Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Camelia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
RedMoon
Bardi
avatar

Viestien lukumäärä : 248
Ikä : 23
Location : datailu, musiikin kuuntelu, kavereiden kaa lorviminen
Registration date : 30.03.2011

ViestiAihe: Camelia   Ke Maalis 30, 2011 7:59 pm

Nimi: Camelia

Ikä: Oikeasti monia tuhansia vuosia vanha, fyysisesti 27 vuotias.

Sukupuoli: Nainen

Rotu: Pudonnut enkeli (demoni)

Ulkonäkö: Camelialla on melkein valkoinen iho ja siniset silmät, mutta suuttuessaan silmät vaihtavat väriä punaiseksi. Pitkät, lainehtivat, blondit hiukset jotkav ylettyvät puoleen selkään, Otsahiukset saman pituiset kuin takahiukset ja käännetty vasemman silmän päälle. Asuna hän käyttää mustaa tooga, toogassa on vain oikean käden puoleinen olkain olkapään päällä ja vasemmalla puolella ei ole olkainta ollenkaan vaan käsi jää näkyviin ja tooga lähtee kietoutumaan käden alta ympäri kehoa. Toogan helma ylettää maahan asti ja melkein laahustaa maassa. Jaloissaan hänellä on mustat, sileä pohjaiset "kladiaattori kengät". Selässään Camelialla on mustat enkelin siivet, johtuen siitä että hän oli joskus enkeli. Camelia on luonnollisesti kaunis, eikä yritä korostaa sitä meikeillä. Toogan alla, siipien välissä naisella on musta, ei niinkään minkään eläimen tai asian muotoinen merkki. Käsissään Camelialla on käsiraudat joiden ketjut on katkaistu, joskus ne ovat olleet kiinni toisissaan, eikä osata sanoa että kuka olisi ne katkaissut.

Historia: Kuten sanottua, Camelia on asunut joskus valkoisen paratiisin puolella, taivaassa. Hän ei kuitenkaan osoittanut halukkuuttaan palvella jumalaa, ja hänet oltiin monesti löydetty puhumassa ja tekemässä kauppoja demonin kanssa. Camelia kahlittiin 100 vuodeksi pilveen odottamaan tuomiota. Tuomio oli tietysti Camelian karkoittaminen taivaasta. Naiselle laitettiin käsi raudat ettei tämä pääsisi käyttämään voimiaan, tai saamaan uusia. Camelia pudotettiin taivaasta maan kamaralle. Camelia oli närkästynyt, ja ajan myötä hyvin vihainen. Hän ei voinut liikuttaa käsiään pariinsataan vuoteen. Kunnes joku vapautti hänet kahleista katkomalla ketjut käsien välistä. Camelia ei itsekkään tiedä kuka sen teki, mutta epäilee että se oli itse saatana, sillä kukaan muu ei kahleita olisi voinut katkaista. Camelia vannoi kostavansa tapahtuman kaikille enkeleille jotka hän tulisi näkemään, ja hänen kostonsa tulisi olemaan hidas, tuskallinen ja raaka. Juuri hänen vihansa ja se ettei hän purkanut sitä oikein, värjäsi hänen siipiensä sulat mustiksi, hänestä tuli puoli-demoni, miksi hänestä tuli vain "puolidemoni"? Vain jotkut enkelin kauniit piirteet, kuten blondit, kimaltavat hiukset ja taivaan sinertävät silmät jäivät hänelle esiin ja hän häpeää niitä, mutta suuttuessaan silmät muuttuvat veren punaisiksi.

Luonne: Camelia on tyypiltään äkkipikainen, helposti suuttuva ja diivamainen. Hän tekee mielelään diilejä jotka loppujen lopuksi koituvat enemmän Camelian voitoksi. Camilea nauttii tuskan näkemisetä, mutta ei omasta tuskasta, vaikka siihenkin on tottunut. Hän on koston himoinen ja musta mielinen. Hän ei osaa ajatella mitään muuta kuin kostoa taivaan väelle. Kun Camelian suututtaa, vihaa on mahdoton laannuttaa. Vihaisena hän tappaa melkein ilman syytä, hän riehuu, eikä välitä joku jää alle jos joku tulee eteen. Ei häntä turhaan sanota "kuoleman enkeliksi." Nimittäin Camelia ottaa vastaan heti sopimuksen joka käsittelee jonkun murhaamista.

Kyvyt:
*Camilea kykenee tappamaan koskettamalla, mutta vain jos hän pysyy uhrissaan kiinni 20 sekunttia, muuten tuo ei onnistu. Tämän takia häntä sanoitaan kuoleman enkeliksi.

Muuta:
*Kantaa mukanaan miekkaa, ja myrkky pulloa.
*Camilealla on tavallista parempi näkö mutta ei paljoa.
*Camilea pystyy lentämään siivillään, sillä niitä ei olla katkaistu. (siivet ovat noin 2,5 metriä
pitkät, eli melko massiiviset naisen kokoon verrattuna.)
*Camelia on nopea ilmassa, mutta ei kovinkaan ketterä jalan. (syynä siipien koko)

Miekka:
Camelian miekan nimi on aiónios, joka tarkoittaa ikuista, koska miekan terä ei voi katketa. Terään on taottu jokin niin vanha ja voimakas taika joka pitää terää koossa. Camelia ei tiedä vielä paljoakaan miekan voimista, mutta tietää sen että se on kestävä ja sillä voi sivaltaa melkein mitä vain poikki. Yksi asia mitä Camelia ei tiedä, mutta se on varmaa, on se että miekka on "henkilökohtainen" eli sitä ei voi antaa kuin tietyille henkilöille, tällä hetkellä miekka on pysynyt kymmeniä tuhansia vuosia Camelian suvulla. Miekka voidaan siirtää suvun henkilöltä toiselle, vain jos edellinen kantaja kuolee jolloin henkilön jälkeläinen saa miekan, tai luovuttaa sen. Tällöin Miekka siirtyy henkilölle, luoden tänne johonkin päin kroppaa merkin. Merkki toimii eräänlaisena sidoksena miekan ja henkilön välillä. Jos miekka viedään edes. 5 metriä kauemmas omistajastaan, merkki alkaa hohtaa punaisena, ja tuo esiin omistajan ja miekan välillä olevan ketjun, jota ei muuten voi nähdä. Vaikka ketju tulisi esiin, sitä ei voi katkaista. Miekkaa siis ei voida viedä omistajastaan viittä metriä edemmäs, ellei omistajaa oteta mukaan.

Merkki:
Ylin kuvioista: Miekka:

//Toivottavasti ois hyvä Smile//


Viimeinen muokkaaja, RedMoon pvm La Huhti 02, 2011 5:53 pm, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Camelia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: