Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Irilia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Castra
Lähetti
avatar

Viestien lukumäärä : 438
Ikä : 23
Registration date : 25.01.2011

ViestiAihe: Irilia   La Maalis 05, 2011 9:44 pmNimi Irilia
Ikä: Fyysisesti siinä 20 kieppeillä
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Demoni
Suhteet:
Tavannut: Zawir, Lucifer
Ystävä: -
Vihaa: -
Pitää (ei ihastusmielessä): Lucifer

Loppuun asti pelatut pelit
Ja sitten he tapasivat... [Zawir]
Toivomuslähde [Lucifer]
Ikirouta [Rajin, peli jäädytettiin]

Keskeneräiset
-


- Kuvia http://fav.me/d3b6hfs - http://fav.me/d3d7leu
Irilia on jopa demonien mittapuulla suhteelisen kaunis ilman mitään ehosteita. Tämän kaksi kiertyvää pässinsarvea ovat symmetriset ja puhtaan vaaleanruskeat ilman mitään muita värivivahteita. Demonin silmät ovat vihreät ja kirkkaat mutta ne eivät kuitenkaan missään nimessä ole ystävälliset tai avoimet. Irilian hiukset ovat väriltään punaiset ja ne ulottuvat takaa suurinpiirtein lapaluiden päälle asti. Edessä osa hiuksista on kietoutunut taidokkaasti sarvien ympärille ja vasemmalla puolella tämän "sivuhius" ulottuu suorana ollessaan aina kylkiluiden alapuolelle mutta se nähdään lähes poikkeuksetta kiertyvän milteinpä epäluonnollisella tavalla tämän vasemman käden olkapään ja olkavarren ympärille. Tämä omistaa keskisuuret, verenpunaiset siivet joiden taitoskohdasta kohiaa yksi pitkä sarventapainen loppua kohden kapeneva piikki - molemmissa siivissä siis. Piikki on väriltään musta ja se kimmeltää valossa metallin tapaan vaikkei se kyseistä materiaalia olekaan. Siiven sulat näyttävät päistä ikään kuin revityiltä ja ne myös kertovat omalla tavallaan, ettei demoni kykene lentämään niillä mutta ne kyllä liikkuvat.
Irilia on normaalipituinen -165 cm - ja lievästi alipainoinen.

Vaikka demoni turhamaiselta saattaakin vaikuttaa ei tämän vaatevalikoima ole kovin suuri. Lähestulkoon aina tämän päällä on punainen mustin kirsikankukkakuvioin koristeltu, päälle "pyöritettävä" mekko joka levenee loppua kohden. Vyötäröllä olevan vyömäinen kangaskaistale pitää mekon tämän päällä. Käsissä Irilialla on olkavarresta alkavat kimonomaiset hihat. Demonilla on hieman polven yläpuolelle ulottuvat tiukanpuoleiset, tummanpunaiset - lähes mustat - shortsit ja jaloissa mustat saapasmaiset kengät jotka ulottuvat nilkkojen yläpuolelle. Polven alapuolelta tällä alkavat molemmissa jaloissa valkoiset siteet ja ne jatkuvat aina nilkkaan asti, siis kengän sisälle. Sideharson kaltaiset siteet ovat vain koristeita.


Helvetissä kasvaneena kukaan ei ole oikein opettanut tälle mikä on oikein ja mikä väärin. Hän tekeekin niin kuin tälle itselleen on parhain - keinoja kaihtamatta. Jos hän tahtoo jotain hän ottaa sen vaikka väkisin eikä hän ala muutenkaan turhia pyytelemään.

Irilia on sadistinen persoona ja hän nauttii erittäin paljon toisen kärsimyksestä. Tästä luonteenpiireestään huolimatta tappaminen ei kuitenkaan ole tämän juttu - yleensä. Hän kuitenkaan ei jätä tappamatta moraalisista syistä vaan ihan siitä, että kuolleena - vihamiehiä lukuunottamatta - kenestäkään ei ole hyötyä tälle itselleen.
Demoni on omapäinen ja tätä on turha taivutella: päätettyään jotain tämä pysy päätöksessään riippumatta siitä, onko siitä hänelle etua vai haittaa. Tai oikeastaan hän vain luulee olevansa päätöksissään aina oikeassa ja muut väärässä.

Irilian suosikkiharrastus on esineiden ja asioiden polttaminen. Erityisesti Helvetissä hän käristi enemmän kuin mielellään toisten taloja (tai niiden kaltaisiakyhäelmiä) ja näiden "tärkeitä" tavaroita mutta mikä tahansa oikeastaan kävi. Saarella hän on kuitenkin vältellyt polttamishimoaan sillä riski jäädä kiinni on suurempi kuin ylikansoitetussa Helvetissä.

Luonteeltaan Irilia on erittäin sosiaalinen ja viihtyy oikeastaan kaikkien seurassa, - jopa enkeleiden. Hän ei varsinaisesti arvostele kumpaakaan rotua, - demoneita saati enkeleitä, sillä onhan hän itse vähän molempia. Tosin Edenin enkeleitä tämä ei jaksa, Irilian mielestä kaikki siellä ovat vain ärsyttävää porukkaa tekopyhine juttuineen ja tekoineen.
Demoni on rodulleen tyypilliseen tapaan itsekäs ja aikamoinen rehentelijäkin mutta ihan toivotankaan tapaus hän ei ole. Irilia on helppo hämmentää astettakin syvällisemmillä jutuilla ja jos joku ihan tosissaan alkaisi yrittää, saisi demonista ehkä ihan mallikelpoisen kansalaisen. Johtuuko tämä sitten enkeliverestä, - hän ei tiedä.


Irilia syntyi langenneen enkelin ja demonin lapseksi. Tämän isä, - enkeli - kuitenkin ehti kuolla ennenkuin tyttö oli tarpeeksi vanha muistamaan kunnolla koko miestä, eikä hän ole koskaan nähnyt tästä minkäänlaisia kuviakaan - tosin ei sillä että demonia kamalasti edes kiinnostaisi. Isänsä perimän vuoksi nuoren demonin ulkonäkö on moniin muihin demoneihin verrattuna lähestulkoon inhimillinen ja tätä ihailtiin toisinaan sen vuoksi, toisinaan taas pilkattiin. Ihailua kuitenkin oli enemmän ja se on vaikuttanut myös tämän luonteeseen.
Tyttö kasvoi Helvetissä, joten hän on hennonpuoleisesta ulkonäöstään huolimatta karaistunut ja kestääkin kipua ja rasitusta yllättävän pitkään ilman, että tämä edes välittää siitä. Helvetti alkoi kuitenkin kyllästyttää tämän nuorta mieltä joten hän suuntasi reittinsä Saarille. Hän ei kuitenkaan asu enkeleiden kansoittamassa kaupungissa vaan kulkuu vähän missäkin kaupungin ulkopuolella. Elantonsa hän hankkii usein varastamalla, sillä tämä on liikkeissään kissamaisen notkea painavannäköisistä sarvistaan huolimatta (joiden voisi kuvitella hidastavan tätä hieman). Toisinaan hän myös houkuttelee ulkonäöllään miehiä luokseen ja kun nämä ovat tarpeeksi tämän ulkonäön pauloissa hän vie uhrinsa syrjäisempiin paikkoihin, tainnuttaa, vie rahaa tai muuta maallista omaisuutta ja hän lopulta pyyhkii uhrinsa lähimuiston.Irilia kykenee pyyhkimään lähimuistia mutta rajana on 12 tuntia. Sen enempää hän ei voi muistista pyyhkiä muistoja pois. Hän myös hallitsee miekkailun varsin hyvin, muttei ole mikään ammattilainen. Taistelussa hän ei ehkä taitavalle miekkamiehellä pärjää, mutta esimerkiksi hieman matalamman ymmärryksen omaavia olentoja vastaan hän pärjää loistavasti.


X Omaa hyvin tarkan kuulon
X Demonin siivillä ei voi lentää mutte ne liikkuvat silti, joten niillä on hyvä ottaa vauhtia ja hän pitää niitä usein myös viitan tapaan olkapäillään
X Irilia kuvittelee olevansa muita vähän parempi ja siksi käyttäytyy usein töykeästi
X Tunnusmusiikkina LILY - Pyromania
Fan art:
Bakanekochansan: https://2img.net/h/i255.photobucket.com/albums/hh134/bakanekochansan/Irilia.jpg
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.blue-eyewolf.deviantart.com
 
Irilia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: