Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Felina

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tupsu
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 186
Ikä : 21
Location : Kaukana jorpakossa...
Registration date : 19.02.2011

ViestiAihe: Felina   Pe Kesä 10, 2011 12:16 pm


Nimi :: Felina
Lempinimet :: Fella, Fel, Lina, Felly, Fellie, Mirri, Kisumisu
Ikä :: 16 -vuotias
Sukupuoli :: Nainen/Naaras
Ammatti :: Ei varsinaista ammattia. Tekee töitä siellä ja täällä saadakseen hiukan kahisevaa.
Rotu :: Taruolento


Ulkonäkö ::

Ihmismuoto: (Kuva: http://tupsun.deviantart.com/gallery/30702658#/d3gdur4 )
Ihmismäisessä muodossaan Felinalla on olkapäille ulottuvat, vaaleanharmahtavat ja pehmeät hiukset. Otsatukka on usien melko pörröinen, ja pään kummallakin sivulla komeilee kolmiomaiset kissankorvat. Myös pitkä, raidallinen häntä säilyy. Korvat ja häntä ilmaisevatkin paljon Felin tunteita.
Felinan iho on samettisen pehmeää ja kellertävän ihonvärinen. Silmät ovat suuret, pyöreät, iirikset kellertävänvihreät. Pupillit ovat kissamaiset; valossa supistuneet viiruiksi, kuten myös vihastuessa, hämärässä suuret ja pyöreät, kuten myös innostuessa. Felinalla on jaloissaan tummat lenkkareita musittavat kengät ja tummansinertävät, suurilahkeiset housut. Felinen aluspaita on musta pitkähiaista muistuttava paita, jonka päällä on tummansinisin reunuksin koristeltu sininen paitamainen vaate, jossa on lyhyet mutta suuret hiat ja suuri kaula-aukko. Alas päin mentäessä paita muistuttaa hiukan hametta. Tytön vyötäröllä kulkee yksi, rusehtava, paksu vyö. Samat tummat raidat silmien alapuolella, jotka Felinalla on kissamuodossakin, säilyvät myös ihmismuodossa antaen silmille syvyyttä.

Kissamuoto: (Kuva: http://tupsun.deviantart.com/gallery/30702658#/d3gdlgo )
Kissamuodossa Felina näyttää miltein aivan tavalliselta, nuorelta kissalta; naaras omaa pitkät jalat, pitkän hännän sekä kuonon, kolmiomaiset ja kärjistä suipot korvat sekä hoikan, solakan ruumiin. Turkki on vaalenharmaa-valkoinen, vaaleanharmailla alueilla kulkee raitoja. Silmien alla on tummat raidat. Naaraan kuono, posket, kaula, rinta, jalat, kyljet ja vatsa ovat puhtaan valkoiset. Muut osat ovat vaaleanharmiata ja tummien raitojen peitossa. Felina omaa todella hyvän tasapainon ja hyvin herkät aistit. Naaras omaa myös terävät kynnet sekä hampaat.
Silmät ovat kellertävän vihreät ja kissamaiset. Nenä on vaaleanpunertava, samoin kieli.


Luonne ::
Felina on perusluonteeltaan älykäs, nokkela ja viekaskin, sekä hyvin rakastava ja suojeleva veljeään kohtaan. Fel pärjäilee mainiosti ilman ystäviä, kunhan veli on jossain lähettyvillä. Felina on todella kiintynyt veljeensä, eikä voisi antaa ikinä itselleen anteeksi jos tälle jotain pahaa tapahtuisi.
Felina on melko sosiaalinen ja osaa tulla toimiin omin voimin. Tyttö osaa myös käyttää erilaisia lääkeyrttejä, joita metsistä yleensä löytyy. Felina pitää kissamuodossaan olemisesta ja pitääkin sitä ''oikeana olomuotonaan'', toisin kuin ihmismuotoa, jossa kulkee vain kun se on välttämätöntä tai kun tarvitaan jotain jota kissalla ei ole - kuten näppärät sormet tai pituus. Felina pitää silloin tällöin puhtia antavista taisteluista ja pitää liikkumisesta.


Menneisyys :: Felina syntyi Vihermetsän alueelle. Nuorukainen eli mukavaa elämää yhdessä äitinsä ja kolmen sisaruksensa kanssa - joista lähimmäiseksi tuli hänen kaksoisveljensä, Fabian. Kuitenkin, neljäntoista vuoden iässä tuo kaksikko lähti omille teilleen, etsimään omaa kohtaloaan ja paikkaansa maailmassa. Felina ja Fabian pysyivät kaiken aikaa yhdessä, paitsi kun puolen vuoden päästä heille tuli riita. Fel lähti kulkemaan omia polkujaan, kuitenkin miettien mitä veljelle kuului. Felina toimi erilaisissa pienissä töissä mitä vain sai, saadakseen edes hiukan murua rinnan alle. Felina tapasi Fabian uudelleen ajan kuluttua, eikä halunnut enää riitaantua tämän kanssa uudestaan.


Muuta ::
- Rakastaa (kissamuodossa) saalistamista ja metsästystä.
- Pitää täysikuusta ja öisestä taivaasta.
- Pitää lämpimästä, auringosta ja kesästä.
- Lempiväri on keltainen ja sininen.
- Pitää kissoista.
- Rakastaa veljeään yli kaiken ja tekisi mitä vain tämän vuoksi.

Pelaaja: Tupsu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Felina
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: