Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Insula

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Cerberus
Helvetin portin vartija
avatar

Viestien lukumäärä : 651
Ikä : 30
Registration date : 06.09.2008

ViestiAihe: Insula   Pe Heinä 01, 2011 10:55 pm

Nimi: Insula (= Punainen höyhen)
Rotu: Listhrael
Sukupuoli: Mies
Ikä: ?

Visuaalista antia: Insula1,Insula2 , Insula3.

Historia:
Insula on keskimmäisenä kaikista sisaruksista ja kuuluu samaan pesueeseen kuin Shyro. Insula on aina kuitenkin ollut kaikista hiljaisin, kömpelöin ja joku voisi jopa sanoa että laiskin. Perheeseen hän ei koskaan osoittanut suurta kiintymystä tai mielenkiintoa. Lapsuus menikin siinä ollessa ja tarkkaillessa, sekä pohtiessa. Insula oli hyvin flegmaattinen pentu.
Kerran uskaltautuessaan ulos se vaelteli pitkälle ja pian olikin jo ilta. Insulan oli hirmuinen nälkä, eikä se löytänyt mitään saalistettavaa, tai pahemmin hakenutkaan, varsinkaan kun se oli huomannut vähän matkan päässä jonkun lämpimän aterian tulilla. Se hakeutui ruuan luoksen, alkaen mussuttamaan sitä onnellisena suihinsa. Vähänpä hän tiesi sillä se keitto kuului eräälle saaren noidista ja sekös suivaantui nuoren otuksen röyhkeydestä ja siitä ettei se osannut ollenkaan hävetä toimiaan vaan katseli noitaa suorastaan tylsämielisin silmin. Noita kirosi Insulan ja samalla sen koko suvun mitä hurjimmalla kirouksella. Insula muuttui ihmismuotoon, joka ei kuitenkaan ollut kokonainen ihmismuoto. Koko aikaa hän ja muut eivät joutuisi ihmisinä olemaan, vaan kiroukseen kuuluivat ehdot ja tietenkin se olisi mahdollista murtaakin. Mutta Insula ei ollut kiinnittänyt huomiota tapahtumiin ja mitä se seuraavaksi ymmärsi oli se että sillä oli kaksi jalkaa ja kättä, kummallisia raajoja ja ulokkeita.
Insula ei oikein osannut tuntea häpeää teoistaan muttei jaksanut heti palata takaisin perheensä luo saati nämä sitten edes muistaneet hiljaisen veljensä läsnäolon puutetta.

Ulkonäkö:
Listrhael muodossaan hoikka mutta jäntevä, hieman pentumainen ja kömpelö, puuttuu kuitenkin pentumainen yliaktiivisuus ja vilkkaus. Kynnet ovat tavallista ohuemmat ja terävämmät. Häntä on pitkä ja siimamainen jolla saa aikaan ikävää jälkeä taistelussa ja metsästyksessä.
Kallo on pitkä ja hampaat terävät, kulmahampaat vain hieman muita suuremmat. Kallo on lähes samanlainen kuin muilla lajinsa edustajilla paitsi että sitä reunustaa punainen sulkamainen harja.

Ihmismuodossa, Insula on pitkä ja laiha, kömpelön oloinen ja liikkuu aina hieman huojuen sivulle. Hänellä on aina päällään iho myötäilevä harmaa asuste jossa on erikoista kuviointia hieman tummemmalla harmaalla, lähes hopealla. Housut ulottuvat vain hieman yli polvien ja paitakin on pitkä hihoistaan mutta peittää vain rintakehän. Insulalla on hieman verenpunaista tummemmat hiukset, jotka ovat pitkät ja sidottu aina vain toiselta puolelta löysästi niin että ne roikkuvat aina toisen olkapään päällä. Kokonainen ihmismuoto ei ole, sillä Insulan jaloissa, ja käsissä, sormista ja varpaista lähtee harmaat päätä kohti tummenevat vahvat kynnet. Periaatteessa hänellä ei ole samanlaisia niveliä saatikka ihoa sormissaan ja varpaissaan vaan kovat terävät kynnet sekä jaloissa että käsissä.

Luonne:
Insulaa voisi heti moittia tylsämieliseksi ja persoonattomaksi, laiskaksikin jos oikein pitkälle menisi. Hän ei kuitenkaan ole niinkään laiska kuin ennemminkin omiin ajatuksiinsa vajonnut, Insula on pitkälti ajattelija/unelmoija, hän ei kiinnitä huomiota niinkään ympärillä oleviin asioihin kuin sisäiseen ajatuksiinsa. Tähtitaivas, kivi josta hän löytää mukavan kuvioinnin, ruoho joka tuntuu jaloissa kummalliselta, ovat asioita joihin hän kiinnittyy kokonaan ja hänen mielenkiintonsa pitäminen jossain asiassa saattaa olla hankalaa eikä kovinkaan moni aktiivisempi ja leikkisämpi sisar ole jaksanut edes yrittää kun Insulaa ei ole niinkään painiminen koskaan kiinnostanut.
Insula on hyvinkin persoonaton, mihin vaikkuttaa se ettei hänelle ole ehtinyt sellaista kehittyä, sisaruslaumassa kasvaminen on tarkoittanut sitä että aktiivisimmat ovat olleet keskenään ja Insula jäänyt aina omilleen omien ajatustensa kanssa. Kuitenkin jos kaipaa juttuseuraa ja mielenkiintoisia ajatuksen vaihtoja Insula on siinä aivan omaa luokkaansa, jos kestää hyvin omalaatuista tapaa katsella maailmaa.

Kyvyt:
-Insula on hieman kömpelö fyysisesti, mutta taidokas piiloutuja, mikä tekee hänestä hyvän vaanijan.
-Insulan kynnet ovat terävät ja saattavat leikata jopa kiveä.

Tykkäämiset:
-Insula pitää kuusta ja istuu mielellään tuijottamassa saaren kuita öisin
-Insula pitää kaikesta punaisesta ja siihen liittyvästä
-Insula pitää kaikesta kauniista ja saattaa jäädä tuijottamaan niitä hyvinkin intensiivisesti
-Ajattelemisesta ja asioiden pohtimisesta mahdollisimman syvälle

Inhoamiset:
-Ei tykkää kun ihmisiho menee rikki kun raapii
-Liian kovaäänisistä ja möykkäävistä persoonista
-Tyhmistä kyselijöistä
-Liian helposti rikkimenevistä asioista
-Siitä kun joku tulee ”iholle”
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Insula
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: