Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Säännöt rotujen kirjoitukseen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: Säännöt rotujen kirjoitukseen   To Kesä 28, 2012 3:17 pm

Meillä Angel Islandissa tarkoitus on, ettei hahmojen luonnissa ole mitään suurempia rajoja eikä esteitä sillä käsitteenä enkeli, demoni, yms "satuolennot" ovat jokaisen ihmisen näkökulmassa hyvin erilaisia.
Tänne kuitenkin saa laittaa oman rotunsa esille selkeästi esitettynä jotta sitä voivat toisetkin pelaajat halutessaan hyödyntää.

Kuka tahansa ei mitä tahansa voi tänne laittaa vaan pitää täyttää tietyt kriteerit ja hyväksyttää laji/rotu ainakin yhdellä modella.
Mitään ei saa rajata. En hyväksy rotuesittelyssä lauseita kuten. "Tämä ominaisuus on vain tällä kyseisellä rodulla" koska se rajaa kyseisen ominaisuuden pois muilta ja on epäreilua muita pelaajia ja hahmon kehittämistä vastaan. Sen sijaan "Tämä ominaisuus on kaikilla kyseisen rodun edustajilla" on täysin hyväksyttävää.

Roduksi/lajiksi ei kelpaa yksittäinen hahmo joka edustaa yksin omaa itseään ja muotoaan. Jos esimerkiksi puhutaan enkeleistä ja demoneista on näissä ensisijaisesti kysymys suvuista enemmän kuin roduista. Jos kuitenkin hahmosi edustaa jotain sukuun kuulumatonta hahmoa joka voidaan laskea rodullisen piirteen edustajaksi ja näitä saa/voi olla useampiakin pistäkää hakemusta Modeille tai Rotu osioon ja otsikkoon suluissa (Hakemus). Hyvät perustelut sille, miksi hahmosi/olentosi/yms. sopisi rotu osioon ja kuuluisi saada oma topiccinsa tänne.

Nämä mieluusti hyvin kuvailtuna roduissa esiteltynä.

-Selkeät ominaisuudet
-Ulkonäkö
-Voimat
-Elinolosuhteet
-Ruokavalio
-Ehkä hieman historiaa.
-Yms.

Kaikissa kysymyksissä teitä mieluusti palvellen. ~Cerberos
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Säännöt rotujen kirjoitukseen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Saaren rodut-
Siirry: