Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ned Sparrow

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Paperilyhty
Alokas
avatar

Viestien lukumäärä : 7
Ikä : 24
Location : Joensuu
Registration date : 30.07.2011

ViestiAihe: Ned Sparrow   Ti Heinä 31, 2012 1:45 am

Ned Sparrow

Nimi: Nethanel Sparrow, mutta kulkee enemmän nimellä Ned Sparrow.
Ikä: 20
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Aarteenmetsästäjä ja osa-aikainen trubaduuri. Tarvittaessa tekee kuitenkin melkein mitä vain rahasta.
Rotu: Enkeli

Historia:
Ned syntyi onnelliseen perheeseen lapsueen kesimmäisenä, minkä vuoksi Ned sai elellä melko vapaasti sillä välin kun hänen vanhempansa hääräsivät perheen nuorimman ja esikoisen ympärillä, eivätkä kiinnittäneet perheen keskimmäiseen juurikaan huomiota, minkä vuoksi Ned olikin ajoittain melko katkera nuorempaa siskoaan ja vanhempaa veljeään kohtaan ja tämän vuoksi Ned oli nuorena kapinoija luonne ja teki kaikkensa saadakseen huomiota, mikä taas oli ajaa hänen vanhempansa välillä hulluuden partaalle. Ned tosin haki usein lohtua iso äidiltään, joka piti Nedista hyvää huolta ja rakasti poikaa kuin omaa lastaan minkä vuoksi Ned piti isoäitiään enemmän äitinään kuin oikeaa äitiään.

Ned eli melko huoletonta elämää, mutta tosi asiassa perhe ei ollut niin onnellinen kuin päältä puolin saattoi näyttää, sillä Nedin iso veli pahoin piteli veljeään ja sisartaan usein suutuspäissään minkä vuoksi Nedistä tuli hyvin yli suojeleva pikkusiskoaan kohtaan, mutta heidän vanhempansa eivät tienneet asiasta, tai sitten he vain teeskentelivät tietämättömiä.

Ajat vierivät ja Nedin isoveljestä tuli aina vain hankalampi ja Nedistä alkoi tulla perheen syntipukki, häntä syyteltiin usein asioista joita hän ei ollut tehnyt, mutta Ned ei väittänyt vastaan, pyrki vain hymyilemään siskonsa vuoksi, esittämään rohkeaa vaikkei ollut ja purki tunteensa hankkiutumalla usein ongelmiin tappeluiden takia, ja kulutti energiaansa opiskelemalla taistelulajeja. Onneksi hänellä oli kuitenkin hänen iso äitinsä seuranaan, mutta ikävä kyllä, ajan kuluessa, hänen iso äitinsä menehtyi sairauteen, mikä oli hyvin iso isku Nedille, hänen täytyisi olla rohkeampi ja vahvempi kuin ennen, sillä Ned ei luottanut helposti kehenkään ja työnsikin muut helposti pois luotaan pikku siskoaan lukuun ottamatta.

Ajan saatossa Ned sai kuitenkin tarpeekseen välinpitämättömistä vanhemmistaan jotka hänen isoveljensä oli saanut pyöriteltyä pikkusromensa ympärille, sekä häijystä isoveljestään ja päätti lähteä kotoaan. Ned ei tosin voinut jättää pikku siskoaan jälkeensä, minkä vuoksi hän odottikin että hän pystyisi huolehtimaan itsestään ja karkasi sitten sisarensa kanssa sukulaistensa tykö, joiden luokse Ned päätti jättää siskonsa, sillä hän itse ei kokenut sopeutuvansa heidän joukkoonsa, vaikka kuinka yritti. Sukulaiset olivat toki mukavia ja he pitivät Nedistä ja hänen siskostaan hyvää huolta, heidän tätinsä erityisesti, mutta silti Nedistä tuntui ettei hän voinut jäädä, minkä vuoksi Ned päätti jatkaa matkaa, paikasta toiseen, ja lopulta jäikin sille tielle matkustelemaan, tai niinkuin tuolla oli itse paremmin tapan ilmaista, seikkailemaan, ollessaan jotakuinkin 15 vuotias.

Ajan kuluessa Ned oppi tapaamiltaan ihmisiltä jos jonkinlaista ja varttui vahvaksi mieheksi ja palasi hetkeksi eedeniin, mutta päätyi pian taas tien päälle todettuaan ettei hän osannut asettua jaloileen, minkä vuoksi hän ryhtyikin aarteenmtestäjäksi, vaikkakin Nedillä olikin tapana tehdä melkein mitä vain rahasta, eniten Ned nauttii kuitenkin pienestä trubaduurin urastaan.

Luonne:
Ned tunnetaan melko rennosta asenteetaan ja luonteestaan, sillä tuolla on tapana ottaa asiat välillä vähän turhankin rennosti eikä tuo tunnu suhtautuvan mihinkään oikein vakavasti, lisäksi Ned on sosiaalisesti melko kömpelö ja yrittä vääntää kaikesta vitsiä. Nedin huonoja puolia ovat myös mukavuuden halu, sekä laiskuus ja mies pyrkiikin yleensä menemään sieltä missä aita on matalin, mutta myös jääräpäisyys ja paksu kalloisuus.
Suurimman osan ajasta Ned on kuitenkin vitsiä vääntävä näsäviisastelija joka nauttii hauskan pidosta sekä seikkailuista. Nedillä on kuitenkin tapana peittää huolensa ja murheensa juuri tuon huolettoman puolensa alle, mikä taas saa miehen välillä turhautumaan omiin tunteisiinsa ja purkaan niitä usein väärin keinoin ratkomalla ongelmia väkivallalla ja vaikka hän käyttäytyykin huolettomasti, Ned osaa olla ajoittain myös hyvin agressiivinen, itsekäs sekä uhkarohkea.
Ned ei myöskään luota toisiin kovinkaan helposti, mutta kun luottamus on ansaittu, Ned on erittäin lojaali ystäviään kohtaan. Ned tunnetaan myös ristiriitaisuudestaan, välillä tuo tuntuu työntävän muut kauemmas itsestään ja välillä tuo taas tarvitsisi olkaa johon nojata, vaikkei sitä itselleen myötäisikään. Nedillä on myös paha tapa haastaa riitaa suutuspäissään sekä turhautuessaan. Ned myös suhtautuu isämäisiin hahmoihin hyvin varautuneesti eikä voi sietää pomottelua tai ylen paltillista huolehtimista, kiitos lapsuuden. Keikesta huolimatta Ned kuitenkin nauttii hyvin yksin kertaisista asioista, kuten hyvästä ruoasta ja kitaran soitosta.


Ulkonäkö:

http://bandadai.deviantart.com/#/d599g42Ned on ruumiinrakenteeltaan suhteellisen keskinkertainen ja hyvässä kunnossa sekä vanttera vahvoilla lihaksilla. Nedin ihon sävy on tummahko ja poskipäät usein auringosta ahavoituneet, sekä miehen kasvoilla nähdään turhankin usein vinohko virne, sekä pieni pilke hänen ruskeissa silmissään. Nedin kasvoja koristaa myös pieni parran alku leuassa mikä kertoo melko lailla miehen huolimattomuudesta ulkonäköään kohtaan, melkein olkapäitä hipovia tumman ruskeita hiuksiaankaan Ned ei juuri pahemmin hoida vaan sutaisee ne mieummin puoli huolimattomasti ponnarille niskaansa ja peittää ne ruskealla, kulahtaneella stetsonillaan, joka on miehelle hyvin tärkeä.
Nedin vaatetus on muutenkin hieman kyseen alainen, sillä miekkone muistuttaa aika lailla vanhan ajan cowboyta aina stetsonista bootseihin asti, Ned suosii myös kulahtaneita, hailakan sinisiä farkkuja, iso solkista vyötä, valkoista hihatonta, sekä punaista, ruudullista kauluspaitaa, jonka hihat Ned yleensä käärii kyynerpäihinsä pitääkseen ne pois tieltä.
Miehen siivet taas saavat Nedin näyttämään entistä huvittavammalta, sillä toisin kuin voisi olettaa, ne ovat lämpimän ruskeat ja muistuttavat väritykseltään haukan siipiä, tosin pienenä Nediä kutsuttiin niidern ruskean sävytyksen vuoksi varpuseksi, mikä taas johtui myös hänen sukunimestään. Nedillä on myös tapana kuljettaa erikois valmisteista köyttä vyölenkissään sekä tikaria saappaan varressa.

Muuta:
+ Taitaa haulikon, sekä pien aseiden käytön
+ Nauttii kitaran soittamisesta
+ Selkä lapsuuden arpien kirjoma.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ned Sparrow
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: