Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Aliah

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: Aliah   Ke Helmi 29, 2012 8:06 pm

Aliah

[ Kuva ]

sukupuoli: ? Mies
Rotu: ? (eräänlainen sekoitus kaikkea)

Ammatti: Angel Islandin jengin kakkosmies ja ”handyman”

Ulkonäkö:
Aliah pitkä laiha ja siro mieheksi. Hän on liikkeissään hidas ja verkkainen, hämäävällä tavalla. Häneen kiinnitti ensimmäisenä huomion silmiin joita on kolme hänen vasemmalla puolella kasvojaan, ja oikealla lapulla peitetty yksi silmä. Sarvet ovat kierteiset ja kaareutuvat upeasti S:n muodossa pään molemmin puolin, ulottuen hieman yli leuan. Hiukset ovat musta ja latvoista aavistuksen kierteiset, hiukset on aseteltu niin että niiden että latvat kiertyvät oikealle olkapäälle lepäämään. Hiukset peittävät myöskin tämän vasemman silmän ja lapun lähes kokonaan.
Siivet ovat nahkaa, mutta niiden päässä kasvaa vaaleansinisä/turkooseja sulkia.

Vaatetus miehellä on kiinalaistyylinen hihaton paita, pitkät hanskat sekä saappaat jotka ihoa myötäillen lähtevät paidan rajasta.


Luonne:
Aliah on hiljainen ja verkkainen myöskin luonteeltaan. Puhuessaan hän pitää pitkiä taukoja lauseiden jopa sanojen välillä. Tämä johtuu siitä että hänen päässään on monta ääntä joita hän pysähtyy kuuntelemaan ennen kuin muodostaa mielipiteitään, lauseitaan tai ajatuksien johtopäätöksiö yleensä. Hitaus lasketaan monesti hänen kohdallaan tyhmyydeksi mikä on silkkaa aliarviointia sillä Aliah pitää sisällään jos minkälaista viisautta ja käyttää sitä hyväkseen.
Hän on herkkä lukemaan tilanteita ja olentoja. Mikä antaa hänelle aina hyvän kuvan ja perspektiivin asioihin. Aliah ei ole koskaan kenenkään puolella, ei edes omallaan. Asemaansa hän puolustaa jos näkee sen tarpeelliseksi samoiten henkilöitä joista on hänelle hyötyä.
Myötätunto, rakkaus, ihmisiltä perittyjä tunteita hän ei ole koskaan päässyt kokemaan ja siksi ne uinuvat pojan sisällä edelleen.
Aliahin luonne on vielä lähes siellä sun täällä, hän kuitenkin kehittyy ja muokkautuu koko ajan oppiessaan ajatuksistaan aina uusia ja uusia asioita ja mielipiteitä. Hän muokkaa itse itseään hitaasti mutta varmasti matkalla yhtenäiseen itseensä.

Historia:
Vortex, musta aukko johon useampi demoni, ihminen ja enkeli on itsensä hukannut ja menettänyt. Siellä moni sielu etsii ikuisesti ulospääsyä eikä koskaan löydä tietä.

Aliah, on näiden sielujen yhtymisen tulos. Hän käveli kerran ulos Vortexista Angel Islandiin. Nähden ensimmäisenä elämässään suuren kaupungin sekä sen kurjan ja hurjan elämän. Vaellellessaan ja oppiessaan mitä ihmeellisimpiä asioita hän kohtasi elämässään paljon pahaa. Katujen lomassa vaanivat ihmiskauppiaat, varkaat, murhaajat sekä muut alamaailman edustajat. Vahvan synnynnäisen magiansa ja demonisen puolensa selviytymisvietin ansiosta Aliah selviytyi ja surmasi elääkseen, tuntematta minkäänlaista mielipahaa tai omatunnon tuskia viemiensä henkien johdosta. Hän oppi pian että elämiseen tarvittiin varastamista ja taisteluja. Aliah eli pitkään yksin omaa elämäänsä suusta käteen. Kunnes kohtasi demonin joka oli pannut huomioon hänen voimansa ja pyysi häntä liittymään porukkaansa. Aliah, äänien johdattamana, päätti että oli viisaampaa toimia ryhmässä kuin yksin ja pääsi pian johtajan suosikiksi ansioituneesti. Hän surmasi kaikki ne jotka tulivat hänen tielleen ja ne joita hänen pyydettiin. Aliah on jo pitkään toiminut jengissä kakkosmiehenä. Hän on toiminut pomon vihollisten surmaajana ja hävittäjänä.

[b]-Osaa magiaa
-Osaa lentää
-Ei omista asetta
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Aliah
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: