Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Aorisa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
RedMoon
Bardi
avatar

Viestien lukumäärä : 248
Ikä : 23
Location : datailu, musiikin kuuntelu, kavereiden kaa lorviminen
Registration date : 30.03.2011

ViestiAihe: Aorisa   To Heinä 14, 2011 8:53 am

Nimi: Aorisa

Sukupuoli: Nainen

Ikä: 19

Rotu: Enkeli

Ammatti: Palkkasoturi

Luonne: Aorisa on työnsä otteen varteen otettava, vaikka kovin moni ei uskoisi hänen pystyvän peittoavan ketään. Hän ottaa työnsä vakavasti kunhan sitä on vain tarjolla ja kunha siitä saa hyvän palkan. Tätä nykyään hänestä vain tuntuu että häneen ei enää luotettaisi. Aorisa on tavallisesti hyvin hilpe ja puhelias, mutta työssään hän osaa olla hiiren hiljaa ja vakava, häntä ei kovan paikan tullen saa horjumaan. Hänen luonteensa muuttuu kumminkin koko ajan jonkun jutun takia epäystävälliseen suuntaan, ja vaikka hän on tutkinut asiaa, hän ei tiedä mikä aiheuttaa muutokset.

Ulkonäkö: Aorisalla on kaunis kerman vaalea iho ja blondit hiukset jotka ovat puoleen väliin selkää, Hiuksissa n. korvien kohdalla taipuu pari lyhyempää hius kohtaa ulospäin tehden kuin piikit. Suipot, n.15 cm pitkät korvat. pään yläpuolella on musta säde kehä. Silmät, tai oikeastaan toinen silmä on väriltään vihreä ja toinen silmä on hieman erillaisempi. pupiili on ristin muotoinen ja valkoinen, ja iiris (väriosa) on täysin musta. tämän erikoisen silmän ympärillä oleva iho on harmahtava, useasti Aorisa pitää mustaa silmä lappua erikoisen silmän päällä. Selässään hänellä on n. 30cm pituiset vaalean harmahtavat siivet. Asuna hänellä on hieman polven alapuolelle ylttävä kaapu. sen hihat peittävät kädet ja kaulus on sen verran korkea että se peitää suun. Hihan, kauluksen ja kaavun alareunan ympärillä on mustia pisteitä ja selässä noin perseen kohalla on 60cm kokoinen musta risti, kaavun avauskohdan päällä on mustaa. Muuten kaapu on valkoinen. jaloissaan hänellä on valkoiset kengät joiden varret ylttävät vähän alle polvien. Nauhoitus ja pohjat kengissä ovat mustat.

Historia: Aorisa on ollut aina tavallinen enkeli jolla oli unelmia, tai no ei aina. Hän oli tavallinen aina 6 ikäiseksi asti, eräs päivä hän oli kävelemässä eräässä puistossa, eikä ollut tietoinen että eräs demoni oli murtautunut taivaaseen. pieni tyttö oli kuin mitään ei olisi tapahtumassa kunnes demoni ilmaantui kyseiseen puistoon. Aorisa ei ollut huomannut kyseistä henkilöä, ja demoni ajatteli että tyttö olisi oivallinen alusta säilyttää hänen voimansa. Demoni tuli Aorisan taakse ja kosketti tytön toista silmää tuon takaa siirtäen voimansa ja osan itseään tuohon. Aorisa tajusi että joku kosketti häntä ja huomasi että hänen silmäänsä alkoi särkeä. Demoni huomatessaan vartia enkeleiden tulevan, lähti tuo äkkiä pakoon. Aorisa oli hämmentynyt tapahtuneestä. Vartia enkelit tulivat tytön kohdalle ja kysyivät olisiko demonia mennyt ohitse ja Aorisa osoitti suuntaan mihin häntä koskettanut henkilö oli juossut ja vartiat lähtivät siihen suuntaan. vuodet kuluivat ja oli 10-vuotias kun tajusi että hänen silmänsä oli muuttunut. Hän alkoi silloin käyttää silmälappua, koska ei halunnut kenenkään ihmettelevän sitä. muutaman vuoden ajan hän mietti että mitä virkaa silmällä oli, ja minkä takia se oli hänellä. Eräänä päivänä hän sai siitä selkoa. Hän joutui tappeluun erään luokkansa pojan kanssa, ja tänä oli repässyt silmälapun hänen silmänsä edestä koska tuon mielestä se oli turha koriste tytön kasvoilla. Aorisan silmä paljastui ja poika alkoi kiusata siitä miten esillainen tyttö oli ja alkoi törkkiä tyttöä. Aorisa kumminkin teki täysin saman liikkeen ja tönäisi poikaa jolloin tuo lensi nurin. Poika kumminkin suuttui ja aikoi lyödä Aorisaa jolloin aorisa teki saman liikkeen lyöden pojan käteen. Aorisa tajusi että voisi kopioida liikkeitä. Ajan myötä hän osasi käyttää silmän taitoja oikein, mutta mitä enemmän hän käytti sitä, hänen erillaisen silmänsä ympärille alkoi muodostua harmaata ihoa. Tyttö tajusi että silmää ei kannattanut käyttää liikaa.

Taidot:
- Aorisa pystyy kopioimaan liikkeitä ja joitakin tekniikoita silmänsä avulla ja käyttää niitä heti tai myöhemmin.
-osaa käyttää jotenkin miekkaa, ja paremmin kun kopioi miekan käsittelyä toiselta ihmiseltä.

Infoa oculis exemplumsesta (kopiosilmä):
Silmän tekniikka kuului alun perin demonille (joka antoi sen sitten Aorisalle) Silmä mahdollistaa toisen ihmisen liikkeiden kopioimisen, matkimisen ja jälleen käyttämisen. Aorisa ei kuitenkaan voi aivan kaikkia juttuja kopioida. Vaikka silmän kyvyt tuovat omistajalleen kaikkea hyvää, se vaatii kumminkin käyttäjäkseen demonin, joten jos silmä annetaan enkelille tai muulle oliolle, se alkaa sitä käyttäessään muuttamaan uutta omistajaansa demoniksi. toistaiseksi Aorisa ei tiedä sen vaikutuksista, ja vain kourallinen enkeleistä tietää edes koko silmästä. Kun käyttäjä on demoni, silmä mahdollistaa MELKEIN kaiken kopioimisen.
Kun Aorisa käyttää oculis exemplumsesia paljos, silmää alkaa vähitellen särkeä ja vuotaa verta, silloin hänen pitäisi olla käyttämättä sitä, koska sen vaikutus aorisan muuttumiseen nopeutuu reilusti. Aorisa on vain kerran joutunut tälläiseen tilanteeseen ja otti silmän pois käytöstä heti koska sitä särki liikaa.

Tunnusmusa: https://www.youtube.com/watch?v=0lf2cmlhRpQ

Aorisan miekka

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Aorisa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: