Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Raimei

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Castra
Lähetti
avatar

Viestien lukumäärä : 438
Ikä : 23
Registration date : 25.01.2011

ViestiAihe: Raimei   Su Huhti 03, 2011 12:26 pmNimi Raimei (tarkoittaa ukkosta).
Ikä: Alkaa saavuttaa pian 500 vuoden iän
Sukupuoli: Sukupuoleton
Rotu: Luonnonhenki / kettuhenki
Suhteet:
Tavannut: Luni, Ginette
Ystävä: Luni

Loppuun asti pelatut pelit
Kirsikankukkapuiden alla [Luni]

Keskeneräiset pelit
]Happen in beauty garden [RedMoon]
Oranssiksi värjäytyvä metsä [Lucifer]- Oikea hahmo [Kettu]

>> http://fav.me/d3dssic & http://fav.me/d3fv7w4 <<
Todellisessa henkihahmossaan Raimei on kokonaan punaruskea kettu lukuunottamatta punaisia viiruntapaisia läikkiä hännissä ja punaisia 'sukkia' jokaisessa tassussa. Turkin väri kuitenkin heijastaa auringossa myös kultaisena ja toisinaan kettu muistuttaa omalaatuisella tavalla pientä liekkiä. Turkki on laadultaan silkinpehmeä, yleisesti ottaen hyvin siisti ja karva on lyhyttä mutta sitä on paljon korvaamassa koon puutetta. Kooltaan tämä on suurinpiirtein ihan tavallisen ketun kokoinen, ehkä hivenen isompi. Ruumiinrakenteeltaan Raimei on siro ja hoikka, mutta ei mitenkään alipainoinen. Silmät ovat kaksiväriset; vasen silmä on kullanruskea ja oikea vihreä. Värejä on kaksi sen vuoksi, että miespuolisessa hahmossaan tämän silmät ovat kullanruskeat ja naispuolisessa vihreät ja nämä kaksi eri sukupuolta ovat "yhtenäisiä" kettuhahmossa. Raimei on tässä hahmossa sukupuoleton eikä näinollen kykene lisääntymään ollenkaan. Häntiä tällä on yhteensä neljä; yksi häntä puhkeaa aina kerran sadassa vuodessa, ellei sitten vauhdita sitä tavoin, jotka eivät ole täysin rehelliset tai puhtaat.

- Ihmishahmo [Nainen]
Raimeillä on tapana ottaa usein joko nuoren tytön (fyysinen arvio suurinpiirtein 12) taikka nuoren naisen
hahmo (fyysisesti noin 17) riippuen siitä, millä tuulella itse on ja kuka tulee vastaan. Yleensä kun vastassa on mies hän ottaa naishahmonsa välttääkseen mahdollisia konflikteja ja voidakseen tutustua toiseen helpommin. Tämä pitää yllään lähes aina värikkäitä, erittäin japanilaishenkisiä kimonoja.
Kasvoiltaan hän on erittäin naisellinen ja kaunis; tämän silmät ovat suuret ja viattoman näköiset, väriltään vihreät. Mei on rakenteeltaan siro ja molemmissa hahmoissaan ruumiiltaan normaalipainoinen. Pituudeltaan hän ei ole erityisen pitkä muttei lyhytkään. Kuten kaikissa muissakin hahmoissa tämän hiukset ovat samanväriset kuin korvat ja neljä häntääkin, jotka ovat esillä.

-Ihmishahmo [Mies]
Mieshahmo on yleensä nuori poika -tai mies (12 / 17) ja tämän hahmon hän ottaa hivenen harvemmin. Päällään hän pitää länsimaalaistyylisempiä vaatteita, yleensä jonkinlainen kauluspaita alla ja päällä koristeellinen liivi, jalassaan yleensä hieman polven alapuolelle ulottuvat shortsit (ellei ole vanhemmassa hahmossaan, jollon päällä on mustat, suorat housut). Kasvoiltaan hän on hyvin naismainen, silmät ovat kullanruskeat ja hiukset samanväriset kuin tämän korvatkin, jotka ovat esillä kuten muissakin hahmoissa, sama pätee häntiin. Pituudeltaan hän on molemmissa hahmoissaan lyhyt, sillä hän pyrkii varsinkin nuoremmassa hahmossaan olemaan toista aina lyhyempi.Raimei on äärimmäisen ujo varsinkin naispuolisessa hahmossaan. Hän on erittäin arka ja vaikuttaa usein jopa pelokkaalta. Henki saattaa yrittää joskus jopa piiloutua jos on tilanne tai kohtaaminen, johon hän ei tahdo joutua. Raimei on erityisen kohtelias ja pelkää virheiden tekemistä - niin etiketissä kuin kaikessa muussakin. Tutustuminen toiseen saattaa olla vaikeaa mutta jos joku voittaa aran hengen luottamuksen tämä heittäytyy erittäin puheliaaksi, leikkisäksi ja osaapa Raimei olla toisinaan myös laskelmoidun söpö hahmosta riippumatta.

Kettuhenki hämmästyy helposti asioista edelleen, vaikka onkin jo yli 400-vuotias - tosin tämä itse sanoo olevansa varsin nuori hengeksi - ja hän on erittäin luonnonläheinen. Kasvit ovat tämän luonnonhengen erikoisalaa ja hän saakin halutessaan kukat kukkimaan tai kuihtumaan. Tosin tämä ei pidä kukkien kuihduttamisesta, joten on äärimmäisen harvinaista nähdä Raimei kuihduttamassa mitään. Tämä kykenee myös kasvattamaan puita mutta se kuluttaa hänen henkivoimaansa niin paljon, ettei tee sitä paljon.

Raimei pitää kosketuskontaktista ja mielellään lihmuaisi toisessa kiinni, sillä hän tuntee olonsa silloin turvalliseksi. Henki on maltillinen ja myöskin hyvä kuuntelija mutta erittäin sinisilmäinen ja helposti vedätettävissä. Hän myös väsyy helposti ja hänet voikin usein nähdä nukkumassa jossakin.
Halutessaan Raimei osaa olla toisinaan "pikkusiskomainen", iloinen ja energinen, mutta hän osaa ottaa asioita myös vakavasti ja keskustella niistä myös. Varoituksen sanana kuitenkin; jos Raimei pitää todella jostakusta tämä leimautuu erittäin herkästi kuin erittäin nuori eläimenpoikanen.

https://2img.net/h/i331.photobucket.com/albums/l469/sinisilma95/Menneisyys-2.png
Alkuperäänsä Raimei ei muista enää täysin kirkkaasti - siitä kun kuitenkin on niin kauan - mutta hän on elänyt lähes aina yksin. Ihan pienenä ollessaan tämä asui muutaman ensimmäisen kymmenen vuoden aikana sisarustensa kanssa seuraten toisten luonnonhenkien tekemisiä ja oppimalla katselemalla. Tämä osoittautui maan luonnonhengeksi ja opittuaan käyttämään henkivoimiaan hän lähti omilleen; tämäntyyppiset henget kun yleensä suostutellaan lähtemään omilleen etsimään aluetta, jossa 'hallitsee'. Raimein hallintoalue on vihermetsä mutta hän on ottanut omaksi alueekseen vain pienen ja syrjäisen alueen, jonka tunnistaa muusta metsästä poiketen aukea alue, jossa kirsikankukkapuut ovat aina kukassa. Hengeksi hän on vielä aika nuori, joten hän ei ole jäänyt kokonaan aloilleen vaan kiertelee usein ympäri saarta, sillä hän tuntee olonsa usein yksinäiseksi vihermetsässä, vaikka tällä onkin eläimiä seuranaan.- Kykenee kasvattamaan erilaisia puita mutta se vie paljon tämän henkivoimia ja tekee tästä erittäin heikon, joten tätä kykyä hän ei käytä juuri koskaan.
- Pystyy kuihduttumaan kukkia mutta myös laittamaan ne puhkeamaan kukkaan. Jälkimmäistä hän pääosin tekee, jos on tehdäkseen
- Ei osaa taistella oikeastaan ollenkaan vaan pakenee paikalta jos tilanne alkaa muuttua uhkaavaksi
- Voi muuttaa hahmoaan ihmismäiseksi, eikä se kuluta tämän voimia ollenkaan. Hän voi myös säädellä näissä hahmoissa pituuttaan mutta se pysyy koko ajan normaalipituisena; hän ei voi muuttua erittäin pieneksi tai jättimäiseksi. Ehdoton raja kulkee 180 cm:ssä ja 130 cm:ssä (eli hän ei voi kasvaa 180 cm piemmäksi tai 130 cm lyhyemmäksi).
- Kykenee pakkotilanteissa (=henkitilassa silloin, kun on tavalla toi toisella hätätilanne) nostattamaan esim. maasta köynnöksiä ja tehdä enemmän asioita, joihin ei normaalisti pysty.X Raimei tosiaankaan ei tiedä edes itse, mitä sukupuolta oikeastaan on, sillä tämän luonnollinen hahmo on sukupuoleton, mutta periaatteessa tämän kaksi muuta hahmoa ovat yhtä "oikeita".
X Henki liikkuu harvemmin kettuhahmossaan vaan on lähes poikkeuksetta ihmismäisemmässä muodossa, ellei vastassa sitten ole taruolento
X Raimei pitää teestä, joten jos tarkoituksellisesti tahtoo tämän tavata ja saada hyvän ensivaikutelman tälle kannattaa tarjota sitä. Hän ei ole nirso maun tai muun suhteen mutta teen tulisi olla mielellään 'tunteella' ja itse valmistettua, kuten tämä itse usein tapaa painottaa.
X Raimein tunnevalikoima on suhteellisen kirjava mutta hän harvoin itkee, raivostuu tai suuttuu kunnolla
X Tämä ei omista mitään huomattavaa erikoistaitoa luonnonvoimiensa lisäksi (hän ei osaa taistella eikä ole edes erityisen viisas tai tiedä missä juuri nyt mennään) mutta hänen seuransa rahoittaa ja saa toisen tuntemaan itsensä vähemmän jännittyneeksi...
X ...sillä tämä johtuu suitsukkeen tuoksusta, joka seuraa Raimeita kaikkialla. Hän ei itse sitä haista, sillä on siihen tottunut, mutta vastaantulija saattaa haistaa sen, jos tajuaa alkaa nuuhkimaan.
X Tunnuskappale Dreaming Little Bird (Gakupo & Rin duet)
X Raimeistä on tahallisesti luotu hyvin japanilaishenkinen hahmo

Fan artit:
Mariosson: http://fav.me/d41dly9
SaQe: http://fav.me/d41hnjg
Fladius: http://fav.me/d49nbi6
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.blue-eyewolf.deviantart.com
 
Raimei
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: