Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Wolwe

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
RedMoon
Bardi
avatar

Viestien lukumäärä : 248
Ikä : 23
Location : datailu, musiikin kuuntelu, kavereiden kaa lorviminen
Registration date : 30.03.2011

ViestiAihe: Wolwe   Su Huhti 03, 2011 4:55 pm

Nimi: Wolwe

Sukupuoli: Uros

Ikä: Monia tuhansia vuosia vanha

Rotu: Demoni koira

Historia: Wolwe syntyi pienessä demonikoira yhteisössa ikuisessa metsässä, johon tuolle alueelle jossa lauma oli, ei ollut erehtynyt kulkemaan ketään, ja jos kulki, lauma raateli kulkijan. Metsä oli loistava elo paikka Wolwen kaltaisille koiraotuksille. Wolwella oli 5 sisarta joiden kanssa tämä peuhasi. Eräänä päivänä Wolwe, erään sisarensa kanssa erehtyi kulkemaan liian kauas laumasta, ja joku ventovieras mies kulki siellä. Wolwe ja tämän sisar leikkivät melko lähellä miestä ja tuo huomasi pennut. Mies tappoi Wolwen sisaren, mutta huomasi jotain ylvästä ja vahvaa Wolwessa ottaen pennun mukaan, Wolwen emo ei kumminkaan tuota ollut huomannut joten pentu oli alkanut ulvoa. Mies tukki Wolwen suun ja juoksi pois. Seuraava paikka, missä Wolwe huomasi olevansa, oli jonkin sortin talo. Wolwe käpertyi nurkkaan peloissaan kunnes mies toi tuolle kulhossa lihaa ja vettä. Wolwe epäröi hiemän mutta nälissään uskaltautui oskemaan ruokiin. Wolwe alkoi ajan myötä luottamaan mieheen ja tuosta tuli tämän isäntä. Kun Wolwe kasvoi ja vahvistui, mies alkoi kouluttaa siitä Jäljitäjää. Mies opetti Wolwelle mitä hajuja ei pidä seurata ja mitä pitää, ja opetti myös seuraamaan tiettyä hajua. Koulutus kesti monia vuosia, kunnes Wolwe oppi kaiken mitä mies opetti. Wolwelle selvisi pian miksi mies häntä koulutti. Mies nimittäin myi Wolwen sotilaalle. Wolwe oltiin tarkoitettu jäljittämään karkureita ja vihollisia. Wolwe teki työtä jonkin aikaa, mutta kyllästyi siihen että häntä käytettiin työ kaluna, palvelijana. Wolwe oli oppinut jopa puhumaan, koska mies oli opettänut senkin hänelle. Wolwe päätti karata sotilailta, ja onnistui siinä ja piiloutui helvetin raunioihin. Vuosia myöhemmin sotilaat olivat unohtaneet Wolwen ja Wolwe uskaltautui ulos piilostaan. Wolwe asuu edelleen helvetin rauniuoden lomassa, ja joskus juttelee sinne eksyneille. Wolwe ei ollut laumasta oton jälkeen hirveän hurja peto, hän oli muuttunut uskolliseksi ja melko seuralliseksi, mutta pedon ominaisuudet eivät silti hävinneet mihinkään. Häneltä jopa johkus pyydetään palveluksia jonkun etsimisessä.

Luonne: Wolwe on hyvin reipas ja melko puhelias vaikka sitä ei uskoisi koirasta. Häneen voi luottaa tehtävissä, kun niitä hänelle annetaan. Hän on myös rohkea eikä pelkää hyökätä jos tilanne sen vaatii. Ensi vaikutelma voisi olla melko pelottava, mutta kun urokseen uskaltaa tutustua, ei hän niin pelottavalta vaikuta.


Ulkonäkö: Volve on täysin mustan turkin peitossa mutta taysin valkoisten silmien ympärillä on punainen karvoitus. Turkki on todella paksua rinta kehän ja ylä selän ympärillä mutta kun kroppaa alas päin, karvakerros ohentuu ja kylki luut alkavat näkyö läpi. Jalat ovat suhkot paksut ja käpälät ovat isot ja jaloissa on paksut, terävät kynnet. Wolwen hampaat ovat terävät ja näkyvät suun ollessa kiinni ulos. Häntä muistuttaa suden häntää. Varsinaisesti Wolwen ruumeen rakenne muistuttaa aivan pikkaisen hyeenaa.

Taidot:
* Wolwella on todella hyvä halu ja pimeänäkö
* Wolwe on melko nopea, mutta ei kumminkaan super nopea.
*Kaikkien petoeläinten tapaan, Wolwe on melko vahva.

Kuva:


//Tulipahan ny tällänen, toivottavasti laitoin TÄLLÄKERTAA oikeeseen paikkaan xDDD//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Wolwe
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: