Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Peony

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vaerys
Alokas
avatar

Viestien lukumäärä : 17
Ikä : 22
Location : Kellari
Registration date : 11.11.2011

ViestiAihe: Peony   La Marras 12, 2011 3:29 pm

Nimi: Peony

(Kuva tulossa myöhemmin)


Ikä: 10 vuotta
Sukupuoli: tyttö
Rotu: Enkeli

Ulkonäkö:
Hoikka, 142 cm pitkä ja 43 kiloa painava (ilman siipiä 37kg) Peony on nuhjuisella ulkonäöllään huomiota herättävä hahmo Taivaan ja Eredethin kaduilla. Hänen ihonsa on ruskettunut liiasta auringosta, hiukset ovat takkuiset ja otsatukka kasvanut silmille. Hänen kätensä ja jalkansa ovat aina likaiset, usein myös kasvot. Ainoastaan hänen siipensä ovat luettavissa melkeinpä puhtaiksi.
Peony pukeutuu itseompelemaansa, vaaleansinisen laikukkaaseen haalariin, joka pysyy hänen yllään kahdella leveällä olkaimella, vyöllä jossa on laukku ja resoreilla polviin yltävien punttien lahkeissa. Asuste ei ole korea, mutta kestävä ja käytännöllinen. Se ei estä liikkumista, tuntuu mukavalta päällä, ja tietysti, on helposti korjattavissa. Kokonaisuuden täydentää kahdesta laudanpätkästä ja muutamasta nyöristä kootut 'kengät', jotka suojaavat Peonyn jalkoja teräviltä kiviltä.
Sen lisäksi että Peony'a koristavat hänen kyhäämänsä asusteet, on huomattava hänen kantavansa nuket. Abigail eli Ilo sekä Farrel, Pelko, ovat melkein identtiset räsynuket, jotka myös ovat Peonyn kädenjälkeä. Abigail oli joskus aikoinaan valkoinen hymyilevine naamoineen, mutta se on likaantunut harmaansävyiseksi. Farrel taas on verenpunainen. Nuket ovat noin 30 cm korkeita.
Hyvin hoidettuna ja kauniiksi puettuna Peony saattaisi ollakin sievä. Hänen kasvojensa muoto ei ole hullumpi, vaan kauniin pyöreä ja symmetrinen. Vihreät, surumieliset silmät näkyvät siloin tällöin ylikasvaneen otsatukan takaa. Vehnän väriset hiukset ovat lyhyet, takkuiset ja usein hoitamattomat. Otsatukka on lähes samalla tasolla muun pehkon kanssa.

Luonne:
Ujo, hiljainen ja syrjäänvetäytyvä Peony saattaa vaikuttaa ryysyläiseltä, jota hän toki onkin, mutta hiljaisen ulkokuoren alla asuu läheisyyttä ja ystäviä kaipaava pikkutyttö. Peony on aina valmis auttamaan, jos häneltä apua kysytään. Hän ei ota kantaa poliittisiin tai sotilaallisiin asioihin, kunhan hänen ei tarvitse tarttua kynään saati sitten miekkaan. Häneen voi ystävystyä, jos vain muistaa aloittaa tutustumisen Peonylle sopivaan tahtiin. Suurimman osan ajastaan Peony käyttää etsien erilaisia yrttejä kuivattavaksi. Hänellä on niitä oikea varasto piilotettuna Vihermetsään. Peony rakastaa käsillätekemistä, mutta suurin osa hänen vapaa-ajastaan kuluu kirjaston lääkekirja-aarteita selaillessa.

Historia:
Varhaislapsuus on Peonylle hämärän peitossa. Hän ei muista niistä ajoista muuta kuin mahlan tuoksun, jatkuvan kalkkeen ja viuhuvan tuulen. Ilmeisesti hänen isänsä oli seppä, joka haki aseisiinsa tarvikkeita Vihermetsästä, ja hänen äitinsä toimi ompelijana Eredethissä. Ei tiedetä, minne hänen vanhempansa katosivat, mutta hänet löydettiin harhailemasta Eredethin laitamilta sekavana hänen ollessaan kuusivuotias. Kukaan ei ollut nähnyt häntä ennen (mistä epäillään vanhempien pitäneen lapsensa olemassaolon salassa). Hänet lähetettiin Taivaaseen, jotta hänestä voitaisiin siellä kouluttaa kunnon kansalainen. Kuitenkin, ujo ja epävarma Peony päätti lähteä sieltä omille teilleen melkein heti. Häntä ahdisti jatkuva holhoominen ja huolehtiminen. Niinpä öisin ja aina tilaisuuden koittaessa Peony lähti, luvattomalle, matkalle Vihermetsään.
Useita kertoja joku lähetettiin hänen peräänsä, ja hänet löydettiin päivän tai parin päästä karkaamisen jälkeen. Mutta aina hän palasi sinne uudelleen, tutki yrttejä ja kasveja. Opittuaan lukemaan hän alkoi viettää aikaansa kirjastossa, ahmien tietoa lääketieteestä. Pikkuhiljaa omiin oloihinsa eristäytyen ujo, mutta silti vahvatahtoinen tyttö, kasvoi resuiseksi ja likaiseksi, metsiä koluavaksi varhaisnuoreksi.

Taitoja ja Heikkouksia:
+ Hyvä ompelija
+ Osaa hoitaa muiden tauteja & sairauksia
+/- Ihossa ei tuntoa*
- Pelkää suoraa katsekontaktia
- Ei puhu kovinkaan paljoa
- Välttelee teräaseita

* Sekä haitta että hyöty. Hankaloittaa normaalia elämää, mutta yleisesti ottaen kätevä puute.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Peony
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: