Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Shyro

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Whitesilver
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 197
Ikä : 25
Location : kahvitauolla
Registration date : 03.04.2011

ViestiAihe: Shyro   Su Huhti 03, 2011 10:50 pm

Nimi: Shyro
Sukupuoli: Uros
Ikä: 30 vuotias
Rotu: Lishtral

Yleistä: Lishtral ovat liskon ja nisäkkään risteytyksiä. Ne viihtyvät metsissä ja vuoristoissa, mutta niitä voi tavata öisin myös aroilla ja laaksoissa. Urokset voivat olla 185 - 220 cm korkeita ja painavat 520 - 600 kg. Naarat ovat 180 - 200 cm korkeita ja painavat noin 470 - 520 kg. Lishtralit voivat elää jopa 500 vuotiaiksi. Nämä örmelöt ovat kaikkiruokaisia. Ne syövät ihan mitä vain mikä liikkuu ja hengittää, kuten pilaantuneesta lihasta vihanneksiin, mutta ainahan niitä nirsojakin löytyy. Lishtralit voivat olla syömättä muutaman viikon, mutta sitä ennen ne ovat yleensä syöneet paljon (niin kuin jotkut käärmeet tekevät).

Lishtralit voivat muuttua ihmishahmoonkin, jos he haluavat sulautua joukkoon. Niiden iho on saman värinen niin kuin oikeassa muodossaan ja raidat näkyvät myös. Ne voivat pitää kalloa/maskia kasvojen suojana ja voivat ottaa sen pois. Siinä on oma tekniikka miten sen saa irti ja takaisin kasvojen suojaksi. Niillä on yleensä harjas/hiukset, mitkä pörröttyvät, jos Lishtral säikähtää tai se haluaa isotella (tällöin ne myös murisevat kumeasti). Harjas voi näkyä vain ihmismuodossa, mutta yleensä se näkyy kummassakin muodossa. Kynnet ja hampaat ovat yhtä terävät kuin oikeassa muodossa. Kynnet ovat olla ihmismuodossa 5 cm pitkät ja ne voi "vetää sisään" niin kuin kissaeläimet tekevät.

Lishtralit ovat hyvin nopeita lyhyillä matkoilla. Nopeimmat yksilöt voivat juosta jopa 60-85 kilometrin tuntinopeudella. Lishtralit ovat myös hyvin kestäviä. Ne pystyvät vaeltamaan pitkiäkin matkoja,jolloin ne välttelevät muun muassa nopeita pyrähdyksiä ja taisteluja.
Huom! Lishtralit ovat nopeampia ja ketterämpiä ihmismuodossaan.

Tällä lajilla on ominaista, että he voivat solmia "kumppanuussiteen" muiden lajien tai omiensa kanssa. Tällöin Lishtral on uskollinen toiselle ja luottavat "kumppaniinsa", mutta ne ovat yhä itsepäisiä olentoja. Jos joku surmaa Lishtralin "kumppanin" tai perheenjäsenen, se lähtee etsimään surmaajaa ja aikoo kostaa tälle. Tällaisen "siteen" solmiminen on hyvin hyödyllistä, koska jos saa yhdet Lishtralin luottamuksen silloin voi saada ämän perheenkin luottamuksen. Yleensä yhdessä pesueessa on vanhemmat ja 4-9 poikasta.

HUOM! Muuttuessaan ihmismuotoonsa Lishtralit voivat käyttää hieman magiaa, jotta niille ilmestyy vaatteet päälle. Niiden ei tarvitse kuljettaa vaatteita mukana, mutta ne eivät voi taikoa mitään panssaria vaan aika kevyitä vaatteita.

Ruumiinrakenne: Urokset ovat vankkarakenteisia ja rotevimpia. Naaraat ovat kevyt rakenteisia. Jokaisella on omalaatuinen kallo/maski, mikä voi olla minkälainen tahansa. Ylä- ja kulmahampaat ovat kallossa/maskissa näkyvillä. Alahampaat näkyvät vain silloin, kun Lishtral avaa suunsa tai irvistää pelottelun merkeissä. Ulkoisia korvia tällä rodulla ei ole, vaikka ne kuulevat hyvin. Selkäranka ja kylkiluut näkyvät, mutta joillakin ne näkyvät erittäin hyvin ja toisilla vähän. Lishtraleilla on pitkät ja vahvat jalat, jotta voisivat metsästää hyvin nopeitakin eläimiä. Tämä laji jaksaa kulkea tosi pitkiä matkoja pysähtymällä vain muutaman kerran. Niillä on kolme varvasta, joissa kaikissa näkyvät 20 cm pitkät kynnet. Lishtraleilla voi olla sarvia ja piikkejä kallossa/maskissa. Tällä rodulla on hyvä näköaisti ja ne liikkuvta mieluusti öisin, jottei niitä huomattaisi niin helposti. Lishtralit voivat haistaa saaliinsa hyvinkin kaukaa.

Väritys: Lishtralit voivat olla minkä värisiä tahansa, mutta se riippuu minkä väriset vanhemmat ovat. Musta, harmaa, valkoinen, sininen ja oranssi ovat harvinaisia värejä, jotka voi periä esim. isoisoisoiso isän suvusta. Raidat ovat aina mustat ja ne voivat olla minkälaisia tahansa. Raitoja ovat yleensä selässä, jonkin verran kallossa ja jaloissa. Kallo on aina valkoinen. HUOM. Mustan Lishtralin raidat ovat yleensä tumman siniset tai harmaat.

Kommunikointi: Toistansa kanssa Lishtralit ääntelevät hyvin eläimellisesti. Ne murisivat, sihisevät, vingahtelevat jne. Mutta tämä rotu osaa puhua muille lajeille telepaattisesti ja ne voivat keskustella jopa sadan kilometrin etäisyydeltä muille lajeille. Niiden ääni voi kuulua satojen kilometrien päähän. Ihmismuodossaan Lishtralit pystyvät puhumaan ihan normaalisti toisten kanssa.

Luonne: Tämä rotu on aika "ujo" rotu, mutta jääräpäinen. Ne ovat hyvin varuillaan muiden rotujen seurassa. Yleensä aika rauhallisia, mutta nälkäisinä tai vihaisina, ne ovat hyvin äkkipikaisia ja verenhimoisia. Lishtralit osaavat olla hyvinkin häijyjä. Ne voivat esittää lempeää ja rauhallista otusta, mutta voivat yhtäkkiä hyökätä kimppuun. Kun Lishtral ovat yleensä hyvin uteliaita, mutta ovat varauksellisia.Historia: Shyro on elänyt pienestä pitäen perheensä parissa. Hän on perheestään vanhin poikanen. Hän on elänyt yhdeksän sisaruksensa ja vanhempiensa kanssa. Mutta Shyron perhe joutui eroon toisistaan, kun heidän kimppuunsa hyökättiin. Vanhemmat puolustivat poikasiaan ja Shyro joutui viemään sisaruksensa turvaan. He odottivat monta päivää, eikä heidän vanhempiaan näkynyt. Shyro syytti hieman itsekään, kun ei voinut auttaa vanhempiaan ja lähti sisarustensa luota hyvästellen heidän. Hän vaelsi jonkin aikaa ympäriinsä ja asuu nyt saariston metsässä.

Luonne: Shyro on yleensä hyvin rauhallinen ja lempeä, mutta suuttuessaan hyvinkin ärhäkkä tapaus. Hän voi kiintyä hyvinkin nopeasti ja suojelee tärkeitä henkilöitä hengellään, jos se on pakko. Joskus Shyro on ilkikurinen ja temppuilee ihan huvin vuoksi.

Ulkonäkö: Shyro painaa 530 kg ja on 210 cm korkea. Hän on aika normaalin kokoinen nuorukainen. Hänen maha alusensa on punainen ja muuten hän on violetti. Mustia raitoja on selässä, kaksi kallossa ja jaloissa on muutama. Shyron silmät ovat oranssit ja hänen kallo on aika yksinkertainen, mutta sarvet haarautuvat kolmesta eri kohdasta. Kuonon päällä on yksi 15 cm pitkä sarvi.


Pitää: Kuten kaikki lishtralit, Shyro rakastaa metsästämistä. Hän pitää siitä, koska voi päästää eläimelliset vaistonsa valloilleen. Ongelmana on ettei hän tunnista silloin kuka on ystävä ja kuka vihollinen. Hän tunnistaa vain perheenjäsenensä, mutta silloinkin hän on hyvin ärhäkkä, jos joku yrittää tulla ottamaan/varastamaan hänen saaliinsa. Tässä saalistustilassa hän on popsinut suihinsa monta enkeliä ja muuta ihmismäistä olentoa, vaikka Shyro yrittää välttää tallaisia tilanteita. Mutta hänen metsästyshimo riippuu ihan siitä, miten nälkäinen hän on. Jos Shyro on saanut syötyä hyvin parin päivän sisällä ei syytä huoleen. Mutta jos hän ei ole syönyt muutamasta päivästä viikkoon, hänen nälkänsä on suunnaton ja Shyro tekee melkein mitä tahansa, jotta saisi syötyä kunnolla.

Shyro pitää myös hyvintä ja mielenkiintoisista keskusteluista. Näiden keskusteluiden ei tarvitse olla kiivastuolteisia vaan hän pitää myös läpän heitto-keskusteluistakin. Kun han Shyrolla on haukaa ja hän nauttii keskustelutoverin seurasta. Hän on rento lishtral, joten ei tarvitse kainostella hänen seurassaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Shyro
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: