Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Sirena

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Castra
Lähetti
avatar

Viestien lukumäärä : 438
Ikä : 23
Registration date : 25.01.2011

ViestiAihe: Sirena   La Toukokuu 28, 2011 6:15 pmNimi Sirena
Ikä: 18
Sukupuoli: Nainen
Ammatti Palkkionmetsästäjä
Rotu: Merenneito

Suhteet
Ameshire - Hyvä ystävä, vaikka eivät olekaan vielä tunteneet päivää pidempään. Sirena luottaa tähän suuresti.
Felina - Ystävä, Sirena tuntee isosiskomaista kiintymystä

Loppuun asti pelatut pelit
Rannan ihmeitä [Ameshire]
Päivä ennen täysikuuta [Felina]

Keskeneräiset pelit
-- Merenneitohahmossa

+ http://fav.me/d3ktv8m
Sirena omaa taivaansiniset silmät ja oranssiin väriin taipuvat, vaaleat hiukset. Pituutta hiuksilla on runsaasti: Ne ulottuvat takana häntä lantioon asti, edestä hiukset ovat hieman pidemmät. Kutrit ovat paksut ja hiuksia on paljon, joten ne peittävät erityisesti merenneidon kehon varsin hyvin erityisesti rintojen alueelta, jossa alastomuutta useat enkelit varsinkin paheksuvat. Merenneidoille se kuitenkin on luonnollinen asia, joten Sirenaa ei asia pahemmin kiinnosta.

Tytön iho on vaalea, miltei valkoinen, ja se korostaa erityisesti tämän silmiä, sillä tytön pitkänpuoleiset ripset ovat hyvin tummat ja saavat silmät näyttämään hivenen kissamaisilta. Tässä hahmossa tyttö ei omista tavallisia korvia, kuten esimerkiksi enkelit [, janiiden näön selittäminen on hivenen hankalaa, joten sanon tylsästi, että vilkaiskaa kuvaa].

Pyrstö on luonnollisesti suomuinen, väriltään haaleansinen ja sen pää on muuta pyrstöä hieman haaleamman sininen kuin muu osa pyrstöstä. Pituutta tytöllä on pyrstön kanssa sellaiset kaksi metriä ehkä, jos mitattaisiin Sirenen pään päältä pyrstön päähän.
Merenneidon pyrstössä on muutama arpi, samoin selässä. Pyrstössä tällä on arpia lähellä pyrstön päätä muutama, ja osa jossain pyrstön puolessa välissä. Selässä tällä on kaksi epäsymmetristä arpea lapaluiden välissä ja niitä usein luullaana siipien arviksi, mutta niitä ne eivät ole, sillä tarkastellessa niitä kunnolle huomaa, että toinen on hieman vinossa toiseen nähden, eivätkä ne myöskään ole samanpituiset.

- Ihmishahmossa
+ http://fav.me/d3s9cmm
Ulkonäöltään tyttö on täysin samanlainen kuin merenneitohahmossaankin lukuunottamatta sitä, että tällä on ihmisen alaruumis. Jaloissa tällä on muutama arpi menneisyytensä taistelukohtausten jäljeltä, ja nämä arvet ovat samat, kuin tämän oikean hahmon pyrstössä. Oikeassa jalassa on nilkassa yksi rastin muotoinen arpi, pohkeessa pitkä, mutta 'hyvän' näköinen arpi ja sääressä yksi pieni viiltojälki. Vasemmassa jalassa on yksi suora arpi jalkapöydässä.

Pituutta löytyy 168 cm, ruumiinmuodoiltaan tämän keho on solakka ja siro. Painoltaan tyttö on normaalipainoinen.

Päällään tyttö pitää aina silloin mekkoja (joskus harvoin myös hameita), kun tämä ei ole 'töissä'. Mekot ovat yleensä vaaleita ja varsin yksinkertaisia, mutta niissä on usein tarkkoja ja pieniä, yksityiskohtaisia kuvioita.
Jos Sirena on työtehtävissä, hänellä on yleensä jalassaan housut, jotka ovat löysät ja niissä on helppo liikkua. Tavallisesti housut muistuttavat capreja.
Päällään tämä pitää milloin mitäkin. Ainoat kriteerit vaatteiden kanssa ovat kulutuksen kestävyys ja se, ettei niissä ole mitään ylimääräistä, mikä voisi tarttua kiinni johonkinIästään huolimatta Sirena on hyvin utelias. Tämä tykkää siirtyä paikasta toiseen silkan uteliaisuuden vuoksi ja samalla tahtoo myös tavata uusia tuttavuuksia. Merenneito on erittäin sosiaalinen ja luonteeltaan myöskin sen verran joustava, että kykenee tasapainottamaan toisen luonnetta omallaan. Esimerkiksi Innokkaiden olentojen kanssa tämä on yleensä se rauhallisempi ja päinvastaisesti rauhallisten kanssa se innokkaampi.

Sirena ei ole mikään seinäruusu, vaan tykkää olla esillä. Hän pitää seurasta mutta tarvitsee myös aikaa olla toisinaan yksinkin. Yksinolo tälle lähinnä kuitenkin on matkustelu veden alla ja joskus myös maalla. Tyttö on nimittäin hankkinut itselleen kyvyn, jonka avulla hän voi saada ihmishhamon täysikuulla, sekä päivää ennen- ja jälkeen sitä.

Merenneito ei yleensä peittele erehdyksiään silloin, kun joku ottaa ne esille vaan tämä yleensä myöntää varsinkin pikkuvirheet helposti. Tyttö on myös avoin tunteilleen eikä peitä sitä, jos sattuu olemaan esimerkiksi iloinen tai ärtynyt. Tämä on myös täysin sujut sen asian kanssa, että on täysin ilman vaatteita oikeassa hahmossaan (tosin tämän pitkät hiukset ovat yleensä erittäin peittävät). Jos joku on kuitenkin selvästi hämillään tämän 'alastomuudesta', Sirena saattaa toisen vuoksi laittaa jotain yläruumiinsa peitoksi.

Tyttö voi vaikuttaa päällisin puolin varsin leikkisältä, uteliaalta ja pirteältä, mutta koska tämä on päättänyt valita palkkionmetsästäjän elämän, tyttö omistaa myös sen tunteettoman, säälimättömän ja julman puolensa. Tosin hän ottaa kiinni ainoastaan rikollisia ja pyrkii välttämään siviiliuhreja, mutta hän ei pelkää tappaa, jos se on pakko.


Sirena syntyi perheeseensä vanhimpana tyttärenä, joten siksi tältä odotettiin myös enemmän kuin muilta sisaruksilta. Hän sai hyvän koulutuksen jo nuorena, pääpainotuksena historia ja kirjallisuus. Merenneito käytti yleensä vapaa-aikansa opiskeluun ja taistelutaitojen hiomiseen, sekä taistelustrageiaan, sillä tämän oli opittava käyttämään järkeään tiedostettuaan, ettei hänestä olisi minkäänlaista vastusta suorassa, fyysisessä taistelussa. Tullessaan 13-vuotiaaksi hän lähti kotoaan ja sai nopeasti taitojensa avulla 'maanpäällisestä maailmasta' avuliaalta enkeliltä ensimmäisen pestinsä. Tyttö joutui aluksi suorittamaan kaikki tehtävänsä vesialueilla, sillä ei vielä tuolloin omistanut kykyä vaihtaa hahmoa, ja siksi alku varsinkin tuntui takeltelevalta. Yleensä kun merille ei oikein paettu.

Sattuman kautta tyttö, ollessaan 14-vuotias, törmäsi uidessaan nuoreen noitaan, joka havitteli meren pohjasta harvinaisia ja arvokkaita kasveja loitsujaan varten. Kasvit kasvoivat merenalaisen kuningaskunnan alueella, jonne pääsy oli ehdottomasti kielletty. Sirena suostui ehtoon, sillä noidan tarjous, kyky muuttua ihmiseksi, houkutti häntä erityisen paljon. Sirena onnistui lopulta tehtävässään, mutta se vaati lukuisten vartijoiden ja muiden asiaan sekaantuneiden hengen. Merenneito ei myöskään itse ollut vahingoilta kärsinyt, tosin nykyään ainoat muistot tuosta taistelusta ovat kaksi arpea selässä. Niiden muodon takia varsinkin ihmishahmossa ollessaan tätä on usein luultu enkeliksi, joka on menettänyt siipensä syystä ta itoisesta, mutta tarkkaan katsoessaan voi huomata, etteivät jäljet ole symmetriset.

Noidalta kyvyn saatuaan Sirena kykeni laajentamaan 'reviiriään' ja liikkui usein pitkiäkin matkoja asettuen esimerkiksi suihkulähteiden ja vastaavien luo, joissa löytyi jonkinlainen yhteys suurempiin vesistöihin (esimerkiksi joihinkin suihkulähteisiin on pohjaan rakennettu ammoisina aikoina luukkuja, joissa on suora yhteys suuriin vesiin).

Perheeseensä tämä ei enää pidä oikeastaan yhteyttä, sillä tyttö on aina ollut hyvin itsenäinen ja viihtyi nuorena useimmiten omassa ylhäisessä yksinäisyydessään. Tällä ei ole mitään tietoa miten tämän sisaruksilla menee, vanhempiaan hän on käynyt kerran nopeasti vilkaisemassa, mutta tapaaminen jäi erittäin lyhyeksi silti. Vanhemmat toki ovat sisarusten lailla hänelle rakkaita, mutta hän ei osaa osoittaa kiintymystään heihin samalla tavalla kuin useimmat muut lapset ja nuoret.

Sirenan menneisyyteen kuuluvat toki kaikki roistot, joita tämä on kiinni napannut. Etsintäkuulutettuja rikollisia, joko demoneita, enkeleitä tai taruolentoja. Siviiliuhreja tyttö yrittää aina välttä, ja yrittää myös olla tappamatta kiinniotettaviaan, mutta kannattaa ehdottomasti huomata sana 'yrittää'. Yleensä kiinniotetut ovat pahasti kärsineen näköisiä ja on erittäin suuri poikkeus nähdä rikollinen, jota Sirena ei olisi pahoinpidellyt edes vähän.


- Taitava miekkataistelija, mutta varsinaista fyysistä voimaa ei juurikaan löydy. Tämän puutteen tyttö korvaa luovalla ajattelulla ja käyttää hyväkseen kaikkea mahdollista, mitä käsillä on.
- Kykenee muuttamaan itsensä ihmiseksi:
- Päivää ennen täysikuuta
- Täysikuulla
- Päivä täysikuun jälkeen

Sirena voi näinä päivinä käyttää molempia hahmojaan. Jalat saadessaan tälle ei ilmesty vaatteita tyhjästä, vaan tytön on aina puettava ne itse päälleen. Tästä syystä hän pitää mukanaan aina vaatepussia (vesitiivistä materiaalia CB)
- Kirjaviisas, joten tällä on paljon tietoa esimerkiksi enkelien ja demonien anatomiasta ja fyysissistä heikkouksista, sama pätee useisiin taruolentoihin. Näillä tiedoilla Sirena kykenee taktikoimaan ja yleensä tietää, miten kiinniotettavan saa nopeiten mutta tuskallisimmin napattua.


X Sirenan ase on hyvin vanha, merenväen muinoin valmistama miekka, jolla on "sielu". Miten lie merenneito näinkin arvokkaan aseen käsiinsä saanut, mutta hän käyttää sitä taitavasti niin maalla kuin meressäkin. Miekkaansa hän kutsuu nimellä "Azal", joka tarkoittaa merenväen kielellä sanaa "Usko"
X Merenneito hankki muodonmuutoksen kyvyn työnsä lomassa: Hän teki työtä noidalle. Täysin puhtain käsin hän ei kuitenkaan kykyään saanut, vaan hän joutui likaamaan kätensä verellä.
X Merenneidoille tyypilliseen tapaan tyttö on taitava laulaja, mutta hän on täysin kykenemätön soitinten kanssa, joka yleensä on merenneidoille yhtä vahva alue kuin laulaminen. Sitä vastoi hän osaa ilmaista itseään visuaalisesti, muttei pahemmin pidä piirtämisestä tai maalaamisesta, joten hän harrastaa näitä äärimmäisen harvoin.
X Innostuessaan Sirenalla on outo tapa heiluttaa pyrstöään samalla lailla, kuin koira häntäänsä
X Tytön huonoiksi/heikoiksi puoliksi voidaan esimerkiksi sanoa taipumus väkivaltaisuuteen. Lisäksi hän on fyysiesti aika heikko, ja tulee helposti mustasukkaiseksi, sekä huono käytös, kuten ajoittainen pomottelu ja sadatteleminen. Tytöllä on myös huono aloitekyky, ja tekee asioita, kuten töitä, vain pakon edessä, jos silloinkaan.
X Sirena on äärimmäisen kiinnostunut toisista lajeista, niiden analysoinnista ja tutkinnasta
X Tunnusmusiikki ja ääninäyte (Sirenan ääni tosin on hieman kirkkaampi kuin tuon laulajan, mutta se toimii varmaan ihan hyvänä osviittana)

Fan artit:
Keijusalama: http://fav.me/d41h58d
Tikkarihammsteri: http://fav.me/d41sw2s
*u*
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.blue-eyewolf.deviantart.com
 
Sirena
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: