Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Cerberos

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: Cerberos   Pe Syys 26, 2008 1:55 pm

Nimi:Cerberos
Sukupuoli:?
Rotu: Doberman/ihminen
Ammatti: Hadeksen portin vartija. Lähinnä portinkulkijoiden luiden kaluaminen.


Historia:
Kerberos kreikkalaisten tarujen Haadeksen portin vartija. Kolmipäinen koira, iso ja musta, Hades nimisen hallitsijan lempeä lemmikki.
Jokainen tuntee tarun tai ainakin pitäisi.
Täällä Kerberos olento ei ole tarua, vaan totisinta totta. Käydessäsi portista on aina oltava tarkkana, sillä Kerberos olento on aina vahtimassa siitä kulkevia. Hän on tehnyt niin aina eikä tule paikaltaan luultavastikaan koskaan siirtymään.

Ulkonäkö:
Kolmipäinen koira on pelottavin muoto missä tämä olento saattaa ilmestyä. Sillä hahmolla se pelottelee niitä jotka haluavat portista sisään, mutta joilla ei ole mitään asiaa tulla portin sille puolelle.
Sen karva on kiiltävän sinistä tai punaista, myös violetti väri kimmeltää sen upeassa turkissa, joka ei koskaan ole menettänyt upeaa kiiltoaan vuosien kuluessa ja mennessä.
Se muistuttaa rodullisesti kaikkein eniten maanpäällistä Dobermannia jonka korvat ovat pystyssä mutta häntä on tavallista pitempi eikä lyhennetty kuten on sille rodulle hyvin ominaista. Koira on lihaksikas sillä sen pitää olla vahva ja jaksaa kannatella kolmea päätä harteillaan. Halutessaan koira voi olla kolme koiraa tai yksi koira kolmella päällä.
Sen tassut ovat yhtä isot kuin henkilöauto, ja sen hampaat terävät. Silmät sillä ovat punaiset, siniset ja violetit.

Kerberoksella on muitakin olo muotoja, joita kannattaa varoa. Ne ovat muotoja joilla on tarkoitus saada saalis olettamaan, ettei missään ole mitään vaaraa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kovin moni ole jäänyt henkiin, levittääkseen kertomusta siitä kuinka kohtasi kolme verenhimoista pikkutyttöä.
Tai kuinka kolme nuorta poikaa yritti varoittaa menemästä Hadekseen, ollakseen koskaan palaamatta.

Luonne:
Hurjasta maineestaan huolimatta, Kerberos on mielettömän laiska olento. Se makailisi vain mielellään pienen puun alla nukkumassa. Antaa kaikkien kulkea niin kuin itse parhaaksi näkevät. Hän ei kuitenkaan voi lyödä laimin itselleen annettua tehtävää. Vaikkei kukaan enää muista kuka sen tehtävän koiralle on asettanut.
Muihin olentoihin koira suhtautuu hyvin välinpitämättömästi. Silloin tällöin kun sen on nälkä se saattaa kaappaista jonkun kulkijoista ja sulatella tätä tyytyväisenä. Kerberos on myös hyvin vanhoillinen ja haluaa että sitä teititellään, kohdatessasi olennon pitää sinun olla hyvin kohtelias, alentuvuutta Kerberos vihaa, mutta nokkava ei saa olla.
Kerberos on myös hyvin yksinäinen, se unohtelee asioita, muttei kulkijoita koskaan. Jos se on päästänyt sinut kerran läpi se päästää aina, jollei sitten tule poikkeuksia. Kerberos saattaa myös ilmestyä portista kulkijalle, antaakseen neuvoja, sillä se on viisas koira ja vaikkei se koskaan poistu paikaltaan, osaa se haistaa muutoksen ilmassa, aivan kuten vaaran.
Taistelussa Kerberos on ylivoimainen olento kotikentällään, se ei kuitenkaan pysty poistumaan porteilta, eikä kunnian tunnossaan koskaan tappaisi itseään heikompaa jos se on tehnyt kunniaa hänelle taistelussa, tai ainakaan aiheuta sellaiselle olennolle kunniatonta kuolemaa.

Kyvyt:

Koiramaiset hampaat tekevät mukavaa jälkeä. Myös ympäristön käyttö on tälle olennaista sillä sen voimat ovat vahvimmillaan juuri porteilla. Siellä hän kykenee käyttämään kaikenlaisia salaisia voimia taisteluissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Cerberos
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: