Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 The Legend of Angel Island

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Über
Ylin valta
avatar

Viestien lukumäärä : 17
Location : Beyond the clouds
Registration date : 03.11.2007

ViestiAihe: The Legend of Angel Island   La Marras 03, 2007 11:11 pm

Kaukana ihmisten maailmasta ja sen pauhusta on ulottuvuus. Tämä ulottuvuus sulkee taakseen ison tuntemattoman maailman. Tämä maailma koostuu saaristoista ja monista muista ulottuvuuksista.
Tarujen mukaan eräs tieteilijä oli ollut sairas ja ollut kuoleman rajoilla. Lopulta hän parantui sairaudestaan ja kertoi ihmeellisestä näystään. Hän kertoi nähneensä uuden maailman.
Uudessa maailmassa oli helvetti ja taivas. Paikka koostui saaristoista ja ulottuvuusporteista. Saarella oli meneillään sota. Hän oli nähnyt enkeleitä ja monenlaisia muita olentoja sotimassa toisiaan vastaan. Verenvuodatus oli ollut loputon ja tuhansia olentoja kaatui.
Hän oli joutunut itsekin sodan keskelle ainoana ihmisenä ja paennut henkensä edestä. Paetessaan hän kuuli puhuttavan jostain tornista nimeltä Tropheum. Sen hallitsija kuulema saisi koko saariston haltuunsa ja hänet nostatettaisiin Jumalan tasolle. Hän päätti etsiä tuon tornin ja pistää lopulle tämän turhan sotimisen.
Enkeleiden joukossa oli ylimpien arkkienkeleiden ylistetty serafi Feimel Sariel. Sariel jolla oli kuusi erilaista siipeä, pystyi tarun mukaan hävittämään kaikki olennot saarella.
Sariel oli pelätty näky ja kuulema ainut joka tietäisi Tropheumin olin paikan ja että hän olisi ainut joka oli kykenevä hallitsemaan Tropheumia. Ne jotka kohtasivat Sarielin kokivat kymmenenä päivänä kymmenen vitsausta.

Saaren olennot olivat kumminkin itsepintaisia ja päättivät valloittaa Tropheumin omaksi edukseen.

Sodat jatkuivat ja tieteilijä etsi omin neuvoin tuota samaista paikkaa. Matkallaan hän löysi kivilaattoja joissa oli erilaisia kaiverruksia. Tutkittuaan niitä, hänelle selvisi että nämä olivat ohjeita kuinka löytää Tropheumille ja kuinka hallita sitä. Hän nimesi nämä Sarielin kirjoituksiksi ja keräsi nämä ylös. Muiden etsiessä yhä tornia, tieteilijä seurasi tekstien antamia ohjeita ja löysi tuon tarunhohtoisen tornin. Mutta pidemmälle hän ei päässyt. Hänen eteensä ilmestyi kirkas valo ja sitten hän olikin taas sairaalan vuoteessa. Hän muisti valossa nähneensä hymyilevän kuusi- siipisen enkelin ja oli onnitellut häntä onnistumisesta. Kerrottuaan tuosta muille kaikki pitivät häntä sekopäisenä.


Mutta hän päätti todistaa muille että se paikka oli olemassa. Hän onnistui, neljän vuoden tutkimuksen jälkeen hän sai avattua portin tuohon samaiseen paikaan. Päästyään sinne hän löysi kirjoituksensa samaisesta paikasta missä torni oli ollut. Mutta tornia ei enää ollut. Jäljellä oli vain raunioita.
Paikan päältä löytyi eräs toinenkin ihminen. Mutta hän teki kuolemaa. Tieteilijä sai tietää että ihmiset olivat alkaneet tunkeutua tänne havittelemaan Tropheumin ruhtinuutta. Kaikki johtui hänen kirjoituksistaan joita hän oli tulkinnut, ja että tapahtuman jälkeen saaristoihin oli tullut lisää kirjoituksia Tropheumin sijaintia varten. Hän oli kuulema kohdannut Sarielin ja että Sariel oli tehnyt tästä sodasta isomman ja luvannut että se joka pääsisi tornin luokse saisi johtajuuden.
Mutta vain jos Sariel näkisi toisen kelvolliseksi hallitsemaan. Enempää he eivät kerinneet puhumaan kun heidät ympäröi taas valo.

Heidän edessään seisoi taas Sariel. He kerkesivät nähdä vaaleahiuksisen miehen jolla oli neljä enkelin siipeä jotka olivat eriväriset ja kaksi siipeä joista toinen oli kotkan ja toinen feeniksin siipi. Sariel sanoi että ihmiset olivat uhka Tropheumin hallitsemiseen ja että heidät pitäisi tuhota. He eivät saisi paljastaa muille saarella olijoille missä Tropheum sijaitsi. Sitten kaikki oli ohi.
Ennenkuin Sariel katosi olemattomiin vuosisadoiksi taas hän lausui näin:

"Tästä sodasta tulee loppu vasta kun uusi hallitsija löytyy. Menkää lapseni. Opastakaa nuoret soturimme kohti tornia. Sillä niin on kirjoitettu tapahtuvan."

Nyt sota jatkuu yhä saaristolla ja yhä useampi yrittää päästä hallitsijaksi. Näyttäytyykö tarunhohtoinen Sariel vielä? Ketkä ovat Sarielin lapset? Löytyykö uutta hallitsijaa?

Tule pelaamaan niin nähdään

-Toshiya'
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://angelisland.palstani.com
 
The Legend of Angel Island
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Pelin juoni ja idea-
Siirry: