Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Shoneah Ohanzee

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Whitesilver
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 197
Ikä : 25
Location : kahvitauolla
Registration date : 03.04.2011

ViestiAihe: Shoneah Ohanzee   Ke Elo 10, 2011 7:48 pm

//Kirjoitan lisää Shoneahista sitten ajan mittaa :3 //

Nimi: Shoneah Ohanzee
Sukupuoli: uros
Ammatti: ei ole.. ainakaan vielä
Rotu: lohikäärme

Historia:
Shoneah on viettänyt koko nuoruutensa muiden lohikäärmeiden kanssa jossain Helvetin syövereissä. Sen taistelutaidot ovat kehittyneenä hyvin nopeasti, koska niiden seurassa on luonnonlait. Jos ei selviydy tai on heikko, muut syövät tämän ilman oman tunnon tuskia.

Shoneah ei tunne kunnolla omia vanhempiaan, koska sen vanhemmat laittoivat sen selviytymään omillaan heti synnyttyään. Shoneah laitettiin muiden vastasyntyneiden kanssa ja emot toivat heille eläviä olentoja, joita poikaset sitten metsästivät. Ruuasta taisteleminen oli ankaraa, koska jokainen poikanen halusivat syödä itsensä kylläisiksi. Shoneah käytti omaa nokkeluuttaan ja viekkauttaan apuna varastellessaan muilta ruokaa tarvittaessa. Onneksi Shoneahin ei tarvinnut syödä niin paljoa kuin muut poikaset. Enimmäkseen poikaset telmivät, harjoittelivat voimiaan ja taitojaan, nukkuivat ja välillä taistelivatkin ajan kuluksi.

Poikasille opetettiin, että kiltteys on heikoille ja kannattaa liittoutua vahvojen lohikäärmeiden ja olentojen kanssa. Myös kenenkään ei kannattanut luottaa, koska hyvätkin ystävät ja liittolaiset voivat pettää jossakin vaiheessa. Poikasten emot opettivat heille miten tulla vahvaksi ja ilkeäksi lohikäärmeeksi ja Shoneah painoi nämä tiedot tarkasti mieleensä. Kumminkin siitä ei kasvanut niin kieroon kasvanutta kuin muista poikasista, jotka tappoivat melkein kaikki vastaan tulevat olennot.

Shoneah huomasi jo hyvin varhain, että se oli kaikkein viisain koko poikasryhmästä, koska muut eivät ajatelleet kunnolla asioita vaan uskoivat siihen mitä heille kerrottiin ja opetettiin. Kun taas Shoneah mietti asioita ja hieman kyseenalaisti emojensa oppeja.

Poikasten emot kertoivat myös heille jonkin verran ulkomaailmasta ja sen vaaroista. Nuori lohikäärme kiinnostui hyvin paljon noista oudoista tuntemattomista paikoista ja vannoi lähtevänsä tutkimaan noita alueita isompana. Oltuaan tarpeeksi vanha Shoneah lähti ensimmäisenä muiden poikasten luota.

Nyt Shoneah kuljeskelee jossain päin Helvettiä. Se aikaa jonain päivänä lähteä pois sieltäkin ja lähteä katselemaan mitä Helvetin porttien takana oikein on.

Luonne:

Shoneah on viekas, villi ja hieman pahamainen. Se pitää muiden kiusaamisesta ja nauttii tuottaessa muille kipua. Lohikäärme voi esittää hyvin kilttiä ja lempeää olentoa, mutta tilaisuuden tullen tehdä jotain ilkeää. Shoneah ei ole kovin sivistynyt, mutta tietää jotain kohteliaisuuksia. Se on hyvin tiedonhaluinen ja haluaa tietää kaikesta uudesta mahdollisimman paljon. Yleensä tämä lohikäärme ei auta muita, jos ei hyödy asiasta millään tavalla.

Shoneah osaa myös olla ystävällinen ja hellyyden kipeä, jos sattuu sellaiselle tuulelle, mutta tämä puoli tulee hyvin harvoin esiin. Tämä ystävällinen puoli piilottelee jossain syvällä sen ajatuksissa, mutta lohikäärme ei ole onnistunut näyttämään tätä puolta.

Ehkä jonain päivänä tämä lohikäärme näyttää mukavamman puolensa useammin tai löytää itselleen ”isännä” tai ”emännän”, joka se haluaa suojella.

Ulkonäkö:
Shoneah on noin 18 - 20 metriä korkea lohikäärme. Sen painoa ja pituutta ei ole koskaan mitattu, koska se ei ole joko näyttäytynyt tai se on syönyt kaikki, jotka ovat päässeet lähemmäs tätä lohikäärmettä. Shoneah on länsimaalainen lohikäärme. Lohikäärme ei ole niin massiivinen kuin muut ikätoverinsa, mikä helpottaa sitä lentävää hyvinkin nopeasti, mutta Shoneahista löytyy raakaa voimaa tarvittaessa.

Väritys:
Shoneahan on pääväriltään hopeinen, mutta häivähdys tinan värinen. Sen suomut ovat hyvin erikoiset, koska ne heijastavat valoa. Päivisin lohikäärmeen suomut ovat hyvin vaaleat ja öisin Shoneahin väritys muuttuu hyvin tummaksi jopa mustaksi. Lentäessään päivisin Shoneahia on vaikea erottaa taivaalta juuri tämän erikoiskyvyn ansiosta. Maassa liikkuessaan lohikäärme kulkee neljällä jalalla, mutta pystyy nousemaan takajalkojensa varaan, mutta se tekee niin hyvin harvoin.

Silmät:
Lohikäärmeen silmät ovat aivan mustat. Sen mustuaiset tulevat näkyviin, kun Shoneah raivostuu tai sen metsästysvaistot heräävät. Kuten kaikki lohikäärmaat Shoneah näkee öisin ja päivisin hyvin.

Suomut/vatsapanssari:
Suomut ovat terävä reunaiset ja valoa heijastavat (kuten kerroin aikaisemmin). Suomut tekevät hyvin herkästi hankaumia ja jopa haavoja, jos ei ole varovainen koskiessaan Shoneahania. Vatsapanssari on kaikkein vaaleimmat piikkien lisäksi ja ne ovat hyvin sileät.

Sarvet/Piikit:
Hyvin vaaleat piikit. Shoneahilla on leuassaan viisi piikkiä ja lisäksi sarvien luona kaksi iso. Lohikäärmeen niska piikit menevät niskan myönteisesti, mutta ne nousevat hieman ylös Shoneahin suuttuessa. Muut selkäpiikit menevät hyvin tiiviissä rivissä. Hännässä on neljä isoa piikkiä. Kyynärpäissä Shoneahilla on pieniä piikkejä etu- ja takajaloissa. Myös tällä lohikäärmeellä on polvissa ylöspäin töröttävät pienet piikit ja sen polvia suojaa hyvin vahva panssarikerros. Sarvet ovat peuran sarven kaltaiset, mitkä haarautuvat viidestä eri kohdasta ja ne ovat hopeisen väriset.

Kynnet/Hampaat:
Shoneahin kynnet ja hampaat ovat hyvin terävät. Lohikäärmeen kulmahampaat näkyvät, vaikka se pitäisi suutaan kiinni. Hammasrivistöjä on kaksi niin kuin haikaloilla ja uusi hammas tulee vanhan paikalle, jos vanha hammas irtoaa. Shoneahilla on kolme varvasta jokaisessa jalassa, joissa on isot kynnet.

Siivet:
Lepakkomaiset siivet, joiden kalvot heijastavat erittäin hyvin valoa. Siipien kalvot ovat hieman enemmän tinan värinen. Siipien sormet ovat suomuiset, mutta ne näkyvät kaikkein parhaiten lähietäisyydeltä.

Kyvyt:
- lohikäärmeen suomut heijastavat valoa
- pystyy syöksemään tulta, lieskoina tai palloina
- osaa lentää kuten kaikki lohikäärmeet
- pystyy tuottamaan kaasua ruumiissaan, mitkä lamaannuttavat tai tainnuttavat
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Shoneah Ohanzee
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: