Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Protoel

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
The Seventh
Ylin valta
avatar

Viestien lukumäärä : 43
Ikä : 28
Location : Unimaailma
Registration date : 10.01.2008

ViestiAihe: Protoel   Su Syys 28, 2008 8:07 pm

Arrow Nimi: Protoel Feimel (seitsemäs lapsi/ epäonnistunut ensimmäinen lapsi)
Arrow Sukupuoli:mies
Arrow Rotu: Enkelin alkuaste
Arrow Ammatti: vaeltaja/kostaja

Arrow Historia: Epäonnistunut luomus. Sen hän ainoastaan muistaa historiastaan. Ja muistaa isänsä surulliset kasvot ja sen häpeän jonka hän tuotti isälleen olemalla epäonnistunut poika jonka hän oli luonut.
Tämän takia Sariel on karkottanut pojan pois Tropheumista omille teilleen.
Poika on joutunut kärsimään kovia omantunnon tuskia ja onkin siksi kova masentumaan.
Hän tiedostaa että hänellä on kuusi muuta sisarta mutta ei ole mennyt heidän luokseen sillä vihaa heitä ja isäänsä yli kaiken siitä että he eivät hyväksy häntä sellaisena mikä hän on vaan pitävät häntä hylkiönä. Siksipä hän etsiikin nyt isänsä kirjoituksia selvittääkseen vaietetun historian ja hautoo samalla kostoa isälleen.

Arrow Ulkonäkö: Saman näköinen kuin isänsä mutta poikkeamia hänellä on. Hän on huono ryhtinen ja olkapäät aina edessä jonka ansiosta hänestä saa hyvin luolamiesmäisen kuvan. Hänellä on lapaluihin asti ylettyvät sotkuiset violetin vivahtatavat hiukset. Silmät ovat kristallin valkoiset mutta hän ei näe mitään sillä hän on sokea.(katso kyvyt) Ja hänen vasemmasta lapaluustaan ei kasva muu kuin siiven luinen ranka joka tykttää aina välillä kipeästi.
Yllään hänellä ei ole muuta kuin polviin ylettyvä sininen lannevaate ja kultaiset saappaat. Ranteissa hänellä on rannerenkaita jotka olivat ennen kultaisia mutta nyt tahrittuna hänen omaan vereensä.
Pituutta on yhtä paljon kuin isällään eli se 185 cm ja mies on anorektisen laiha ja painaa vain vajaat 50 kiloa.


Arrow Luonne: Hyvin masentunut hän on ja hiljainen. Hän yrittää välttää kontaktia muiden kanssa ja yrittää välttää taistelun kaikin keinoin. Häntä on todella vaikea lähestyä ja hänestä on tullut myös todella vainoharhainen ja skitsofreeninen ja hän puhelee paljon itselleen sillä ei ole koskaan pystynyt näkemään normaalisti sillä hänellä ei ole koskaan näköä ollutkaan. Kaiken kukkuraksi hän luulee että kaikki haluavat vain riistää häneltä hengen ja on siksi hyvin väkivaltainen ja valpas kuin villi eläin.


Arrow Kyvyt: Vaikka hän onkin sokea hänellä on silti kyky nähdä kaikki vain auroina aistissaan.
Mehän tiedämme oikein hyvin että sellainen olento joka on vammainen ja jollain tasolla epämuodostunut, saattaa olla silti tavallista olentoa vahvempi tai kyvykkäämpi. Eikä poikakaan ole poikkeus. Hän on tavallista enkeliä vahvempi ja omaa todella isoja kykyjä jotka purkautuvat aina paineaaltoina ja muuna vastaavana höpöhöpö voimana eikä hän osaa vielä hallita kaikkia voimiaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://quilanthas.deviantart.com/
 
Protoel
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: