Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 EZriel

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: EZriel   Pe Syys 26, 2008 12:28 pm

Nimi: EZriel
Rotu: Enkeli
Sukupuoli: Mies

Ammatti:

EZriel, on nykyisen baabelin tornin hallitsija. Baabelin torni edustaa hänelle tropheumia joka on tältä enkeliltä ikuisesti suljettuna.
Hän on yksi Sarielin pojista, virallinen ensimmäinen.
EZriel on myös Juudaksen epävirallinen vartija.

Teemakappale - Skillet- Feel like a monster

Ulkönäkö:

EZriel on enkeli, iätön ja kaunis, tosin hänen kauneutensa miespuolisena enkelinä kiteytyy hänen ilkeään luonteeseensa. Hänen siipensä ovat kuusi valtavaa ja kaunista höyhenpeitteistä jäänsinistä, aivan kuten hänen hiuksensa sekä silmänsäkin.
Vaellellessaan Baabelin graniitin harmaissa baabelin käytävissä hän näyttää luovan ympärilleen kylmää valoa.
Hän on noin kuudentoista tai seitsemäntoista ihmisikä vuoden oloinen ruumiillisesti. Hoikka ja pitkä 178 cm, sopusuhtainen, hänen hiuksensa ovat kuitenkin kuin peruukki, sillä ne ovat aina hieman sotkuisen oloiset ja pörrössä. Ne eivät kuitenkaan ole takussa.
Hän pitää päällään aina sivuilta lyhyttä lannevaatetta, sekin vaaleansininen, jossa on kuitenkin yksi pitempi osa edessä sekä takana, ne palat ovat hyvin läpinäkyvää silkkiä.
Näitä hänen päällään pitää vahva naru, kultainen, jonka päät melkein koskettavat maata ja narut keskenään sitoo iso kultainen ornamentti johon on upotettu kirkkaan punainen pisaran muotoinen kivi, tämä symboloi keihäänterää, jonka ympärille on kuvioitu siipiä muodostavat kaiverrukset.
Hänellä on myös käsissään, toisessa kultainen ja toisessa nahkainen, pitkä ranneke. Kultaisessa toistuu sama kuviointi kuin hänen kultaisessa ornamentissaan lannevaatteessa.
Jalassaan hänellä on nahkaiset, roomalaistyyliset sandaalit.

Luonne:

EZriel on kylmä ja julma, hän on myös taistelutahtoinen ja hyvin riidanhaluinen. Enkeli hallitsee Baabelia ja rankaisee kaikkia jotka rikkovat sen pyhyyttä. Jos siellä mikään on pyhää.
Hänen lempihuoneitaan ovatkin ase-. peli, sekä valtaistuin huone, jossa hän viettää suurimman osan ajastaan. Hän rakastaa pelejä ja voittamista, mikä johtuu hänen kunnianhimostaan ja halustaan olla parempi kuin muut.
Riidanhalunsa lisäksi Ezriel vihaa luojaansa, isäänsä Sarielia ja etsii koko ajan tapoja päihittää tämä. Vielä hän on siihen liian heikko, sekä sidonnainen isäänsä, sillä ei kykene tekemään mitään tätä vastaan, mikä saa riidanhaluisen ja kylmäverisen enkelin turhautumaan ja purkamaan kaikkea sitä arkaan nuorimpaan veljeensä Juudakseen sekä Luciferiin. Ezriel ei noudata mitään moraalisia sääntöjä, paitsi omiaan ja haluaakin olla aina johtaja kaikessa. Huomion keskipiste, ja kaikkien pelkäämä. Hän ei epäile kahta kertaa vuodattaa jonkun verta jos se palvelee hänen päämääriään millään tavoin. Ezriel ei vastaa Jumalalle teoistaan, vain isälleen ja vihaa sitä tosiasiaa. Hän ei siedä tai rakasta veljiään, muttei uskalla tappaa näitä sillä tietää, että saisi Sarielin vihan päällensä. Joten olosuhteiden pakosta enkeli tulee toimeen näiden kanssa.


Kykyjä:
Harva on nähnyt Ezrielin taistelemassa, vaikka tämä riidanhaluinen onkin. Sillä hän noudattaa äärimmäistä varovaisuutta ja purkaa lähinnä kiukkuaan veljiinsä, sekä haastamalla muita peleihin joissa itse yleensä selviää voittajana. Baabelin torni on kuin iso leikkikenttä.
Torni on hänen kenttänsä ja siellä pärjäämiseen hänen ei tarvitse nostaa sipeäänsäkkään. Ezriel ei mielellään edes poistu tornistaan, siellä hän on valtias.
Taistelussa kuitenkin, ollessaan tosissaan hän käyttää elementtinään jäätä, sellaista joka hyytää luihin asti ja muodostaa tappavia teräviä pylväitä sekä keihäitä, ollessaan veden lähellä hän on vahvimmillaan sillä silloin hänen voimiaan ei kulu veden luomiseen ja sen ympäristöstä keräämiseen.
Ezriel käyttää, tosin harvemmin, aseenaan( jos pitää ruveta barbaariseksi) keihästään, Maraudelia.

(Ihan vain tällaisena kivana nippelitietona tuosta keihään nimestä, Maraudel sana on väännös sanasta Marauder, joka tarkoittaa lainsuojatonta tai palkkasoturia.)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
EZriel
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: