Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Gillian

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Castra
Lähetti
avatar

Viestien lukumäärä : 438
Ikä : 23
Registration date : 25.01.2011

ViestiAihe: Gillian   Pe Tammi 28, 2011 5:57 pm


Nimi Gillian (lyhyesti myös Gil)
Ikä: 16
Syntynyt: 20.1
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Enkeli

P E L I H I S T O R I A & S U H T E E T
Loppuun asti pelatut pelit
Pieni aurinko [Cerberos]
Koska niin moni murtuu [EZriel]
Tapaamisia [Zawir]
Tietoa etsimässä [Zawir]
Se kutsuu sinua nimellä [EZriel]
Luonnon louhima [EZriel]
Tanssahdellen illan hämärässä [Zawir]
Varjojen tanssiessa [Sariel, kesken]
Kaksipuoleinen peili [Siru]
Countdown to ZERO [Zawir, kesken]

Suhteet
Tavannut: Cerberos, EZriel, Zawir, Siru, ZERO
Ystävät: Zawir
Kaverit: Siru
Kunnioittaa: Cerberos, EZriel
Ihastus: Zawir
Pelkää: ZERO


Hyvin vanhoja kuvia: http://fav.me/d375s12 & http://fav.me/d3d7leu
Gillian ei ole hirvittävän pitkä, 157cm, ja hän on varreltaan laiha. Ruumiinrakenteeltaan tämä ei kuitenkaan ole hintelä, vaan hän on enemmänkin solakka ja urheilullinen keholtaan. Gillianin silmät ovat kirkkaansiniset, nenä on normaalinkokoinen ja hieman terävä, suu on pieni mutta silti sopusuhtainen kasvoihin. Hiukset ovat pitkät ja blondit, hieman oranssiin vivahtavat ja ne päättyvät suurin piirtein lapaluiden alle. Sivuhiukset ovat myös pitkät ja ne ulottuvat noin solisluun kohdalle. Tytön siivet ovat kokoon nähden suuret, mutta eivät kuitenkaan suhteettoman valtavat.

Enkelin vaateet vaihtelevat hieman riippuen käyttötarkoituksesta. Nykyisin - alunperin peittääkseen mustelmat ja muut ruhjeensa hänen ja EZrielin ensimmäisestä yhteenotosta - hän pitää päällään lyhyttä, tiukanpuoleista mekontapaista vaatetta. Väriltään se on valkoinen mutta siinä on myös pieni aavistus vaaleanpunaiseen. Mekossa on pitkät, loppua kohden levenevät hihat, joissa on samanlaiset nuolenkärkikuviot kuin tämän aiemmissa "irtohihoissa". Mekon ristikuvioin koristeltu helma ei ole kovin pitkä ja siitä syystä tämä pitääkin jalassaan mustia, lyhyita shortseja. Jaloissaan tällä on polven yläpuolelle ulottuvat valkoiset sukat. Ainoa asia joka aiemmasta asukokonaisuudesta on pysynyt muuttumattomana ovat tummat saappaat.


Ajan myötä Gillian on hieman aikuistunut. Hänen ennen erittäin iloinen, ajattelematon ja rämäpäinen luonteensa on henkisen kasvun myötä muuttunut hieman, ja nykyään hän ajatteleekin yleensä tarkemmin, mitä tekee. Hänen keskittymiskykynsä on vuoden sisällä parantunut enemmän, mutta edelleen hän on hieman valikoiva sen suhteen. Uteliaaksi hän äityy aina toisinaan, mutta Zero-tapauksen* myötä hänestä on tullut paljon varautuneempi. Gillian on kuitenkin edelleen hyvin seikkailunhaluinen ja yrittää vieläkin ratkaista joitain ongelmia väkivallalla. Myös korkeampien auktoriteettien arvostus on kunnossa, ja hän harvoin on mitenkään erityisen nenäkäs.

Ylenpaattisesta sosiaalisuudesta enkeliä ei voida syyttää: Gillian viihtyy enemmän omissa oloissaan, mutta ei siitä huolimatta koe vaikeutta olla ihmisjoukossa. Gil on mieluummin muutaman itselleen tärkeän henkilön kanssa sen sijaan, että olisi tuntemattomien keskellä väenpaljoudessa. Toisiin tutustuessaan Gillian on epäilevä, eikä yleensä anna herkemmän puolensa tulla esiin. Kohtaamastaan persoonasta riippuen Gillian saattaa käyttäytyä hieman vihaisesti, epäilevästi tai uteliaasti toista kohtaan. Tytöllä on kova tarve aina osoittaa oma osaamisensa, eikä tahdo tulla aliarvioitavaksi varsinkaan sukupuolensa perusteella. Enkeli on varsin helppo suututtaa, mutta mikään idiootti hän ei ole, ja Gillianin sinisilmäisyydestä on vuoden aikana karsiutunut paljon pois.

Gillian yrittää antaa itsestään kuvan, että hän on vahva sekä henkisesti, että fyysisesti. Sitä ei käy kieltäminen, mutta todellisuudessa Gillian on läheisyydenhaluinen ja pitää huomiosta. Hänellä on myös oma naisellinen puolensa, mutta hän pitää sitä edelleen heikkoutena, ja siksi pyrkii piilottamaan sen mahdollisimman syvälle sisimpäänsä.


Menneisyys
Tyttö kyllästyi varsin nopeasti Edenin "täydelliseen" elämään. Hän tahtoi seikkailla ja kokea haasteita. Kun Taivas alkoi päivä päivältä muuttua yhä turvattomammaksi ja turmeltuneeksi korruption tyyssijaksi Gillian teki päätöksensä ja häipyi.
Pitkän aikaa hän vain vaelteli ympäriinsä tehden satunnaisia keikkoja palkkaa vastaan (lähinnä vain tosin joidenkin etsintää ja muuta, jossa ei paljoa aseita tarvita, mutta Gil piti siitä huolen, että hän sai päästä näyttämään väkivaltaisen puolensa).
Kuullessaan paremmin Sarielin kirjoituksista hän innostui kovasti ja tahtoikin ryhtyä "aarrejahtiin". Varsinaisesti Gil ei ole kiinnostunut Tropheumin hallitsijaksi nousemisesta, mutta hän pitää sitä luultavasti elämänsä suurimpana haasteena. Gillian sai tästä tiedosta paljon intoa ja hän ryhtyi harjoittelemaan miekkailua ja veitsen (sekä muutaman muun satunnaisen aseen) käyttöä ja alkoi treenata itseään fyysisesti enemmän.


Gillianilla on luontainen kyky magiaan, mutta koska hän ei ole koskaan halunnut tai edes saanut opetusta, ei hän kykene magiaa käyttämään millään asteella taikarinkejä lukuunottamatta. Hän kuitenkin on hyvin herkkä taikuudelle, ja ei siksi kykene pistämään pahemmin vastaan, jos joku käyttää taikuutta. Taikuuden käyttö on valmentamatonta Gilliania vastaan erittäin tehokas keino saada tämä kukistettua.
Fyysisesti Gillian on kokoonsa nähden hyvin vahva, mutta hänen paranemiskykynsä on hidas (erilaisten vammojen ja kolhujen paraneminen kestää varsin pitkään). Tyttö on notkeanpuoleinen ja kevyen kokonsa ansiosta kehon hallitseminen ei ole useimmissa tapauksissa mitenkään ylivoimaisen vaikeaa. Hän myös hallitsee useat erilaiset aseet - tai niiden perUsteet - aina pistooleista keihäisiin, mutta kokee tikarit ja miekat omimmaksi alakseen. Keihään kanssa hän on heikoimmillaan, samoin jämerien aseiden "potkaisemisen" vuoksi.

Emotionaalisella tasolla Gil on oikeasti aika herkkä, joten hän saattaa murehtia näkemäänsä pitkään ja erilaisilla kokemuksilla voi olla hyvinkin suuri vaikutus tähän. Henkisesti Gil kyllä on vahva, mutta tunteisiin vetoamalla tämän mielen voi hyvinkin murskata.


X Gillian kuului aiemmin Taivaalliseen kuoroon, ja pitää siksi laulamisesta erittäin paljon
X Tämän siivet kertovat hyvin helposti tämän tunnetiloista, joita on suuri skaala (esim. raivostuessaan Gil levittää terävästi siipensä hieman taakse ja surullisena ollessaan siivet "riippuvat")
X Koska Gillian ei ole mitenkään pitkä tai tukeva, hänen suurin heikkoutensa on lyhyt koko ja keveys
X Gillianin miekan nimi on "Daros".
X Tunnusmusiikki
x Gillian treenaa edelleen EZrielin opissa

Fan artit:
Mintsikka: http://fav.me/d41biui
Tofunakki: http://fav.me/d492c2a

Tällä hetkellä...
- Gillian on mennyt sössimään ja pahasti: Hän onnistui manaamaan esiin ZERO-nimisen olennon, jonka sielu ja mieli on tällä hetkellä irrallaan tämän kehosta. Sen onnistui helposti voittaa Gillianin alitajunta, ja nyt Zero asuttaa enkelin alitajuntaa. Se kykenee ottamaan Gillianin kehon täysin omaan valtaansa, mutta se joutuu suurimmaksi osaksi kuitenkin lepäämään. Zero pystyy tonkimaan Gillianin ajatuksia täysin vapaasti, ja tästä syystä tyttö ei voi salata Zerolta mitään.
- Zeron tavoitteena on saada takaisin tämän oma keho, mutta se ei vielä tiedä, missä se on
- Gillian itse pelkää Zeroa, sillä Zero on arvaamaton, ja Gillian ei ole enää oman kehonsa herra.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.blue-eyewolf.deviantart.com
 
Gillian
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: