Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Siru

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Whitesilver
Kerubi
avatar

Viestien lukumäärä : 197
Ikä : 25
Location : kahvitauolla
Registration date : 03.04.2011

ViestiAihe: Siru   Su Kesä 26, 2011 10:15 pm

//Lisää tietoa tulee sitten ajan myötä : ) //

Nimi: Siru
Sukupuoli: nainen
Ikä: 19-vuotias
Ammatti: Aarteenmetsästäjä
Rotu: puoliksi enkeli ja puoliksi Listral

Historia:
Asunut äitinsä kanssa koko elämänsä, joka on lajiltaan Lishtral. Hänen isänsä on tai oli enkeli, mutta Siru ei muista isästään mitään, koska viimeksi hän tapasi isänsä, hän oli hyvin pieni. Sirun on pyytänyt äitiään kertomaan isästään, mutta tämän äiti ei ole pystynyt puhumaan asiasta eikä tämäkään tiedä kunnolla enää missä tytön isä on. Eikä hän halua kysellä äidiltään enempää, koska on huomannut, että hänen äitinsä on ottanut näiden eron hyvin raskaasti. Siksi Siru on päättänyt etsiä isästään enemmän tietoja, jos on mahdollista.

19 - vuotta täytettyään Siru lähti äitinsä luota tutkimaan maailmaa. Hän seikkaileekin nyt jossain päin Saaristoa. On vasta aloittanut aarteenmetsästäjänä, koska se kuulosti hänestä mielenkiintoiselta. Hän päättelee, etteivät muut enkelit pidä hänestä, vaikka Siru ei ole nähnyt tai tavannut ainuttakaan.

Luonne:
Siru on hyvin seikkailunhaluinen ja utelias nuori tyttö. Hän on oikea energiapakkaus ja jaksaa touhuta paljon. Siru on samalla pieni ongelma tapaus, koska joskus hänelle sattuu ja tapahtuu, vaikka mitä vaarallista. Hän on yleensä hyvin kiltti ja iloinen, mutta hänellekin sattuu niitä huonoja päiviä. Tyttö voi olla aika ilkikurinen ja voi tehdä lapsellisia temppuja.

Vaikka Siru on hyvin nuori, häntä ei kannata aliarvioida. Hänellä ei ole vielä löytänyt itselleen sopivaa asetta, mutta käyttää pieniä tikareita apunaan, jotka hän on piilottanut vyötäröllään olevan kankaan suojiin. Tyttö osaa lyödä, potkia ja purra aika hanakasti ja kovaa. Mutta hänellä on vielä paljon opeteltavaa taistelemisen suhteen ja Sirun on innokas oppimaan aina jotain uutta.

Ulkonäkö:
Siru on hyvin nuori naisen alku. Hän on 166 cm pitkä ja painaa 59 kg. Hän on muodoltaan aika sopusuhtainen. Sirulla on mustia raitoja keho täynnä ja hänellä on kolme varvasta, joissa on kolme isoa kynttä niin kuin Lishtraleillä ihmismuodossaan. Tytön sormen kynnet ovat n. 2 cm pitkät ja ne eivät katkea helposti. Hänellä on häntä missä näkyy nikamat ja siinäkin on mustia raitoja.

Tytön kasvon piirteet ovat hieman tavallista sirommat. Hänellä on hyvin tumman siniset silmät ja hänen mustuaiset on Lishtraleiden tapaan viirumaiset, mitkä reagoivat valoon. Tytön hiukset ovat suklaanruskean väriset ja ulottuvat lapaluihin, vaikka ovat kiinni.

Sirulla on enkelimäiset siivet, mitkä ovat tavallista pienemmät kuin muilla enkeleillä. Hän ei pysty lentämään niillä, mutta voi liitää hieman kauemmaksi hypätessään tai lisäämällä hieman vauhtia juostessaan. Siivet ovat väriltään luonnon valkoiset.

Sirun vaatetukseen kuuluu kaapumainen yläosa, mikä ylettyy n. 5 cm navan yläpuolelle. Tyttö pitää topin kaltaista paitaa päällyspuseron alla. Päällyspaidan hihat ovat levenevät jonkin verran käsiä kohden. Vasemman käden hiha loppuu ennen rannetta. Hän pitää hieman polvien yläpuolelle ulottuvia ohuita housuja. Tytön lantiolle on laitettu pitkä kangas, minkä suojiin voi piilottaa pieniä esineitä esim. neuloja.

Kyvyt:
- Siru ei voi/pysty lentämään, mutta haluaisi oppia.
- pystyy loikkimaan korkealle ja juoksemaan nopeammin ja on ketterä liikkeissään (mainitsin jo aikaisemmin)
- pystyy laulamaan hyvin kauniisti ja korkealta (laulu muistuttaa Tarja Turusen ääntä, mutta Siru pääsee korkeammalle) Monet linnut tulevat tytön luokse, kun tämä joko hyräilee tai laulaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Siru
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: