Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ankaraa mainostusta

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Averia
Nimetön
avatar

Viestien lukumäärä : 88
Ikä : 24
Location : Tornio
Registration date : 18.06.2011

ViestiAihe: Ankaraa mainostusta   Ma Heinä 25, 2011 10:28 am

  Astu Pimennykseen!

  Pimennyksessä ei itse asiassa ole minkäänlaista suurta juonta. Jokainen pelaaja saa valita täysin itse, mihin suuntaan hahmonsa elämää vie. Sivujuonia ilmestyy silloin tällöin, ja niitä voi alkaa vetämään kuka tahansa halutessaan.
  Pimennyksessä pelattavina hahmoina toimivat ihmiset, vampyyrit, ihmissudet, maagit, muodonmuuttajat, demonit sekä "muut lajit", joiden luonti on vapaampaa.

  Tällä hetkellä: Pimennyksessä käynnistetään pian sivujuoni, jossa syttyy sota demonien ja ihmissusien välille. Demonijoukkojen johtajatar Amor kelpuuttaa myös mukaansa muitakin lajeja, kunhan heistä vain löytyy potentiaalista vihaa ihmissusia kohtaan.

  __________________________________________________________________________________________________________

  Pokémon RPG Version!

  ... Etusivulle
  ... Foorumiin

  Pokémon RPG Version on toiminut jo usean vuoden ajan aktiivisena pokémonroolipelinä, ja matka sen kuin jatkuu. Pokémon RPG:ssä ei ole varsinaista juonta, vaan ideana on kehittää suhteita hahmojen välille ja jokainen pelaaja ikään kuin rakentaa pelille juonta sotkemalla hahmonsa yhä monimutkaisempiin suhdekiemuroihin. Mukana pelissä on kouluttajien lisäksi myös "siviilihahmot", jotka eivät omista pokémoneja. Pakkaa sekoittamassa on myös pahamaineinen Team Rogue, rikollisjärjestö, joka ei anna rauhallisia tai turvallisia öitä pokémonkouluttajille.
  __________________________________________________________________________________________________________

  Uusi Legenda

  Idea nopeana silmäyksenä
  Hopeanuolen Weed-pojan kuolemasta on kulunut 30-vuotta ja uudet sukupolvet hallitsevat Japania. Vanhat legendat eivät kuitenkaan ole kuolleet, vaan tarinat niistä ovat kulkeutuneet isältä pojalle ja sukupolvelta toiselle. Japania hallitsee nyt neljä koiralaumaa: Ohun Soturit, Iga Ninjakoirat, Volkerin Lauma (Hougenin lauman seuraaja) sekä Koga Ninjakoirat. Mukaan mahtuu myös Susien Monarkia, karhulauma sekä kapinallisten joukko. Jokaisella laumalla on omat suunnitelmansa ja päämääränsä. Eletään vuotta 2020 Japanissa, uusien legendojen aikaa!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://eliisa-glisteningdreams.blogspot.com/
 
Ankaraa mainostusta
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Off-topicit :: Mainostus-
Siirry: