Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Sniper

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Whitesilver
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 197
Ikä : 25
Location : kahvitauolla
Registration date : 03.04.2011

ViestiAihe: Sniper   La Joulu 31, 2011 8:05 pm

//tietoja tulee lisää pelien edessä : > //

Nimi: Sniper

Sukupuoli: Mies/Uros

Ikä: 350 vuotta vanha, mutta näyttää 25 - 30 vuotiaalta.

Ammatti: Ei ole

Rotu: ei tietoa. Jonkinlainen koeputki yksilö

Historia:

Menneisyys:

(lyhyt selostus Sniperin maailmasta)

Sniper on syntynyt toisessa maailmassa, joka on täynnä mitä erikoisimpia olentoja ja hirviöitä. Täällä maailmassa jokainen minuutti on kamppailua elämästä ja kuolemasta. Vahvimmat olennot hallitsevat alueitaan aggressiivisesti, kun taas heikommat piileskelevät ja yrittävät parhaansa mukaan selviytyä elossa mahdollisimman kauan, koska pienimmät olennot syödään ilman omantunnon tuskia. Suurimmaksi osaksi hirviöt kamppailevat raa’alla voimalla, mutta viisaimmat käyttävät aseita, magiaa tai luonnon elementtejä. Maailma on muutamia kehittyneitä kaupunkeja, joita vahvimmat ja viisaimmat hirviöt suojelevat. Näissä kaupungeissa on muun muassa vankiloita, laboratorioita, asunto, poliittisia rakennuksia ja muita rakennuksia.

--- --- --- --- --- ---

Sniper luotiin monista erilaisista hirviöistä, joiden alkuperästä ei muissa maailmoissa ole tietoakaan. Hänen luominen oli hyvin monimutkainen operaatio, mutta hänen luojansa (hän oli myös hirviö, jota Sniper kutsui aina Professoriksi) oli päättäväinen ja jatkoi päättäväisesti tutkimustaan. Professorin aikaisemmat luomukset kuolivat melkein heti, minkä turhautti Professoria paljon. Eräänä päivänä Professori löysi päiväkävelyllään harhailevan haltian, joka oli joutunut siihen maailman. Tietenkin Professori innostui uudesta kummajaisesta ja surmasi tämän kivuttomasti. Päästyään haltian ruumiin kanssa laboratorioon Professori teki monenlaisia kokeiluja ja löysi viimein geenin, jonka avulla hän sai koe-eläimensä elämään pitempään. Sniper oli yksi onnistuneimmista kokeiluista, joka oli sekä älykäs että fyysisesti vahva.

Valitettavasti Sniperin elämä ei ollut helppoa. Melkein heti hänen ”synnyttyä” Sniper laitettiin taistelemaan muiden koeputki yksilöiden kanssa. Monien kamppailujen jälkeen Sniper melkein kuoli, koska teki elämänsä ensimmäisen virhearvioinnin ja yksi hirviöistä puraisi häntä. Onneksi Professori oli kiintynyt hieman onnistuneimpaansa koe-eläimeensä ja onnistui jonkin ihmeen avulla herättämään Sniperin henkiin. Professori kertoi lempi tutkimuskohteelle, että tämä tulee koko elämänsä ajan kantaa tuota isoa ja rumaa arpea. Kaiken lisäksi tutkimuskohteita kiduttiin henkisesti magian avulla. Heidän ajatuksia tutkittiin ja monet menehtyivät näiden kokeilujen aikana. Sniper osoittautui jälleen yllättävän lahjakkaaksi, koska hän sai kehittyä itselleen henkisen suojamuurin, jottei kukaan hänen maailmansa maagigoista onnistunut murtamaan. Valitettavasti Sniper ei muilla tavoilla osaa käyttää magiaa ollenkaan eikä häntä kiinnosta sellainen ollenkaan.

Monien kymmenien vuosien jälkeen Sniper kyllästyi Professorin tutkimuksiin, joten hän suunnitteli pakosuunnitelmaa kahden ystävänsä kanssa, joihin oli tutustunut kamppailujen aikana. Kolmikko suunnittelivat ja hioivat suunnitelmaansa huolella ja ajan kanssa. Viimein he saivat suunnitelman valmiiksi, he odottivat oikeaa hetkeä ja murtautuivat ulos laboratoriosta surmaamalla samalla Professorin sekä pari muutama tutkimuskohdetta. Päästyään ulos kolmikko tutustuivat ja sopeutuivat todella nopeasti ulkomaailman tapahtumiin.

Eräänä pimeänä yönä kolmikon elämä muuttui, kun he olivat metsästämässä vähän iltapalaa yhdessä. Saalistus epäonnistui pahasti, kun alueen valaisi hyvin kirkas valo ja heidän taakseen ilmestyi jonkinlainen portaali. Portaali kesti heidän maailmassaan vain muutaman sekunnin, kun se alkoi hävitä pois, mutta samalla Sniperin pahaksi onneksi se nielaisi hänet mukaansa.

Ollessaan portaalin sisällä hän ei nähnyt mitään, koska oli niin kirkasta eikä hän tiennyt miten kauan hän oli sen sisällä. Yllättäen hän tunsi painonvoiman palalleen takaisin ja tunsi kuinka hän tippui hyvin korkealta alas. Sniper ei kerinnyt tehdä mitään vaan tippui Verenannan vuoristoon. Onneksi hänen tippumistaan pehmensi eräs pusikko, jonka päälle hirviö tipahti. Hetken makailtuaan pusikon päällä tarkistaen ettei luota ollut murtunut, Sniper nousi ylös hitaasti ja katseli järkyttyneenä, mutta ihmeissään uutta ympäristöä. Hän tarkkaili ympäristöä kaikilla aisteillaan, jotta huomaisi lähestyvät vaarat mahdollisimman nopeasti.

Nyt Sniper vaeltaa Verenannan vuoristossa etsien tietoa ja tutustuu tästä uudesta maailmasta. Hänellä yrittää löytää paluuta takaisin omaan maailmaansa, mutta kuka tietää mitä aika tuo tullessaan.

Luonne:
Sniper on luonteeltaan ihan mukava ja rento oman maailmansa muihin hirviöihin verrattuna, mutta vain harvat pääsivät näkemään hänen lempeän puolensa. Tuntemattomien seurassa Sniper on hiljainen, mutta puhuessaan hän on tyly ja välinpitämätön, miten muut reagoivat hänen ulkonäköönsä tai käytökseensä. Päätöksiä tehdessään Sniper on määrätietoinen ja toteuttaa aikomuksensa pienen harkinnan jälkeen. Sniperia on hieman vaikeaa saada suuttumaan tämän, mutta menettäessään malttinsa hänen ”pieni” sadistinen puolensa tulee esiin. Lisäksi suuttuttuaan Sniper ei ehkä tunnista ystäviä vihollisista, mutta hän yrittää hillitä itsensä parhaansa mukaan. Lisäksi Sniper ei pidä ollenkaan verisateista eikä varsinkaan uimisesta. Hän ei itsekään tiedä miksi, mutta yrittää vältellä näitä asioita.

Ulkonäkö:
Sniper on noin 195 cm pitkä. Hänen ihon värinsä on pikimusta lukuun ottamatta harmaan sävyisiä arpia. Sniperin silmät ovat kirkkaan keltaiset, joissa ei näy ollenkaan pupilleja. Hänen hiuksiensa väri on punaiset. Sniperilla on hieman haltiamaiset korvat, mutta ne ovat hieman pitemmät kuin ihmisen korvat. Hän osaa loksauttaa leukansa pois paikoiltaan niin kuin käärmeet tekevät, jotta hänen olisi helppo syödä hieman isompia saaliita. Lisäksi aukaistessaan suunsa Sniperin hampaat kääntyvät eteenpäin. Hänellä on myös käärmemäinen kieli, joka on 30 cm pitkä.

Ennen Sniperin ruumiinrakenne oli hieman eläimellinen (vähän kuin minotauruksella), mutta parin vuosikymmenen aikana hänen ruumiinsa muuttui ennen ihmismäisempi, mikä saattoi johtua hänen haltia geenistään. Sniper pystyy helposti liikkumaan sekä kahdella että neljällä ajalla, mutta hän liikkuu mieluusti kahdella jalalla. Sniper jalkateränsä ovat erikoiset, koska hänellä on vain kolme varvasta, joista kynnet näkyvät selvästi. Sniperin sormiensa kynnet ovat noin neljä senttiä pitkät, joiden avulla hän voi kiivetä puihin. Sniperin häntä on ruoskamainen ja hyvin vahva. Hän pystyy roikkumaan pitkän aikaa puussa sen varassa. Hän käyttää mielellään ja salakavalasti häntäänsä apuna tilanteessa kuin tilanteessa. Sniper ei tiedä aivan varma miten pitkä hänen häntänsä on, mutta se on melkein Sniperin mittainen.

Taidot:
- taistelee raa’an voiman lisäksi kynsin, hampain ja hännällään
- yllättävän ketterä kokoisekseen
- melkein yhtä hyvät aistit kuin koiralla, mutta hieman huonompi hajuaisti
- pystyy roikkumaan häntänsä avulla
- pystyy kiipeämään puihin ja soluttautumaan varjoihin
- osaa tehdä henkisen suojamuurin suojelemaan mieltään maagikoilta
- osaa puhua normaalisti, mutta ääntelee sihisemällä, sähisemällä tai murisemalla

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Castra
Lähetti
avatar

Viestien lukumäärä : 438
Ikä : 23
Registration date : 25.01.2011

ViestiAihe: Vs: Sniper   Pe Helmi 03, 2012 2:51 pm

^Hyväksytty!
Pahoittelen kovasti kestoa, olin kokonaan unohtanut D8
*kumartelee anteeksipyytävästi*
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.blue-eyewolf.deviantart.com
Whitesilver
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 197
Ikä : 25
Location : kahvitauolla
Registration date : 03.04.2011

ViestiAihe: Vs: Sniper   Pe Helmi 03, 2012 4:24 pm

Eipä mitään : >
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ymmärrän, että koulu ja muut jutut tulevat kaiken muun edelle :3
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Sniper   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Sniper
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Tärkeät asiat :: Hahmohakemus-
Siirry: