Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Chiara

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Janisutin
Alokas
avatar

Viestien lukumäärä : 17
Ikä : 23
Registration date : 31.03.2011

ViestiAihe: Chiara   Ke Huhti 06, 2011 9:40 pm

Nimi: Chiara (Chi)
Ikä: 19 vuotias

Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Siivooja
Rotu: Enkeli

Ulkonäkö: Chiara omaa pitkät vyötärölle asti ulottuvat sädehtivät vaaleat hiukset ja pumpulinpehmeät ehkä enkeliksi pienehköt siivet. Iästään huolimatta hän näyttää kasvoiltaan hyvin lapsekkaalle ja häntä voitaisiinkin hyvin luulla 14 vuotiaaksi. Nuoren naisen vartalo kuitenkin on aikuistunut vaikka kasvot peittävätkin hieman sen. Hän siis on hoikka, mutta kuitenkin muodokas, ettei mitenkään erityisen laiha anorektikko. Hänen silmänsä ovat suuret kauniit kirkkaan vaaleanvihreät ja poskissa tällä on persikanpunan hohto. Huulet ovat hiukan ohuehkot, mutta suudeltavan maukkaan täyteläiset. Hän omaa pienen pyöreän nenän, pyöreät palloposket. Kulmat ovat ohuet ja saa katseeseen tiettyä lempeyden ilmettä. Pituudeltaan hän on kuitenkin 169cm, että ei ihan täysin lyhyt kuitenkaan, aika normaalin nuoren naisen mittainen. Iho hänellä on kuulas kaunis ja sileä. Yllään hän käyttää yleensä valkeata naisten kauluspaitaa, joka ei ole napitettu täysin loppuun asti.
Kauluspaidan lisäksi hänellä on useinmiten polviin asti ulottuvat mustat saappaan tapaiset kengät, joissa menee narut kuten luistimissa aivan ylös asti (Goottimaiset kengät). Kenkien ja topin lisäksi hänellä löytyy usein musta tulppaanihame.
Kuva Chiarasta ja siis itse piirretty (huom. Ei samat vaatteet kuten yleensä):Luonne: Chiara ei tykkää ihmisille flirttailusta, hän ei oikein osaa tätä asiaa hyvin. Hän on aika ujohko ja punastelee usein, vaikka onkin jo aikuinen nainen. Joskus hän kuitenkin unohtaa olevansa 19 vuotias ja saattaa muuttua pieneksi kitiseväksi teinitytöksi, mutta se on vain yksi hänen huonoista puolistaan. Chiara yrittää olla kaikille ystävällinen ja lempeä ja auttavainen, mutta joskus neidon pinna ei vain kertakaikkiaan kestä täysin kaikkea. Hän on aina liikeessä. Vilkkaana ja sopeutuvaisena kuin elohopea. Enkeli viihtyy hyvin muiden ihmisten joukossa, mudosostamassa ystävyyssiteitä jonka jälkeen hän matkaa seuraavan haasteen luokse. Hän on utelias ja avoin sekä mieleltään valpas ja vastaanottava. Nainen onkin hyvä soveltamaan erilaisia asioita parhaalla mahdollisella tavalla. Luova mielikuvitus on hänen parhaimpia puolia ja se tekee Chiaran puheesta varsin eloisaa ja vilkasta. Hänen jutustelua onkin mielyttävä kuunnella ja koska nainen on tietyllä tavalla kosketuksissa kosmiseen maailmaan ympärillään, hänellä on kaikesta syvällinen ja loppuun saakka ajateltu mielipide.
Hän on neuvokas ja terävä ja antaa itsestään varsin kaunopuheisen ja vakuuttavan kuvan. Häntä ajaa aina eteenpäin sisäinen polte, hän ei kauaa viihdy paikoillaan vaan Chiaran on pakko päästä jatkamaan matkaansa. Hänellä ei ole pitkäjännitteisyyttä eikä hän kykene pitkäkestoisten tehtävien suorittamiseen. Naisella on mutkikas ja kaksijakoinen luonne jonka takia hänestä voi saada täysin vastakohtaisia vaikutelmia. Pohjimmiltaan enkeli on rehellinen ja vilpitön mutta mukautuvaisuutensa vuoksi hänestä voidaan saada vaikutelma että hän on juonitteleva ja epärehellinen. Chiaran mielestä totuus onkin totuutta vain nykyhetkellä eikä hänellä ole olemassa eilistä, huomista eikä edes nykypäivää – vain tämä hetki.

Historia: Chiara aloitti ammattinsa oikeastaan jo aika nuoresta, mutta mitään erityistä syytä sille ei ollut. Itseasiassa naisen mielestä ammatti kuulosti aluksi helpolle ja turvalliselle.
Hän ei ole vielä koskaan tavannut ketään demonia, mutta enkeleitä tietenkin. Nuoresta asti hän työskenteli siivoojana erääsää kartanossa, jossa asui nuori komea enkelipoju, johon ehkä hiukan neito saattoi olla ihastunutkin, mutta kuitenkin... koska hän keskittyi enemmän katsomaan nuoren pojan perään kuin siivoamiseen, sai hän nopeasti kartanosta potkut. Nyt hän tekee yleensä työtä siten, että ihmiset pyytävät häntä aina tiettyinä päivinä siivoamaan auntonsa. Tietenkin hän otti itseään potkuejn jälkeen niskasta kiinni ja on saanut myönteistäkin palautetta siivoamisesta.
Chiara on aina tahtonut kokea jotain jännittävää, mutta vielä tähän päivään asti ei mitään erikoista ole tapahtunut.

Taidot: Chiara ei osaa oikeastaan paljon mitään taisteluita, eli toisinsanoen hän on aika avuton. Kuitenkin hän yrittää aina parhaansa. Naisen parhaat taidot ovat kuitenkin piirtäminen ja laulaminen, joita hän harrastaakin aika usein, sillä vapaa-ajalla hänet saattaa löytää jostain kyhnöttämästä ja piirtelemästä suureen vihkoonsa.

Muuta:
- Hän on toivoton romantikko
- Chiara rakastaa toffeeta
- Hän laulelee joskus, mutta pitää enemmän piirtämisestä
- Chiara osaa lentää, mutta koska hänen siipensä ovat pienet se on hieman hankalaa.
- Hän ei ole mikään hyvä taistelija ja onkin ehkä enemmän avuton pikkukakara, mutta jos hän jostain rautakangen saa niin kyllä hän sitä käyttää osaa.
- Nainen rakastaa musiikkia
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Chiara
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: