Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lucifer

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: Lucifer   Su Maalis 13, 2011 7:52 pm

Lucifer väritettynä devussa

Lucifer
rotu:Enkeli
Ammatti: Bardi (Epävirallinen tuomari)
Sukupuoli:Mies

Historia:
Sarielin pojista kolmas, purppura siipinen (neljä siipeä).
Lähes koko elämänsä ajan tämä enkeli on asunut Babelissa suojassa.

Luonne:
Lucifer on herkkä, hieman ujo mutta myös hyvin utelias, hän on myös hellä ja uskollinen, paljon sitä mitä hänen vanhin veljensä ei ole. Tämä enkeli on se joka tulee toimeen jokaisen veljensä kanssa vaikkeivat nämä välttämättä sietäisi tätä lähellään. Hän on sovinnon rakentaja ja yrittää aina suostutella Ezrieliä taipumaan isän tahtoon jottei tämä kärsisi enempää. Hän yrittää myös saada muita ymmärtämään veljeksistä nuorinta ja arointa, riitojen sattuessa hän eriytyy joko yksikseen tai on nuorimman puolella.
Lucifer on pitkälti luonteeltaan syvällinen, hän ajattelee paljon ja pitää kaikesta kauniista.
Hänen lempivärinsä on sininen.

Taistelijana Lucifer on heikko ja kantaakin veljeltään saatua upeaa siipikoristeista jousipyssyä sekä nuolikoteloa joka riippuen tarpeesta on joko hänen lanteilleen kiinnitettynä tai sitten selkään. Lucifer ei taistele kuitenkaan koskaan muuta kuin pakosta jos hänen on pakko puolustaa itseään tai veljiään tilanteessa jossa vaihtoehtoja ei ole. Lucifer kunnioittaa kaikkea elävää ja tappaminen on hänen luontonsa vastaista toimintaa ja saa enkelin tuntemaan olonsa aina likaiseksi ja syylliseksi. Hänen on vaikeaa päästä sellaisten tappojen yli, mikä on yksi suurimmista syistä miksi Ezriel veljeään niin kovasti vihaakin.

Kylmän ulkonäkönsä tähden hänestä saattaa äkkiä luulla välinpitämättömäksi persoonaksi, mutta heti kun hän liikkuu ja puhuu kaikki muuttuu kokonaan. Lucifer on myös hyvä tunnistamaan erilaisia persoonia ja käsittelemään niitä. mikä mahdollistaa hänen asemansa sovittelijana niin perheessä kuin muissakin riitatapauksissa muuallakin. Ikää hänelle ei kuitenkaan ole niin paljoa että viisaus tulisi siitä vaan lähinnä hänen hyvästä oikeudentajustaan ja selvästä erotuksesta hyvän ja pahan sekä näiden harmaiden sävyjen erottamisesta.

Lucifer on myös hyvin taiteellinen ja nauttii laulamisesta yli kaiken, hän monesti pysähtyykin erilaisissa valeasuissa saaren suurimman kaupungin kapakoihin kuuntelemaan ja oppimaan uusia laulua bardeilta ja skaldeilta.

Ulkonäkö:
Luciferilla on neljä purppuraista siipeä. Hänen hiuksensa ovat valkoiset ja latvoissa on myöskin hieman purppuraa tai valaistuksesta riippuen hopeiseen harmahtavat. Ne ylettyvät häntä suurinpiirtein olkapäille. Katse on yleensä joko sisäänpäin kääntynyt tai taivaanrantaan kiinnitetty. Silmät ovat harmaat, tummentuen kuitenkin turkooseiksi mustuaisen reunoilta. Hän on noin 176 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan ohut mutta äärimmäisen notkea ja ketterä kuin kissa. Enkelillä on myös pitkät ja sirot pianistin sormet joiden lähes alituinen liikehdintä muistuttaa usein veden pehmeää soljumista. Lucifer on ulkonäöltään hyvinkin naisellinen miehisillä piirteillä mikä tekee hänestä hyvin eksoottisen oloisen ja näköisen. Hän on liikkeiltään yleensäkin raukea ja hänen seurassaan aika tuntuu hidastuvan tai pysähtyvän kokonaa. Levoton hän ei kuitenkaan ole ja jokainen hänen liikkeensä on kuin tarkkaan harkittu ja luonnollisesti toteutettu tanssi. Verkkaisuuteen vajoaminen saattaa kuitenkin kostautua sillä hän osaa olla myös nopea mikä mahdollistaa pakenemisen vaarallisista tilanteista hyvinkin nopeasti.

Neljä siipeä joitä hän kantaa selässään ovat hänen vartalonsa kanssa täydessä symmetriassa, toisin kuin Ezriel jonka siivet ovat enkelin kokoon nähden kömpelön oloiset ja massiiviset, Luciferin siivet ovat siroluiset ja hennot. Lucifer on kuitenkin parempi lentäjänä kuin veljensä. Mikä johtuu siitä että hän nauttii siitä hyvin paljon.

Kykyjä:
Luciferilla on tarkat silmät ja vakaa käsi, hänen jousen ammunta taitonsa ovat mestarilliset mikä ansaitsi hänelle kunnian saada yksi Ezrielin rakkaimmista aseista käyttöönsä, vaikkei enkeli tätä veljelleen myöntänytkään.
Hänen äänensä on pehmeä tenori jota hän osaa käyttää hyvin taitavasti, huhut kulkevat että hän saa puut taipumaan itkuun laulaessaan sydämensä pohjasta.
Luciferin siivet ovat isän purppurat ja niiden kyky on tuottaa myrkkyjä, sekä havaita ne, esimerkkinä mainittakoon viini lasi, johon hän voi halutessaan kastaa yhden sulistaan joko tiputtaakseen siitä myrkkyä tai jos viinissä on jo valmiiksi myrkkyä sulan väri muuttuu ja Lucifer kykenee sen analysoimaan. Hän on itse myös immuuni kaikille myrkyille, sen kaikissa muodoissa.
Lucifer on myös mestari lentäjä ja taivaalla vielä ketterämpi kuin maassa.
Enkelillä on ällistyttävä muisti mikä mahdollistaa niin laulujen muistin ulkoa kuin myöskin erilaisten tapausten selvittämisen vanhojen puheiden myötä.

Suuret heikkoudet:
- Lucifer on liian lempeä ja hyväsydäminen omaksi pahakseen.
- hän on fyysisesti heikko verrattuna veljeensä sillä notkeus ei korvaa sitä puutetta ettei hän kykenisi torjumaan vihollisen iskua lentämättä pyrstölleen niin että jättää vihollisella aikaa armoniskuun.
- Lucifer on hyväuskoinen ja naivi, hän tietää pahan olevan ympärillään mutta pitäytyy uskossaan että kaikissa on jotain hyvää, mikä aiheuttaa ikäviä tilanteita joissa hengenlähtö ei useinkaan ole kuin hiuskarvan ja Ezrielin pelastavan väliintulon varassa.
- Lucifer on helposti johdateltavissa ja huijattavissa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Lucifer
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: