Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ameshire

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Whitesilver
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 197
Ikä : 25
Location : kahvitauolla
Registration date : 03.04.2011

ViestiAihe: Ameshire   Ke Toukokuu 11, 2011 8:28 pm

Nimi: Ameshire, kutsutaan myös Amesiksi
Sukupuoli: Naaras/Nainen
Ikä: 23 vuotta
Rotu: Lishtral

Historia: Ameshire on yksi Shyron sisaruksista. Hän asuu perheensä luona edelleen ja huolehtii sisaruksistaan vanhempiensa kanssa. Ajan mittaan hän on lähtenyt tutkimaan muuta maailmaa veljensä Shyron tavoin. Yleensä Ames ei lähde tutkimaan uusia paikkoja kovin kauas vaan pysyttelee perheensä alueen läheisyydessä. Hän tekee mielellään vähän pitempiä tutkimusreissuja, mutta nekin kestävät muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Ameshire ei ole vielä antanut iso veljelleen anteeksi, kun tämä lähti heidän luotaan pois hyökkäyksen jälkeen. Loput poikueesta luuli myös, että heidän vanhempansa ovat kuolleet, mutta nämä tulivat melkein ehjin nahoin kotiin, mistä Ames ja muut sisarukset olivat ikionnellisia. Siinä päivänä Ames on ottanut tehtäväkseen suojella vanhempiensa kanssa perhettään siihen asti, kun Shyro palaa takaisin.

Amshire ikävöi veljeään kovin paljon, mutta ei halua myöntää sitä. Siksi hän haluaa selvittää asiat Shyron kanssa pienellä tappelulla. (Lishtraleiden tapaan pyytää anteeksi tai selvittää erimielisyyksiä.) Ames on siksi katkera iso veljelleen, koska tämä ei kertonut syytä minkä takia hän lähti.

Ameshirellä on luinen lyhyt miekka, mikä kapenee kärkeä kohti. Ames on itse tehnyt hampaillaan. Tämä lyhyt miekka kaartuu hieman sisäänpäin ja hän pitää miekkaansa aina omassa yksinkertaisessa huotrassaan, jonka Ames itse teki.

Luonne: Ameshire on hyvin varovainen, mutta voi olla hyvinkin äkkipikainen. Hän voi tokaista asioita suoraan ajattelematta, mitä toinen ajattelee. Mutta yleensä Ames on rotunsa tapaan utelias ja hän joskus hyvinkin ujo tavatessaan uusia olentoja. Vaikka hän on aika temperamenttinen, osaa hän olla mukavakin kaikille.
Ameshire pitää hiljaisista paikoista ja menee mielellään makoilemaan ja miettimään kaikessa rauhassa. Silloin häntä ei kannata häiritä, koska silloin on voi olla yhtä äkäinen kuin herhiläinen.

Ulkonäkö: Lishtralina Ameshire ruumiinrakenne on hieman tavallista sirompi. Ames on 190 cm korkea ja painaa noin 507 kg (lishtralina). Hänellä on lyhyt harjas ja muutama hiussuortuva tulee hänen maskin/kallon vasemmalle puolelle. Hän on oransihtavampi kuin Shyro. Kynnet ja hampaat ovat normaalin mittaiset Lishtralina ja ihmisenä.

Ameshiren kallo/maski on hieman demonimainen. Hänen kallonsa sarvet menevät jonkin matkaa taaksepäin, mutta kaartuvat aika jyrkästi alaspäin, tekevät mutkan ja nousevat sitten viistosti ylöspäin. Isojen sarvien alla kaartuu yhdet piikit alaspäin. Hänellä on tiikerin raitoja.

Kuten kaikilla Lishtraleilla Ameshiren hampaat näkyvät ja hänen kuonossaan päällä on epätasaisia kohoumia (niin kuin irvistävällä koiralla tai sudella). Ihmismuodossa Ames on ihan normaalin näköinen nuori nainen. Hänen on sopusuhtaiset kehonmuodot. Ameshirellä on aina paha hiuspäivä, joten hän ei koskaan vaivaudu siistimään hiuksiaan. Kun Ames pitää hiuksiaan auki, ne ulottavat lapaluihin. Ames pitää hiuksiaan kiinni, jotteivat ne olisi tiellä.

Pitää: Amespitää hyvin paljon metsästämisestä, kuten kaikki lishtralit. Hänen lempiriistaa ovat kauriit ja niistä isommat eläimet. Hän pitää lihasta enemmän kuin kasviksista, mutta kyllä Ames niitäkin popsii, jos ei ole mitään muuta tarjolla. Hän rakastaa juoksemista, koska silloin hän tuntee itsestä vapaaksi. Silloin hänen ei tarvitse huolehtia eikä ajatella mitään. Ames pitää myös hiljaisista ja varsinkin varjoisista paikoista. Ameshire tykkää, kunhan pääsee koetelemaan taitojaan. Hän aina ajatelee tälläiset tilanteet positiivisesti, koska hän voi oppia jotain uutta. Joten Amesta ei haittaa, jos hän häviää jonkin kilpailu tai taistelun, vaikka se onkin aika katkeraa.

Ei pidä: Ames ei pidä koko ajan puhuvista olennoista. Yleensä hän välttelee tällaisia tilanteita, mutta jos ei, hän yrittää livahtaa pois. Ameshire vihaa kaikkein eniten huijareista ja putkuttajista sekä olennoista, jotka puhuvat pahaa selän takana. Hän ei pidä myöskään liian kuumista tai kylmistä päivistä. Kuumina päivinä hän makoilee joko puiden varjossa, luolassa tai järven/joen rannalla. Kylminä päivinä hän menee mielellään jossekin lämpimään paikkaa, mutta voi myös kuljeskella ympäriinsä.

//Siinä olisi mun toinen Lishtral. Shyron yksi siskoista Ameshire :3//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ameshire
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: