Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Leviathan

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Whitesilver
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 197
Ikä : 25
Location : kahvitauolla
Registration date : 03.04.2011

ViestiAihe: Leviathan   Ma Toukokuu 30, 2011 11:42 am

//Leviathan löytyy muuten nyt devu tililtäni + muutkin hahmoni tupsahtavat sinne jossakin vaiheessa ^ ^ Jos haluatte nähdä, niin etsikää tilini: Whitesilver93//

Nimi: Leviathan
Sukupuoli: Ei tietoa
Ammatti: Demonilordi/Merien suojelija
Rotu: Merihirvö/Taruolento
Asuu: Jäisellä Järvellä

Historia:
Leviathan on vanha olento. Se eli rauhallista elämää ennen sotia. Leviathan yritti auttaa parhaansa mukaan heikompia olentoja. Öisin pystyi kuulumaan miten se lauloi hyvin murheellisesti. Tämä merien hirviö alkoi vältellä muita eikä näyttäytynyt kenellekään. Lopulta Leviathan ei kestänyt sotien hirveyksiä, joten se sukelsi Jäisen järven syvyyksiin ja vaipui syvään horrokseen odottamaan sodan loppumista.

Ennen horrokseen menoa tämä taruolento lauloi iloisempaan sävyyn ja se kuului monien kilometrien päähän. Laulusta välittyi pieni toivon kipinä, että jonain päivänä nämä hirmutyöt loppuisivat ja rauha palaisi.

Leviathan on ajatellut heräävänsä horroksestaan. Vaikka se heräisi jonain päivä, tämä merikäärme ei aio sekaantua muiden ongelmiin vaan voi antaa arvoituksellisia vastauksia.

Ehkä jonain päivä tämä upea olento herää ja ehkä se taas hyräilee sen kauniilla äänellä.

Ulkonäkö:
Leviathan on hyvin virtaviivainen ja valtava merikäärme. Se on pituudeltaan noin 26,5 metriä pitkä, sen säkä on 18 metriä korkea ja sen isompien evien pituus on 31 metriä. Sen evät muistuttavat lohikäärmeen siipiä. Evät auttavat tätä valtavaa taruolentoa liikkumaan vedessä sulavasti ja nopeasti. Sen ruumis on täynnä suomuja ja sen mahaa suojaa kova vatsapanssari. Leviathanilla on piikkejä poskissa ja neljä sarvea. Sillä on kaksi ”viikseä”, niin kuin itämaisilla lohikäärmeillä. Sen pupillit (mustuaisia) eivät näy, mutta iiristen rajat näkyvät haaleasti.

Leviathanilla on kalvomainen harjas niskassaan, jossa on erikokoisia piikkejä. Harjas ulottuu hieman tämän taruolennon lapaluiden yli. Sillä on myös nahkamainen pyrstö, millä se ohjaa liikkeitään nopeassakin vauhdissa.

Tämän merikäärmeen hampaat ovat käärmemäiset. Sen kulmahampaat ovat muita hampaita vähän isommat, mitkä ovat taaksepäin taipuneet Leviathanin pitäessä suutaan kiinni. Muut pienemmät hampaat ovat kahdessa rivissä ylhäällä ja alhaalla. Merikäärmeen kieli on käärmemäinen, millä se lipoo ilmaa.

Tämä merihirviö suomujen väri vaihtelee miten valo osuu niihin. Välillä sen väritys voi olla tummansininen, vaalean sininen tai hieman kauniin vihertävä. Mutta uuden kuun aikaan sen suomut ja panssari ovat ihastuttavan jaden sävyinen.

Luonne: Leviathan on hyvin positiivinen ja iloinen olento, mutta samalla se on herkkä luonteinen. Se on myös seurallinen, rauhallinen ja utelias olento. Leviathan pitää kaikesta uusista ja jännittävistä asioista. Tämä taruolento on rauhaa rakastava ja sen mielestä kiperät asiat voitaisiin sopia keskustelemalla järkevästi, ei sotimalla. Tämä on yksi syy miksi Leviathan vaipui horrokseensa.

Mutta ei kannata sen luonteen pettää, se osa olla hyvin pelottava ilmestys vihaisena. Sen vihaisuuden voi arvella veden pinnasta esimerkiksi myrskynä. Leviathan yrittää välttää taisteluja ja sotia, mutta vaaran uhatessa sen persoonallisuus muuttui hyvinkin aggressiiviseksi, mutta se osaa hillitä itsensä hyvin.

Leviathan puolustaa reviriään tarkasti, joten Jäisellä järvellä ei kannata riehua liikaa. Leviathan antaa muiden olentojen kulkea alueensa läpi, jos heillä ei ole pahoja mielessä. Jos joku demonilordi tulee Leviathanin alueelle, se tulee pysäyttämään tämän hyvin äkkiä, joten turhan takia Jäisellä järvellä ei kannata kulkea turhan takia.

Taidot/Kyvyt:
Pystyy syöksemään isoja verimassoja ja muutenkin hallitsemaan vettä esim. tekemään tulvia. Sanotaan, että Leviathanin suomu tai pieni palanen sen suomusta tuo onnea kantajalleen/omistajalleen.

Sen laulu kuulostaa vedestä hyvin kauniilta ja lumoavalta. Mutta kun tämä merihirviö laulaa veden pinnan yläpuolella, sen laulu kuulostaa karmealta rääkynältä. Ääni on tosi ilkeän kuuloisen kirkunan ja korvia raastavan äänen (kuin raapisi kynsillä liitutaulun pintaa) sekoitukselta.

Laulamisen ja ääntelemisen lisäksi Leviathan osaa puhua ihan normaalisti, jos se haluaa. Sen elekieltäkin kannattaa tarkastella, koska ne kertovat jo pitkälle sen aikomuksista ja tunteista paljon. Tämän merikäärmeen harjas ilmaisee sen tunteista hyvin paljon. Kuten kaikki muutkin olennot, Leviathan osaa valehdella halutessaan. Leviathan valahtelee tosi harvoin, koska se haluaa olla rehellinen kaikille olennoille, joten siihen voi luottaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Leviathan
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: