Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Angel Islandin historia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Über
Ylin valta
avatar

Viestien lukumäärä : 17
Location : Beyond the clouds
Registration date : 03.11.2007

ViestiAihe: Angel Islandin historia   Su Loka 19, 2008 10:29 pm

ταιυααλλιηεη ξοτα

*Taivaallisessa sodassa oli yksi suuri tekijä. Sariel.
Hän oli yksi 6 suuren taivaallisen puutarhan vartijoista ja samalla yksi suurimmista taivaallisista kenraaleista.
Rauha ja tasapaino vaalivat kaikkeutta. Mutta mikään ei ole ikuista.
Niin myös tuli loppu rauhalle ja tasapainolle, kun Sariel sai tietää ”Isän” ja muiden taivaallisten ylimysten aikeista hävittää helvetti ja ihmiset. Sitä ei suuri kenraali voinut sulattaa ja hän lähti levittämään sanaa alaisiensa ja muiden enkeleiden joukkoon.
Mutta tämä ei jäänyt ”Isältä” huomaamatta. Sariel määrättiin teloitettavaksi. Tämä aiheutti kahtia jaon enkeleiden kesken.
Sarielin kannattajat nousivat kapinaan ”Isän” omia joukkoja vastaan.
Sarielin onnistui paeta taivaasta monine kannattajineen ja kenraaleineen. Tämän ryhmän nimi tunnetaan pyhissä kirjoituksissa nimellä ”Purppura siivet” .
Purppura siipiä jahdattiin kolmen vuosisadan ajan. Sariel osasi aavistaa ettei hän selviäisi enää kauaa joten pakomatkan varrella hän kirjoitti talteen matkan tapahtumat ja kaiken sen minkä oli saanut selville ”Isän” suunnitelmista. Nämä kirjoitukset tulivat tunnetuiksi Sarielin kirjoituksina.
Sariel saatiin kiinni ja tämä teloitettiin.
Mutta Sarielin kirjoitukset kuitenkin jäivät ikuiseen pimeyteen sillä yhtäkään näistä kirjoituksista ei löydetty. Etsintöjä hankaloittaa vielä se, että kirjoitukset ovat muinaisella enkelien kielellä jota vain harvat enää osaavat lukea.
Purppura siipien jäsenet katosivat myös olemattomiin jokainen yksitellen. Rauha oli jälleen saavutettu…muttei pitkäksi aikaa...

αηγελ ιξλαηδ

*Sarielin kuolemasta on kulunut 600 vuotta.
Tämän taakse jättämät kirjoitukset ovat yhä kateissa, samoin purppura siivet. Jokunen kapinallinen on saatu kiinni ja teloitettua koska yksikään ei suostunut kertomaan kirjoitusten olinpaikkaa.
”Isä” oli vetäytynyt lepäämään suuren menetyksen jälkeen. Tilanne näyttää olevan rauhoittunut ja harmonia palannut taivaaseen.
Sariel oli jättänyt jälkeensä muutakin kuin vain kapinan arvet, mystisesti kadonneet kirjoitukset sekä epäilyksen täyttämän ilmapiirin. Hänellä nimittäin oli poika. Sariel Feimel.
Feimel sai tietää isänsä kohtalosta ja lähti etsimään isänsä kadonneita kirjoituksia, taivaallisen tuomariston varoituksista huolimatta.
20 vuoden etsinnän jälkeen hän löysi yhden isänsä kirjoituksista kaukana taivaasta, omituiselta saarelta. Saatuaan tietää isän sanat hän vannoi, toteuttavansa isänsä toiveen.
Feimelin maine kiiri pian ”Isän” korviin kun taivaassa alkoi kuhista huhu, että Feimel oli löytänyt jo 4 tämän isän taakse jättämää kirjoitusta ja että tämä oli saanut koottua jo kaikki kadoksissa olleet purppura siivet takaisin kasaan.
Pyhissä kirjoituksissa Feimelin kapinallisten armeijaa ei kutsuta nimellä ”purppura siivet” vaan he saivat uuden nimityksen suurriman vallan vihan alla ja täten heitä kutsutaan ”Mustat sulat”.
Ei mennyt kauaa kun Mustat sulat iskivät ennen näkemättömällä enkelten määrällä taivaaseen ja taivaalliseen sotajoukkoon.
Feimel oli saanut käännytettyä enemmän enkeleitä puolelleen kuin mitä taivaallinen tuomaristo oli osannut odottaa.
Mustien sateiden aikana tunnettu suurin kapina taistelu taivaassa vaati monien hengen. Feimel oli isäänsä monta kertaa taitavempi johtaja ja tämä osasi monet kerrat pistää taivaallisen armeijan alakynteen.
Lopulta ”Isän” oli puututtava peliin. Jäljelle jääneet mustat sulat olivat päässeet jo taivaalliseen valtaistuin saliin jossa kaikki ylimmät, profeetat ja kirjurit elivät.
Mutta ”isän” mahti oli liian suuri jopa Feimelille, joka päätti vetäytyä nopeimmalla tavalla mitä keksi: ”Hylkää Mustat sulat”.
Feimel jätti alakynnessä olevan kapinallisten armeijansa ja pakeni ulottuvuus portaaliin, jotka hän oli isänsä kirjoittamana löytänyt.
Tämä portaali tunnetaan nykyisin nimellä V.O.R.T.E.X
Samalla Feimel päätyi enkelten saarelle: Angel islandiin, missä hänen isänsä oli purppura siipien kanssa piilotellut.
Suuren pettymyksen vallassa, hän vaelteli 100 vuotta ympäriinsä saarella ja tätä kohtasi suurin yllätys ikinä.
Kaikki loputkin hänen isänsä taakse jättämistä kirjoituksista löytyivät tältä saarelta.
Hän etsi kaikki kirjoitukset käsiinsä ja sai selvitettyä isänsä ja purppura siipien suurimman suunnitelman ikinä.
Kirjoitusten ansiosta hän sai motivaationsa takaisin ja jälleen kerran hän lupasi toteuttaa isänsä suunnitelman ja samalla hän hyvittäisi syntinsä, jonka hän oli tehnyt Mustille sulille.
Valmisteluja suurta tapahtumaa varten hän jatkoi saaren elämän seurailua, samalla puuttuen silloin tällöin näiden elämään, samalla vahvistaen itseään.
Lopulta hän päätti luoda vielä itselleen varman suojan, joka auttaisi häntä tämän suunnitelmien toteuttamisesta.
Isänsä kirjoitusten vahvistamana hän antoi elämän kuudelle pojalleen. A

Nyt suuri aika on käsillä, Kohtalon rattaat ovat liikkeessä.
Feimel ja hänen kuusi poikaansa levittivät kirjoitukset saarelle.
Suunnitelman viimeinen vaihe on käynnissä.
V.O.R.T.E.X on auki. Sotureiden aika on koittanut.
Kirjoitusten selvittäjää odottaa suurin lahja, Tropheumin huipulla!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://angelisland.palstani.com
 
Angel Islandin historia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Pelin juoni ja idea-
Siirry: