Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Sebastian

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
RedMoon
Bardi
avatar

Viestien lukumäärä : 248
Ikä : 23
Location : datailu, musiikin kuuntelu, kavereiden kaa lorviminen
Registration date : 30.03.2011

ViestiAihe: Sebastian   Su Huhti 03, 2011 6:16 pm

//En ny tiiä että saiku siis tämän 50 viestin jälkeen tehä ihan näitä hahmoja, mutta jos ei ni ootan että on taarpeeks viestejä koossa.//

Nimi: Sebastian

Sukupuoli: Mies

Rotu: Enkeli

Ikä: näyttää fyysisesti 16 vuotiaalta nuorukaiselta. oikea ikä on n.200 vuotta

Ammatti: vaelteleva soturi

Ulkonäkö: Sebastiania voisi sanoa hyvin kauniiksi vaikka onkin mies. Hänellä on kerman vaalea, täydellinen, pehmeä iho. silmät ovat kauniin säkenöivän vaalean punaiset ja hiukset ovat hopean harmaat. Hiukset ovat suhkot pitkät, mutta eivät kumminkan yletä niskaan. Hiukset ovat hieman sekaisin ja aina pystyssä. Vaatteina hän käyttää pitkää valkoista takkia joka on kiinni. Kaulus peittää kaulan ja takin avaus kohdan päällä menee kultainen kangas. Takin alla on tumman violetti paita jossa ei ole hihoja ja senkin kaulus peittää kaulan. Housuina hänellä on melko tiukan oloiset valkoiset housut, mutta ne eivät ole kumminkaan tiukat. Jaloissaan hänellä on hopeiset kengät jotka painavat hieman. Vasemmassa korvassaan hänellä on pitkulaisen timantin muotoinen kultainen korvakoru. Selässään hänellä on puhtaan valkoiset siivet, joissa joidenkin siipien päässä on pinkkejä kristalleja jotka ovat n. 2 cm pituisia ja halkaisijaltaan 5mm (keskikohta). Joskus sebastiania haukutaan homoksi, vaikka hän ei sitä ole.

Luonne: Sebastian on hyvin kiltti, hän ei suutu kovin helpolla ja hän seuraa alati käskylä. Tahdoton hän ei ole, hän ei haluaisi tappaa ketään mutta joskus vain on pakko. Sebastian on ehdottomasti sotaa vastaan ja inhoaa niitä jotka kannattavat tappamista ja sotaa, hänen vanhempansa vain pakottivat hänet sotilaaksi. Sebastian ei myöskään erityisemmin pidä langenneista enkeleistä, tai demoneista, mutta hänellä on myötätuntoa noita kohtaan. Hänen mielestään kaikilla on oikeutensa olla omanlaisiaan. Syynä tähän on myös se että hän ei pidä siitä että häntä mollataan ulkonäkönsä takia.

Historia:
Sebastianin siivissä on ollut hänen syntymästään asti kristallit, ja sitä ollaan suuresti ihmetelty mitä virkaa kristalleilla oli. Kumminkin asian annettiin olla. Sebastian siis syntyi enkeli perheeseen johon hänelä kuului veli, kristian. Hän piti veljestään kovin ja he todellakin varttuivat yhdessä, vaikka hänen veljensä sai kaveri jengin, hän silti otti Sebastianin aina mukaansa. Eräänä päivänä kuului kuminkin ikäviä uutisia, Sebastainin veli oli pitkän aikaa salassa perheeltään ollut tekemisissä langenneen enkelin kanssa, perhe ei voinut muuta kuin antaa pojan tuntea tuomio, Sebastian oli eri mieltä, hänen mielestään Kristianin olisi pitänyt antaa yrittää, mutta ei silloin tätä pientä enkeliä kuunneltu. Kristiaan häädettiin ja pian sen jälkeen Sebastianin vanhemmat sanoivat haluavansa edes yhden kunnollisen pojan josta voisi olla ylpeä, ja lähettivät tämän sotilas kouluun. Sebastian tietysti ei olisi halunnut koska oli kovasti sotaa vastaan mutta vanhemmat eivät kuunnelleet. Sebastian opiskeli koulussa ja varttui melkeimpä sielä. Opetuksen jälkeen hänet siirrettiin vaeltaviin sotureihin ja ensimmäisenä tehtävänä hänelle annettiin surmata eräs langennut. Sebastian lähti oitis tehtävään, ja kun hän tajusi kenet hänen piti surmata, se oli kauhua. Sebastianin piti tappaa oma veljensä. Toisaalta, Kristian yritti tappaa ensin Sebastiania. Tappelun aikana Sebastian tajusi mihin hänen siivissään olevia kristalleja piti käyttää. Sebastian oli ollut alakynnessä jolloin hän oli melko lailla tietämättään ottanut siivestään kristallin käteensä ja heittänyt sen Kristianin päälle jolloin kristalli oli suurentunut, ja levinnyt Kristianin kehon ympärille. sebastian oli kauhuissaan ja nousi maasta mennen kristallin luokse jonka sisällä Kristian oli liikkumattomana. Kristian ei ollut kuollut mutta oli juuttunut kristallin sisään. Sebastian otti miekkansa ja iski sen kristallin läpi, ja oikeastaan hämmästyi miten helposti miekka upposi kristalliin, ja sitä kautta Kristianiin. Sebastian katsoi kristallia hetken ja kaatui sitten sen viereen surren. Hän palasi kotiinsa äitinsä ja isänsä silmissä sankarina, mutta häntä painoi vain se että hän oli tappanut veljensä.

Kyvyt:
-Sebastianin siivissä olevat kristallit ovat ikään kuin pieniä vankiloita joihin hän voi lukita vastustajan. Sebastian voi irroittaa kristallin siivestään ja vangita vastustajan heittämällä kristallin tätä kohti, tai tämän jalkojen juureen. Kristalli leviää henkilön ympärille ja vangitsee tämän sisäänsä. Kristallin rikkomiseen tarvitsee paljon voimaa, joten siitä pakeneminen ei ole aivan mahdotonta. Sebastianin ei tarvitse kuin koskettaa kristallia niin se "sulaa" pois. Hän voi myös ottaa sen mukaan tahdottuaan jolloin kristalli ei lähde sulamaan. Hän voi myös upottaa miekkansa siihen jolloin hän voi tappaa kristallin sisällä olevan. Vain Sebastian voi tehdä näin, jos joku muu koettaisi upottaa teräasetta siihen, ase ei uppoaisi vaan kolahtaisi kristallin kovaan pintaan.
Kun kristalli otetaan siivestä irti, sen tilalle kasvaa kahden tunnin aikana uusi.

Miekka: Ihan tavallinen
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Sebastian
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: