Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Rajin

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rosario
Alokas
avatar

Viestien lukumäärä : 50
Registration date : 26.05.2011

ViestiAihe: Rajin   To Toukokuu 26, 2011 7:36 pm

Nimi: Rajin
Ikä: ulkoisesti 32
Sukupuoli: Mies
Rotu: Demoni
Ammatti: Aarteenmetsästäjä/keräilijä

Ulkonäkö: KUVA - KUVA2
Rajin on piirteiltään ihmismäinen ja kenties ihminen voisi erehtyä häntä kaltaisenaan pitkään jolleivat miehen suipot korvat paljastaisi häntä. Rajin inhimillinen ulkomuoto rajoittuu kuitenkin pintatasolle, ihonsa alla hän ei ole mitään muuta kuin mustaa varjomaista nestettä ja samankaltaisesta materiaalista muodostuvaa tukirankaa.
Mies on kapeakasvoinen ja hänen kasvonpiirteensä ovat terävät, nenä suora ja silmät kapeat, pitkäripsiset ja väriltään siniset. Hänen oikea silmänsä on väriltään hieman vaaleampi kuin vasen, mutta asia ei vaikuta huomattavasti silmän näköön. Miehen hiukset ovat punaruskeat, aivan lyhyiksi leikatut ja niiden lisäksi kasvoja kehystää poskiparta ja leukaparta, jotka ovat hiusten tapaan punaruskeat.
Rajinin iho on vaalea, tietyssä valaistuksessa jopa hienoisesti violettiin vilahtava.

Miehellä on 188 cm pituutta ja hän on ruumiinrakenteeltaan luonnostaan voimakasrakenteinen, harteikas. Hänen kuntonsa on hyvä ja hänen työssään se pysyy hyvin yllä. Rajinin vasenta kättä peittää spiraalimaisia muotoja saava syntymämerkki.
Pitkät kengät ja lahkeet peittävät miehen oikean jalan, jonka hän on menettänyt aikapäiviä sitten. Nyt jalkaa korvaa hänen magiansa, mutta - kenties koska hän ei halua tuhlata magiaansa, kenties koska ei osaa - mies ontuu huomattavasti. Hän käyttää mieluusti apunaan kävelykeppiä.
Mies pukeutuu mieluusti viittoihin joiden kaulukset ovat näyttävästi karvalla vuoratut. Pukeutumisessaan mies käyttää tummia värejä.

Miehen ääni on matala ja kohtalaisen hiljainen.

Luonne: Rajinista on helppo saada ensitapaamisella rauhallinen ja käytännöllinen mielikuvaa, hän osaa olla halutessaan miellyttävä ja kohtelias. Mies on useimpien demonien tapaan kiero ja laskelmoiva, näkee tarkoituksen pyhittävän keinot, muttei pane pahakseen vaikka häntä käytettäisiinkin hieman hyväkseen, jos hän näkee tilanteen tai hyväksikäyttäjän kiinnostavana. Hän voi myös tarjota palveluksiaan ja ammatissaan kertynyttä tietoaan toisen tahon käyttöön, kunhan saa tästä mieleisensä palkkion. Punatukka rakastaa haasteita ja pyrkii mieluusti ylittämään itsensä. Hän ei luovuta helposti mutta ikä on tuonut sen verran järkeä, ettei mies lähtisi täysin mahdotonta tavoittelemaan - välillä kiusaus saattaa kuitenkin olla liian suuri.

Toisin kuin demonilta voisi olettaa, mies ei ole kunnianhimoinen, enemmänkin yksinäinen susi. Hän ei välitä korkeasta asemasta, koska on tyytyväinen siihen, ettei hänen tarvitse huolehtia muista, kuin itsestään. Hän ei kaipaa ketään hyödytöntä roikkumaan kannoillaan ja luokitteleekin helposti tapaamansa henkilöt hyödyllisyyden mukaan.
Tästä piirteestä huolimatta Rajinia ei voi sanoa huonoksi seuraksi. Hän on seurallinen, toverillinen ja huumorintajuinen vaikka hänen huumorinsa onkin demoneille tuttuun tapaan synkemmälle puolelle taipuvaa. Rajinia ei myöskään voi sanoa epärehelliseksi, hän ei valehtele jos ei näe siihen syytä.
Kaiken kaikkiaan rauhallinen mies on rentoa ja rauhoittavaa seuraa. Hän ajattelee loogisesti ja hänen ajatuksiaan on usein helppo seurata.

Rajinista löytyy myös impulsiivinen, synkempi puoli, jota ei kuitenkaan heti ensitapaamisella kenellekään näytetä. Hän osaa olla mustasukkainen, jossain tapauksissa jopa pakkomielteinen ja väkivaltaan taipuva. Hän rakastaa kauneutta, oli kyseessä sitten esine tai henkilö, mutta huomaa usein ainoastaan tuhoavansa kiintymyksensä kohteen tai, jos kyseessä on henkilö, vähintään tuottavansa tälle tuskaa.
Mies on myös ahne ja kontrolloiva.

Punatukalta löytyy herkempikin puoli, hän lukee mieluusti, etenkin romanttisia romaaneja jota hänen kaltaisensa miehekkään miehen ei odottaisi lukevan. Hän myös pitää makeista leivoksista.

Historia: Rajin syntyi kahdelle tavalliselle demonille. Lapsen ihmismäisen ulkonäön luulisi herättäneen vanhemmissa epäilyksiä, mutta heidän huomattuaan vaalean ihon läpi kuultavat tummat suonet huomasivat ettei lapsi paljoakaan eronnut vanhemmistaan. Miehellä itsellään ei ole mitään valittamista kasvatuksestaan, hän kasvoi niin tervehenkisessä ympäristössä Haadeksessa kuin demoni vain voi kasvaa.
Kenties se johtui typeristä tarinoista, kenties Rajinissa itsessään oli unelmoijan vikaa - oli kyse kummasta tahansa hänen nuoruudessaan alkanut harrastuksensa aarteiden metsästykseen johti myöhemmällä iällä keräilyyn ja harrastuksen muuttumiseen ammatiksi. Miehen luonne sopi tähän täydellisesti, hän pystyi tekemään helposti tekemään kontakteja erirotuisten tiedonantajien kanssa neutraalin, miellyttävän ulkomuotonsa vuoksi mutta pystyi myös lukittautumaan kirjastoon tutkimaan aihetta.

Olisi väärin sanoa, että miehen elämä on ollut väritöntä eikä siitä löydy mitään kertomisen arvoista, mutta on harvoja asioita, jotka ovat mainitsemisen arvoisia Rajinin persoonan kannalta. Tietenkin hän jätti kilpailijoitaan kuolemaan mitä kekseliämmillä tavoilla, mutta demonille tällainen toiminta oli arkipäivää.
Mies menetti jalkansa tilanteessa, jolla hän voisi ammattilaisena ylpeillä. Jalan jäätyä palkkiota tavoittellessa jumiin Rajin kylmästi leikkasi sen pois, kaikki tukirakenteet tuntuivat muutenkin murtuneen hänen jalastaan, joten se ei ollut pelastettavissa. Olisi epäuskottavaa jos väittäisi ihmisen nousseen tästä ylös mutta miehen veren - joksi hänessä virtaavaa nestettä tuskin voisi kutsua - menettämisen sietokyky oli huomattavan korkea. Puuttuvan jalan korvaaminen omalla verellä oli mutkatun jatkumo hänen raadolliselle loogisuudelleen.
Kenties jonkinlainen tekojalta olisi ollut järkevä ratkaisu miehen palatessa aarre mukanaan, mutta hän piti jalkaansa groteskilla tavalla katu-uskottavana.

Mikä on aarteenmetsästäjän suurin unelma? Tropheumin löytäminen luonnollisesti, sen omistaja nousisi ammattikuntansa kuninkaaksi - puhumattakaan siitä, millaisen vallan hän saisi. Mies ei myönnä tämän olevan hänen tavoitteensa, mutta millainen ammattilainen hän olisi, jos väittäisi, ettei haluaisi edes nähdä tuota ihmettä? Tästä syystä ei ole lainkaan mahdotonta saada punatukkaa kiinni tornin jäljittämisestä.

Kyvyt:
Rajin käyttää kykynään tummaa, paksua, suonissaan virtaavaa veren kaltaista nestettä. Siitä terien ja muiden aseiden ja suojaavien kilpien muovaaminen on mutkatonta, sillä hän pystyy kovettamaan nämä muovaamansa terät ja käyttämään aseenaan. Näin ollen miehellä on käytössään suuri asekapasiteetti.
Kyvyn käyttökapasiteetti on kuitenkin pienentynyt huomattavasti, sillä hän on joutunut käyttämään osan siitä korvaamaan puuttuvan jalkansa.

Muuta:
- Pitkänä ja voimakasrakenteisena miehenä häneltä löytyy huomattavasti voimaa.
- Taistelutilanteissa on kuitenkin hidas yksijalkaisuutensa vuoksi.
- On hyvä kokki.
- Vasenkätinen
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Rajin
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: