Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lajidata?

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Castra
Lähetti
avatar

Viestien lukumäärä : 438
Ikä : 23
Registration date : 25.01.2011

ViestiAihe: Lajidata?   Ma Kesä 25, 2012 4:27 pm

(( Poistakaa jos on täysin turha topic. Halusin tehdä tämän erikseen sen sijaan, että mainitsisin keskustelussa vain ohimennen. Tahdon, ettei tätä sivuuteta ihan noin vain 8'I )).

Eli, tässä kun olen noiden luonnonhenkikettujen kanssa viime aikoina varsinkin pähkäillyt (olen luomassa uutta hahmoa) niin tajusin, että jos toinen loisi samankaltaisen hahmon, kaikki, mitä olen omilla hahmoillani selittänyt näiden lajista, voisi romuttua kerralla.
Olisiko siis mahdollista, että tänne saataisiin erikseen osio, jossa esim. omat lajit tai roolipelikohtaiset lajit voisivat olla tarkasti kuvattuna ja esillä? Näin vältettäisiin ristiriitaisuuksia ja saataisiin ehkä kartutettua hyvällä lykyllä joitain lajeja :---D

Mitä mieltä te muut olette? Tietty tämä palvelee omia tarkoituksiani eniten tässä, mutta...
Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin olisiko jokin viestimäärä etc. ehtona lajidatan muokkaamiselle? Entä laitettaisiinko lajidataan vain selkeästi itse luodut/muokatut lajit (esim. luonnonhenki on olentona monissa kulttuureissa tunnettu, mutta itse käyttämäni kettuluonnonhenget mukailevat enemmän japanilaista kitsunea silti olematta tätä lajia), vai jokainen täällä esiintyvä laji?
Ja umm... entä lajit, kuten vampyyri? Ihmisillä on erilaisia headcanoneita sille, miksi vampyyrit esim. karttavat auringonvaloa. Pitäisikö kaikkien olentojen kanssa siis olla joku yhtenäinen linja?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.blue-eyewolf.deviantart.com
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: Vs: Lajidata?   To Kesä 28, 2012 3:06 pm

Ei ole turha ollenkaan. Tästä on itseasiassa ollut keskustelua Adminien kesken jo aikaisemminkin, emme ole kokeneet tällaista toimenpidettä kuitenkaan tarpeelliseksi vielä silloin kun pelaajia ja hahmoja oli vähemmän. Nyt sen sijaan.

Yritän tässä järjestää jonkinnäköisen paikan ns. Lajidatoille.
Pääsyy siihen miksi tällaisia ei ole ollut on ihan yksinkertaisesti Adminien yhteinen päätös siitä että meidän mielestämme lajien "määrittäminen" toisi liikaa rajoituksia hahmonluontiin. Monissa paikoissa on selkeästi määriteltynä minkälaisia ovat enkelit, demonit, vampyyrit yms.
Täällä me halusimme antaa mahdollisimman vapaat kädet sillä emme usko kategorisointiin näissä asioissa. Eli siis enkelin ei tarvitse olla höyhensiipinen tai demonin nahkasiipinen yms.

Kuitenkin.
Keskustelimme tässä juurikin siitä että emme rajaa edelleenkään mitään eli jos joku haluaa tehdä lohikäärmeen tai vampyyrin saa tehdä juuri sellaisen kuin haluaa eikä sellaisen mitä täällä on jo olemassa.

Mutta koska tänne on syntynyt jo ainakin yksi ihan oma rotunsa ja yksi ns. vampyyridemoni rotu olisi näille todellakin hyvä saada oma topicci jossa näiden rotujen ominaisuudet selostetaan jos vaikka joku innostuu samanlaisen/rotuisen hahmon tekemään.

Saaren rodut

Tuolla olisi nyt ihan oma topicci asialle. Kirjoitan tänne säännöt pikimiten tätä osiota varten. Pistäkääpä sitten tähän topicciin aiheesta lisää jos on jotain kehitettävää yms. Muokkaan niitä sitten tarpeen mukaan. Olen avoin kaikille ehdotuksille ja se miksi tein asian heti johtuu siitä että teen sen vielä kun jaksan ja ehdin. Ettei jää seisomaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Lajidata?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Off-topicit :: Keskustelu-
Siirry: