Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lyall Farkas

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Tupsu
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 186
Ikä : 21
Location : Kaukana jorpakossa...
Registration date : 19.02.2011

ViestiAihe: Lyall Farkas   La Heinä 07, 2012 12:03 pm

Nimi: Lyall Farkas
Ikä: 21 vuotta
Synt.: 6.7
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Saattaa joskus tehdä töitä eri paikoissa saadakseen rahaa, mutta ei omaa varsinaista ammattia. On kuitenkin taitava metsästäjä.
Rotu: Ihmissusi
Pituus: 181 cm, (ihmissutena) 191 cm
Paino: 62 kg, (ihmissutena) 72 kg

Luonne:
Farkas - kuten yleensä toivoo muiden tätä kutsuvan - on melkein kirjaimellisesti yksinäinen susi, joka viihtyy mieluiten omissa oloissaan. Farkasta tuskin näkee ilman tämän kasvoilla aina olevaa lempeää hymyä, joka ei tunnu lähtevän edes kuoleman vaarallisilla hetkillä. Farkas on myös todella tyyni kuin viilipytty, nuorukainen karttaa taisteluita ja yrittää köyttää väkivaltaa vain viimeisenä keinonaan. Usein Farkas hoitaakin ristiidat tai kahakat puhumisella, ja sanojen käytössä poika onkin varsin taitava. Farkas omaa oman charminsa ja osaa tyynnyttää muut ympärillään, luoden rauhallisen ilmapiirin tai lohduttaa surullisia. Vaikka Farkas onkin hyvä kuuntelija, tuo ei itse mielellään puhu muille omasta itsestään tai suruistaan, vaikka se olisikin ehkä hyvä.
Farkas auttaa usein muita jos he hänen apuaan tarvitsevat tai haluavat, ja poika osaa olla hyvä kuuntelija. Nuori ihmissusi tunnetaan myös uskollisuudestaan sekä luotettavuudestaan.
Ihmissutena nuorukainen omaa kuitenkin jonkin verran tempperamenttia, jota hän yrittää kaikin keinoin pitää aisoissa.
Farkas ei sitä edes itselleen myönnä, mutta tuo on usein todella yksinäinen. Menneisyydessä tapahtuneiden surujen vuoksi Farkas kätkee oman itkuisen itsensä hymynsä alle, piilottaen todelliset tunteensa muilta... yleensä myös siinä hyvin onnistuen.
Myös nuorukaisen sammumaton tahto auttaa muita, varsinkin surullisia, piilee myös siinä ettei tuo halua muiden kokevan samoja tuskia - koska hän tietää miten ne voivat murskata.


Ulkonäkö:

Ihmismuoto ( http://tupsun.deviantart.com/#/d56f8jn )- Farkasin ruumis on hiukan pienempi kokoinen kuin useimmilla hänen ikäisillään. Farkas omaa kuitenkin lihaksia, joskin ne usein peittyvät melkein ylisuuren, harmaanruskean hupullisen ja pitkälieppeisen kaavun alle. Jaloissaan nuorukaisella on usein mustat, usein paikatut housut ja pitkävartiset nahasta valmistetut saapikkaat. Kaapunsa alla nuorukainen pitää lyhyt-hihaista vaatetta, joka näyttää vaatteen riekaleista kokoon ommellulta. Farkasin lantion ympäri kulkee kaksi löysää vyötä, joissa roikkuvat tiukasti kiinnitetty nahkainen rahapussi ja juomapullo täynnä lähdevettä, sekä pitkä, harmaateräinen puukko.
Farkasilla on suurin piirtein olkapäille ulottuva, hiukan likaisen vaalea tukka. Farkasin kasvonpiirteet ovat jykevät, hiukan laihat kuten muukin nuoren miehen ruumiista. Farkas omaa myös yön siniset silmät.

Ihmissutena ( http://tupsun.deviantart.com/#/d56faxi ) - Farkas muistuttaa paljon ihmismäsitä, suurta sutta. Liikkuu usein kahdella jalalla, joskus kun haluaa liikkua nopeasti jolkottaa neljällä jalalla oikean suden tavoin.
Ihmissusimuoto on myös paljon lihaksikkaamman ja voimakkaamman näköinen, kuten se oikeasti onkin. Farkasin etujalat - tai kädet - ovat hiukan takaraajoja pidemmät ja hiukan ihmismäisemmät. Farkasin pää on hyvin susimainen, kuten myös silmät, joiden iirikset ovat sinisen sävyiset. Farkasin ihmissusisumuodon turkki taas on vaalea, samaa sävyä kuin ihmismuodon hiukset, mutta päälaki, korvat, selkä ja hännän yläpuoli ovat hiukan tummemmat. Rinta, kaula, vatsa, käpälät, kuono ja hännänpää ovat muuta turkkia vaaleammat.

Historia:
Farkasin vanhemmat olivat kumpikin ihmissusia - laumansa alfapari - joten poika on koko ikänsä ollut yksi yön kulkijoista. Farkasin syntymän aikaan ja myöhemminkin ihmissusia pelättiin, suureksi osaksi väärinymmärryksen vuoksi. Farkas kuului pieneen laumaan, samaan kuin hänen vanhempansa. Farkasilla oli monia ihmissusiystäviä lauman ja muun maailman keskuudessa, mutta hän jo nuorella iällä kyseenalaisti monia asioita. Yksi niistä oli se, mikseivät muut olennot ymmärtäneet että he eivät olleet täysiä raakoja petoja.
Farkas lähti kuljeskelemaan neljäntoista ikäisenä, tietäen että lauma pärjäisi koska hänen isoveljestään tulisi lauman johtaja jonain päivänä.
Siihen aikaan monet muutkin nuoret ihmissudet lähtivät omille teilleen lauman suomasta turvasta, usein perustaakseen oman pienen laumansa. Farkasia ei juuri oman lauman perustaminen viehättänyt.
Kun Farkas joutui tekemisiin muiden olentojen ja otusten kanssa, Farkas usein piti omana salaisuutenaan olevansa ihmissusi. Joskus hän sai todellakin taistella hengestään salaisuuden paljastuttua.
17-vuotiaana Farkas löysi kumppanin - naispuolisen ihmissuden, josta tuli pikkuhiljaa hänen koko elämänsä. Kuitenkin, väärinkäsityksen vuoksi täyden kuun aikaan Farkasin ollessa 20-vuotias, metsässä harhaillut enkeli tappoi Farkasin kumppanin. Vihoissaan Farkas murhasi verisesti kumppaninsa tappajan, saaden ihmismuodossa herättyään tunteiden ryöpyn surua, sääliä, katkeruutta ja katumusta. Kuten ehkä arvata saattaa, Farkasista tuli entistä sulkeutuneempi tapahtuman jälkeen.

Muuta:
Koska Farkas on ihmissusi, täyden kuun aikaan nuorukainen muuttuu pakostakin ihmissuden muotoon. Tuo pystyy kuitenkin vaaran uhatessa tai pakottavassa tilanteessa myös muuttumaan, mutta muuntautuminen vie todella paljon energiaa ja joskus se saa Farkasin nukkumaan useita päiviä putkeen rasituksen takia.
Ihmissuden muodossa Farkasista tulee paljon yli-inhimillisen voimakas ja nuorukaisen aistit, varsinkin kuulo ja haju, ovat todella hyvät. Aseinaan tässä muodossa Farkas käyttää sapelin teräviä hampaita ja pitkiä etukäpälien kynsiä.
Vaikka tarinat niin kertovat, Farkas ei kuole hopeasta. Jos tuon päällä kuitenkin on hopeinen esine pidemmän aikaa, se polttelee tämän ihoa/turkkia ikävästi. Hopeinen terä-esine taas tuottaa suurempaa vahinkoa kuin tavallinen ase.
Myös joitain taitoja siirtyy ihmissuden muodosta ihmismuoton, kuten paljon tarkemmat aistit, todella vahvat ja terävät kynnet sekä hiukan pidemmän ja vahvemmat hampaat. Ihmismuodossakin Farkas pystyy leuoillaan murskaamaan luita suden tavoin.

Farkasin muuttuessa ihmissudeksi tuosta näyttää nousevan tummaa savua, joka kietoutuu nuorukaisen ympärille. Farkasin ei tarvitse riisua vaatteitaan vaan ne ikään kuin sulautuvat yhdeksi hänen ruumiinsa kanssa ihmissusimuodon alla. Muodonmuutos vie vain todella lyhyen hetken koska Farkas on sitä niin useasti harjoitellut, mutta tuottaa pistäviä ja huutamaan saavia kipuja ympäri kehoa ruumiin muotoutuessa uudeksi.
Öiseen aikaan Farkas on vahvimmillaan, etenkin täyden kuun aikaan tai edes kuun valossa.

Suden sielu - ihmissutena Farkas omaa tavallisen sielunsa lisäksi Suden sielun, joka on toinen puolikas hänen omaa sieluaan. Tarpeen tullen Farkas saattaa jutella mielessään Suden sielulle esimerkiksi pyytääkseen tältä neuvoa tai apua. Suden sielu on usein kiero, kelju ja helposti suuttuva, monella tapaa Farkasin vastakohta. Suden sielustaan puhuessaan Farkas kutsuu sitä vain ''Sudeksi''. Vaikka Suden sielu ei tunnu pitävän Farkasista, se on aina valmis auttaa tätä yhteisen edun ja hengissä säilymisen vuoksi.
Joskus jos Farkas menettää esimerkiksi taistelussa tajuntansa, saattaa Suden sielu ottaa kehon kokonaan hallintaansa, jolloin Farkas ei pysty hallitsemaan lainkaan mitä Susi päättää tehdä. Muussa tapauksessa Farkas pystyy kontrolloimaan Suttaan hyvin.

Pelaaja: Tupsu
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Castra
Lähetti
avatar

Viestien lukumäärä : 438
Ikä : 23
Registration date : 25.01.2011

ViestiAihe: Vs: Lyall Farkas   La Heinä 07, 2012 3:39 pm

Hyväksytty ~
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.blue-eyewolf.deviantart.com
 
Lyall Farkas
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Tärkeät asiat :: Hahmohakemus-
Siirry: