Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ethan Manjero

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tuhkis
Alokas
avatar

Viestien lukumäärä : 61
Ikä : 19
Location : D8
Registration date : 05.10.2011

ViestiAihe: Ethan Manjero   Ke Loka 31, 2012 8:31 am

Nimi
Ethan Manjero

Ammatti
Entinen seppä.
Nykyään Matkailija/seikkailia.
Laji
Susimuodonmuuttaja

Ulkonäkö

Herran ruumiinrakenne ei ole mikään erityisen vahvan oloinen, ennemminkin pitkä ja siro mutta lihaksikas. Johtuen entisestä ammatistaan. Ethanin kasvot ovat kapeahkot ja silmät ovat vihreät. Oikean silmän alapuolella menee musta tatuointi jonka ethan otti joskus nuorempana ilman mitään syytä. Hiukset ovat vaaleat pellavansävyiset ja latvat ovat luonnonvihreät. Tämä käyttää pitkäkauluksista lyhythihaista paitaa joka on väriltään musta ja harmaita shortseja.
Käsissään herra pitää pitkiä sormihansikkaita jotka ovat väriltään tummenevanvioletit Ja vasemmassa ranteessa herra pitää rannekorua josta roikkuu valkea jalokivi, ja kaulassaan tällä on musta nahkanyörillä kiinnitetty kuun muotoinen kaulakoru.

Luonne
Ethan on melko rauhallinen luonteeltaan eikä kiinnitä huomiota turhiin asioihin. Ethanilal on yleensä tapana Jso jotain tapahtuu niin ottaa asiat rauhassa, ja katsella asiaa monelta kannalat ennenkuin ryhtyy toimeen, avian sama olisiko joku pahasti loukkaantunut tai ei ethan harkitsee monia vaihtoehtoja ja alkaa sitten hommiin. Ethanilla ei ikinä ollut tapana alkaa taistelemaan turhasta, vaan yrittää selvittää asiat puhumalla,mutta ellei jokin muu auta niin Ethan käyttää viimeisenä keinonaan taistelua.
Ethanilla on tapana luoda Rauhoittavaa auraa ympärilleen, mutta se ei tehoa kaikkiin sillä Ethanin magia ei ole niin vahvaa että kaikki siihen lankeaisivat.

Ethan pitää erityisesti hiljaisuudesta ja lukemisesta, ja saattaa istua päivätolkulla talossaan tulematta ulos valtaisan kirjastonsa lomassa, joko siivoamassa tai hoitamassa kirjojen järjestystä. Ethan ei ole mikään hirveän meluisa vaan hoitaa asiat muutenkin melko rauhassa, riitelemättä tai huutamatta, koska ethan on muolostanut mielipiteensä huutamisesta ettei se auta aisoissa yhtään mitään. ethan osaa ollamyös kiivas, ja mahtaileva mutta se luonteenpiirre tulee niin harvoin esiin ettei sitä edes huomaa.

Menneisyys
Etahn syntyi aivan tavalliseen perheeseen, Johon kuului isä, äiti ja kaksi sisarusta. Ethan itse oli lapsuudessaan varsin Rasavilli.
Herra ei ikinä ollut ilman hankaluuksia. Ethanill aoli paha tapa varastella tavaroita nuorempana, josta tuli aina välillä pahat seuraukset. Ethan nuorena lapsena Varasti eräältä demonilta SOrmuksen, jonka demoni halusi välttämättä takaisin, mutta ethan ei sitä suostunut pienenä lapsena antamaan, eikä ymmärtänyt asian vakavuutta, ja luuli sitä vitsiksi, kun demoni uhkasi surmata Ethanin perheen. Pian poika lähti kaupungille hoitamaan Perheensä asioita, perheestään vanhinpana, vaikka hän oli vasta noin kymmenvuotias, ja kun poika palasi, Koko talo oli tuhoutunut radikaalisti ja oli vielä tulessa. Ethan ei löytänyt sisarustensa, vanhempiensa tai edes kotieläinten ruumiita, ja ne olivat nähtävästi tuhoutuneet. Poika Masentui pariksi vuodeksi, mutta pian ethan kokosi itsensä ja rakensi vanhempiensa talon raunoiden päälle uuden seäpänpajan ja alkoi työskentelemään siinä. Eräänä päivänä demoni tuli taas pyytämään sormusta, ja ethan oli osannut odottaa sitä , ja tarjosi demonille vastalahjaksi oman sielunsa, demoni ei halunnut sielua, Vaan teki EThanille vielä ilkeämmän ongelman, Kirosi miehen Kirpouksella, että Joka kolmas täysikuu, mies menettää voimistaan hallinnan ja tekee tuhojaan, ellei herra telkeä itseään muualle.
Ulkonäkö sutena
Ethan on susimuodossaan noin nursun kokoinen, ehkä jopa isompi. Ethan on alusväriltään vaaleanbeige ja selkänsä päältä toffeen ja vaaleanruskean sekoitus. Ethanin rakenne on suuri ja lihaksikas ja vahvarunkoinen sutena, Kuono on siro ja hajuaisti tarkka. Ethan kuulee tavallista sutta paremmin ja pidemmälle kuin uskoisi. Näkökenttä on hyvin laaja ja Ethan näkee helposti kauas ja pystyy suurentamaan näköaistillaan asioita.

Muuta
+ Ethan osaa muuttua ylisuureksi sudeksi
+Ethan osaa käsitellä miekka hyvin.
+ Ethan taittaa pari taikaa mutta nekin heikosti.
+ Ethanin miekassa on pieni loitsu joka aiheuttaa lievän myrkytyksen tehdessään haavan. Myrkytys ei ole Tappava
- Mies siis menettää Joka kolmas täysikuu voimiensa hallinnan, Ja käyttäytyy samaan tapaan kuin Ihmisudet, Tekee tuhojaan ja tappaa ihmisiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ethan Manjero
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: