Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Uusi aamu sarastaa valkeana, mutta musta sielu pysyy mustana

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: Vs: Uusi aamu sarastaa valkeana, mutta musta sielu pysyy mustana   La Heinä 07, 2012 9:56 pm

Poika katsahti naista kummastuneena, sitten Aliahia ja vaikka hänessä oli selvästi uhmaa, jolla tämä olisi halunnut naista ojentaa, pelkäsi hän sekä naista että edessään seisovaa miestä liian paljon pitäen mölynsä mahassa. Poika katsahti Aliahia, nyt selvästi rohkaistuneena, tai esittäen.
"Tulen mukaanne, jengiin."
Aliah nyökkäsi hyväksyttävästi.
"Annan sinulle siis ensimmäisen tehtäväsi, haluan että tuot Sniperille tullessasi lahjan, mitä arvokkaampi sen parempi, sillä osoitat johtajalle olevasi tarpeeksi taidokas tulemaan yhdeksi meistä"
Pojan silmät alkoivat kiilua kun tämä mietti mitä voisi varastaa ja nyökkäsi varovaisesti.
"Tuo se raunioille, kahden päivän kuluessa"

Sitten Aliah lähti kävelemään, samaan suuntaan kuin nainen.
"Epäiletkö ettei hänestä ole mihinkään"
Hän ei kysynyt, mutta kuulisi mielellään naisen mielipiteen. Se oli eräänlainen inhimillisyyden osoitus mieheltä koskien juurikin sitä että hän halusi miellyttää Sniperia mahdollisimman paljon ja tällä hetkellä paras tapa oli valita potentiaalisia ja hyviä jäseniä. Hän uskoi olevansa tarpeeksi pätevä valintoihin, mutta hän oli nuori ja tietoinen siitä ettei hän ollut sosiaalisilta taidoiltaan yhtä kokenut kuin nainen. Hän luotti muiden osaamiseen ja osasi kunnioittaa kokemusta vaikkei sitä hänen kasvoiltaan tai käytöksestään kyennyt havaitsemaan. Hänen katseensa kiersi samalla jo uusien kohteiden haussa ja yksi pisti silmään samantien. Hän nyökkäsi erään nuorehkon naisen suuntaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
princess89
Alokas
avatar

Viestien lukumäärä : 34
Location : Joensuu
Registration date : 08.04.2012

ViestiAihe: Vs: Uusi aamu sarastaa valkeana, mutta musta sielu pysyy mustana   Ti Heinä 10, 2012 11:25 am

Poika näytti siltä että olisi halunnut kommentoida jotain hänen sanoihinsa, mutta vaivalloisesti nielaisi sanat takaisin sisäänsä. Kun Kami lähti kävelemään pojasta pois päin, tämä kuului sanovan, että tulee jengiin. Ali neuvoi nuorukaista tuomaan Sniperille jonkin arvokkaan lahjan ja että se pitäisi tuoda kahden päivän sisällä raunioilla. Kami vain saattoi kuvitella miten innoissaan poika olisi. Katse heitettiin olan yli ja nähtiin, kuinka poika jäi innokkaasti suunnittelemaan tulevaa ryöväystä, samaan aikaan kun Ali tuli hänen perässään. Ali varmasti sanoisi jotain...

Ja pian Ali kysyikin (tai totesi), että eikö hän usko pojan potentiaaliin. Pikipää kohautti olkapäitään.
"Hän vaikutti.... hidasälyiseltä. Ehkä sen voi laittaa nuoruuden tai hermostuneisuuden piikkiin. Ja jotenkin hän on uhmakas. Pidä varasi, jos hän pääsee jengiin" Kami sanoi, katsahtaen Alia. Tuskin hänen sanoillaan mitään olisi Alille, mutta Ali oli itse kysynyt hänen mielipidettään. Tai noh, todennut suoraan, ettei Kamista pojan värvääminen ollut hyvä idea.
"Mutta sinä päätät, minä vain katselen, tai ainakin yritän" nainen sanoi sitten virnistäen, ehkä hieman pahoillaan, että oli puuttunut asiaan. Seuraavaksi Ali nyökkäsi nuoren naisen suuntaan. Kami katsoi tätä pää kallellaan. Ali oli sanonut, että naiset olivat joskus vaarallisempia kuin miehet. Saisi nähdä, mihin kategoriaan tämä tyttö kuuluisi. Kami lähti kävelemään Alista hieman erillään, saavuttaen pian tytön toisesta suunnasta kuin Ali. Hän ajatteli sillä tavalla estää tytön pakenemisen, jos tämä uskoisi Alin olevan pahoissa aikeissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: Vs: Uusi aamu sarastaa valkeana, mutta musta sielu pysyy mustana   Su Elo 12, 2012 12:34 pm

Aliah nyökkäsi.
"Jos ajattelisin asiaa aina siltä kannalta etten ottaisi kuin henkilöitä joista ei olisi minulle harmia jengissä ei olisi yhtään hyvää taistelijaa tai jäsentä. Se jos minut syrjäyttää joku minua parempi on vain hyvä asia. Se todistaa sen että se henkilö on minua parempi pitämään asiat hoidossa."
Aliah tiesi että hänellä oli heikkouksia, yksi niistä fyysisen voiman riittämättömyys, mutta hänen vahvuutensa tasoittivat heikkouksia siinä määrin että hän pärjäisi kyllä.

Nainen oli selvästi huomannut heidän lähestyvän, mutta pakenemisen sijaan otti kasvoilleen lipevän hymyn, tämä katsahti outoa paria juonikkaana mutta selvästi varuillaan. Aliah pysähtyi kolmen askeleen päähän eikä ehtinyt sanoa mitään kun tyttö jo puhui, hieman kimeällä pilliäänellä.
"Tiedän kuka olet ja mitä teet"
Niskaote, sellaisen tyttö ajatteli saavansa, hämmästyttävän Aliahia tietämyksellään ja ylimielisesti lisäsi.
"Eikä minua kiinnosta rupuisa sakkinne, täällä on tarjolla paljon parempaa kuin joku kumma musta muukalainen joka selätti edellisen onnettoman johtajanne, siihen nyt ei paljoa voimaa muutenkaa, saati taitoa olisi tarvittu"
Tyttö hymyili näsäviisaasti ja tarkkaili selkeästi Aliahin ilmeitä, pettyen hieman kun mikään hänen sanoistaan ei tehnyt vaikutusta mieheen. Tämä lähti erilaiseen hyökkäykseen, kääntyen Kamiin.
"Ei kannata hengata luusereiden parissa, tuo porukka on täynnä idoottipelkureita joilla ei ole mitään hyvää haisevat vielä pahallekin"
Tyttö sanoi tälle
"Jos haluaa oikeasti menestyä kannattaa valita parempaa"

Aliah katsahti tyttöä astui askeleen edemmäs ja tyttö kavahti hieman, selvästi tämä tunsi Aliahin maineen, mies tarttui tyttöä leuasta kipeällä kireällä otteella ja nosti tämän kasvot omalle tasalleen.
"Sniper lähettää terveisensä Eredithin voimakkaimmalle johtajalle. Hän käski minun sanoa että aikoo pyyhkiä pomosi kaupungista, jos hän ei lähde hyvällä hän lähtee kaupungin kadusta palasina"
Tytön leuat jähmettyivät vihasta ja vaikka Aliahin ote kipeää teki hän veti puukon hihastaan iskeäkseen sillä Aliahia kylkeen. Mies ei reagoinut mitenkään mutta tyttö nytkähti vain kerran ja sen jälkeen tämän silmät muljahtivat taaksepäin. Aliah katsahti vain pikaisesti ettei kukaan ollut huomannut, hän oli käyttänyt magiaansa lamauttavasti suoraan tytön aivoihin, pysäyttänyt ne hetkeksi, aiheuttaen tytölle lievän epilepsia kohtauksen. Hän päästi velton uhrinsa maahan ja tämän tikari helähti maahan. Maassa tämä heräsi selvästi ymmärtämättä mitä oli tapahtunut ja nosti katseensa heihin kahteen. Kuin unesta heränneenä.
"Mikä se oli?"
Hän kysyi selvästi äimistyneenä. Aliah kumartui tämän puoleen.
"Aivopesu, sinun mielesi oli erään toisen hallinnassa, nyt se on vapaa ja saat valita. He tulevat perääsi nyt tai saat turvan Sniperilta"
Se oli kiristystä, tytön leukapielet kiristyivät ja hän näytti olevan menossa paniikkiin. Vaihtoehtoja ei ollut, hän laski päänsä ja nyökkäsi. Aliah katsahti Kamia.
"Otamme hänet väliaikaisesti mukaan. Jos hän jää nyt kiinni sama tapahtuu uudestaan ja sen jälkeen hänellä ei ole omaa tahtoa jäljellä enää nimeksikään."
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
princess89
Alokas
avatar

Viestien lukumäärä : 34
Location : Joensuu
Registration date : 08.04.2012

ViestiAihe: Vs: Uusi aamu sarastaa valkeana, mutta musta sielu pysyy mustana   To Elo 16, 2012 7:38 pm

"Pikkuharmi ei ketään haittaa mutta jos toinen on valmis puukottamaan selkään heti ensi metreillä, niin en usko, että tällä on kovinkaan hyvä maine minkäänlaisessa jengissä" Kami sanoi pienesti päätään pudistaen. Että hän inhosikaan selkäänpuukottajia! Urg! Jos hän joskus sellaisen saisi käsiinsä niin olisi siinä erilainen kyyti kuin koskaan ennen!
"Ja jos joku sinut selkäänpuukottamalla voittaa... siis melkeinpä kirjaimellisesti, mitä luulet hänen tekevän Sniperille, kun hänestä on tehty kakkosmies, luotettu ja hän saa käsiinsä tietoa? Jos joku sinut voittaa, seuraavana on Sniper" pikipää vielä valaisi lisää kantaansa, ennenkuin päätti, että se olisi Alin oma asia, eikä asia hänelle kuuluisi, jos joku tätä selkään puukottaisi.

Kami yritti kävellä huomaamattomasti, mutta tyttö tuntui silti huomaavan heidät. Tai noh, tämä tuntui tuntevan Alin ja tämän toimet. Tämä niin ylväänä esitti koppavaa ja oli ärsyttävän ylimielinen! Kamin teki mieli ravistella toista, mutta piti naamansa pokkana. Kun tyttö ei saanut Alissa minkäänlaista tuntemusta, typy kääntyi Kamin puoleen. Kami vain kohotti toista kulmaansa ja risti käsivartensa rinnalleen. Hänen todella teki mieli heittää tyttö kuin leppäkeihäs hevonkuuseen. Tuommoiset teini-lissut joutaisivat helvettiin ilman mitään välipysähdyksiä.
"Sinunko jengisi on parempaa? Uskallan epäillä" Kami sanoi lopulta, ennenkuin Al otti taas tilanteen haltuunsa.

Tämä sai tytön suuttumaan ja Kami näki välähdyksen mutta ennenkuin tyty ehti käyttää puukkoaan, tämä sävähti ja silmät muljahtelivat. Tämä roikkui nyt Alin käsissä velttona.
"Wau. Osaat olla ilkeäkin" Kami sanoi Alille virnuillen ja pukkasi tätä leikkisästi olkapäähän mutta otti taas peruslukeman kasvoilleen, kun tyttö tuntui havahtuvan. Kami oli hetken ajan luullut (kun tyttö oli sävähtänyt), että Ali oli jollain tavalla murtanut tytön niskan mutta nähtyään silmien muljautuksen, oli hän uskonut, että kyse oli jostain muusta. Ali sanoi, että oli vapauttanut tytön mielen ja että nyt tyttö saisi valita oman päänsä mukaan. Kun tyttö suostui tulemaan heidän mukaansa, Ali kertoi, että tytön olisi parempi olla heidän seurassaan.
"Sinun päätös. Olen vain tarkkailijan roolissa" Kami sanoi kohottaen kädet aivan kuin antautumisen merkiksi, hymyili sitten.
"Pitäisikö sinun viedä hänet turvapaikkaan?" pikipää kysyi, laittaen nyt kädet lanteilleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Uusi aamu sarastaa valkeana, mutta musta sielu pysyy mustana   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Uusi aamu sarastaa valkeana, mutta musta sielu pysyy mustana
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Saaristot :: Eredithin kaupunki-
Siirry: