Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lulu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Averia
Nimetön
avatar

Viestien lukumäärä : 88
Ikä : 24
Location : Tornio
Registration date : 18.06.2011

ViestiAihe: Lulu   Su Kesä 19, 2011 10:47 pm

  Esittely menoo remontointiin heti kun vain muutamat pelit saadaan pois alta (katso alempaa, mitä tuleman pitää).


  Klikkaa kuvaa suuremmaksi

  Nimi: Luise Dalía Magdalene
  Kutsumanimi: Poikkeuksetta Lulu
  Ikä: 21 -vuotta
  Sukupuoli: Nainen
  Laji/rotu: Enkeli
  Ammatti: Aarteenmetsästäjä

  Tunnuskappale: Alanis Morissette: Uninvited

  ULKOISESTI
  Lulu on kaunis nuori ilmestys ja rakenteeltaan pienikokoinen sekä kaikinpuolin siro. Pituutta naisella on vain 152cm ja painoa noin 45kg, joten ainakaan ylimääräisellä rasvalla häntä ei ole siunattu. Lyhyydestään huolimatta, pituutta on kertynyt hänen onnekseen jalkoihin, sen sijaan kuin esimerkiksi selkään. Hänen luustonsa on hento ja neito on erityisen haavoittuvainen, joskin tämä seikka sotii hänen luonteensa kanssa, sillä Lululla on tapana hankkiutua hankaluuksiin. Nainen on siis pitkäraajainen ja muodot ovat jakaantuneet hienoon sopusuhteeseen kehossaan. Lulun kasvot ovat kapeat ja niitä korostaa korkeat poskipäät sekä täyteläiset, ruusunpunaiset huulet. Tuo näyttää miltei aina turhankin viattomalta enkelinhymy kasvoillaan. Lulun silmät ovat syvän ruskeat, silmäripset tummat ja tuuheat. Kulmakarvansa ovat vaaleat, joskin hiukan ruskeaan vivahtavat ja tuovat hänen vaaleaa ihoaan vasten särmikyyttä.
  Lulun hiukset ovat kauniit ja yltävät jopa hänen lanteillensa asti. Väriltään ne ovat kullanvaaleat, laadultaan hyvät ja vetäytyvät latvoja kohti hienoille, pienille korkkiruuvikiharoille. Lulu pitää keskijakausta ja hänen kasvojaan reunustaa hieman suuremmat korkkiruuvikiharat, jotka toisinaan saattavat olla hiukan sotkussa, koska nainen viettää paljon aikaa etsimässä aarteita.

  Naisen vaatetus on tavanomainen, jopa hieman tylsä mutta kauniin yksinkertainen. Tuon päällä on olkaimeton, lyhykäinen sekä vartalonmyötäinen mekko, joka näyttää siltä kuin se olisi parsittu kasaan useammista osista. Mekko on selästä melko avonainen, sillä tuon siivillä täytyy olla tilaa liikkua. Nainen kantaa joskus mukanaan löytämäänsä pääkalloa, lisäksi tuolla on päässään lehdistä valmistettu seppele. Lulun siivet ovat hennot ja melkolailla ylisuuret naisen kokoon verrattuna. Niiden sulat ovat pitkänomaisia.

  SISÄISESTI
  Ulkopuolisen silmiin, Lulu näyttää varsin harmittomalta tapaukselta, jokseenkin myös hyvin hauraalta ja ujolta. Tottakai nainen on näitäkin piirteitä, mutta vain osakseen, nimittäin sisimmässään. Tämän harmonisen naisen ulkokuori sattuu tietämättömälle valehtelemaan petollisesti, vaikkei Lulu nyt mikään kauhea tapaus olekaan.

  Lulu on positiivinen tapaus ja tuon kasvoilla häilyy lähes aina hymy ja heleä nauru kantautuu kauas. Hän on spontaani ja ryhtyy lähes kaikkeen, mitä vain ehdotetaankaan joten tyhmänrohkeaksi ja yllytyshulluksikin häntä voisi sanoa. Lulu on hiukan itseriittoinen ja ajattelee aina olevansa muiden yläpuolella, tipahtaen sitten loppupeleissä kuitenkin rajusti maanpinnalle. Hän osaa esittää mitä tahansa vain haluaakin ja pystyy omaksumaan lähes minlä tahansa roolin itselleen; kuuntelijan, lohduttajan tai vaikka viettelijättären.
  Nainen on tavattoman utelias ja kyselee joskus liikaakin, mikä johtaa yleensä toisen osapuolen suutahtamiseen. Lulu ei hyväksykään moista käytöstä itseään kohtaan, vaan pistää samalla mitalla takaisin, antaen ivan ja loukkauksien suorastaan lennellä suustaan. Hän suuttuu tavattoman nopeasti ja on pitkävihainen, eikä todellakaan ole niitä naisia jotka pitävät vihaa yllä mököttämällä. Lulu voi sortua väkivaltaisiinkin tekoihin - mutta yleensä saa vain itse selkäänsä.
  Lulua voisi myös kuvailla avuliaaksi, sillä hän ei useinkaan kestä katsoa muiden kärsimystä. Tuo haluaisi auttaa maassa makaavaa ja avuliaisuutensa on hyvin usein meinannut koitua myös hänen kohtalokseen. Sanotaan, ettei Lulu tunne pelkoa, sillä hän voisi auttaa vaikka suurintakin demonia, koska pyrkii etsimään jokaisesta olennosta pienenkin hyvyydenrippeen. Vaikka hän onkin tunteikas ja ihastuu turhankin helposti, osaa hän myös vietellä. Lulu on varsin rietas enkeli, joka hakee iloa elämäänsä tavalla tai toisella.

  Lulu on vielä melko tietämätön enkeli, johtuen menneisyydestään.

  HISTORIA
  Lulu oli kahden enkelin riettaan illan tulos, toisinsanoen häntä voisi nimittää vahinkolapseksi, joka kaikesta huolimatta sai osakseen paljon rakkautta. Lulun isä jätti hänet ja äitinsä pärjäämään omillaan, mutta sehän ei Lulun sitkeää äitiä lannistanut. Lulun kasvatus tosin oli turhankin suojelevaa - hänen äitinsä kun yritti suojella neitosta kaikelta pahalta. Enkeli on toisinsanoen kuin tynnyrissä kasvatettu helmi, hyvin opetettu ja kohtelias kuin mikä. Ensimmäistä kertaa hän pääsi maistamaan ulkomaailmaa noin seitsemän vuoden ikäisenä, mutta sekin oli vain nopea katsaus ja ideana oli näyttää hänelle maailman vaarat.

  Lulun elämässä ei oikein tapahtunut mitään kummoista - hän oli kuin äitinsä vanki. Kun enkeli oli sitten yhdeksäntoista vuoden vanha, hän päätti omin nokkinensa lähteä, sanoi äiti mitä sanoi. Lulu hämmästyi jo ensimmäisen päivän aikana niin monta kertaa, että oli palata takaisin kotinsa turviin - kuitenkaan tekemättä sitä. Lulu ryhtyi aarteenmetsästäjäksi, sillä hän rakastaa kaikkea vieraita esineitä, erityisesti kiiltäviä sellaisia. Hän päätti, että voisi selviytyä elämässään myymällä tavaroita eteenpäin.

  Nykyään hän toimii edelleen aarteenmetsästäjänä ja hänellä on monia asioita ja lajeja tutkittavanaan.

  KYVYT
  Tällä hetkellä Lulu hallitsee vain yhden kyvyn, eikä sitäkään sataprosenttisen hyvin. Hänellä on verissä kulkenut kyky parantaa haavoja, lievittää kipua ja tyrehdyttää verenvuotoa. Koska kyky on kuitenkin vielä varsin heikko, ei hän pysty keskittymään suurempiin haavoihin ja ne vaativat melkoista ponnistelemista enkeliltä. Vaikka kyky kuulostaa varsin heikolta ja ei vielä niinkään hyödylliseltä, se syö naisen energiaa kovalla vauhdilla ja siksi hän on usein uupunut käytettyään parannuskykyään liikaa. Lululla riittää vielä opittavaa kyvystä; hänen on muunmuassa kehitettävä fyysistä ja henkistä vastustustaan, jottei uupuisi liian nopeasti - eikä hän voi käyttää kykyään, ellei kykene keskittymään siihen kunnolla. Siksi esimerkiksi taistelun tiimellyksessä parantaminen ei onnistu. Mikäli Lulu käyttää kykyä yli omien voimien, seurauksena on kuolema. Kyky ei myöskään tehoa häneen itseensä, vain muihin ulkopuolisiin.

  MUUTA
  - Lulu kääntää sanajärjestyksen ympäri puhuessaan; hän sijoittaa aina predikaatin lauseen loppuun.
  - Lulun ääni on pehmeä sekä viaton, puheessa saattaa vivahtaa pieni espanjalainen aksentti.
  - Nainen on periaatteessa melko tietämätön demonien suhteen eikä tiedä kuinka heidän seurassaan tulisi käyttäytyä.
  - Hän ei osaa lentää siivillään.
  - Lulu rakastaa laulamista ja se onkin kaunista kuultavaa.
  - Lulun vaatetus tulee jossain vaiheessa muuttumaan varsin radikaalisti rähjääntyneestä hienostuneeseen.

  Tulevaa: Lulu tulee oppimaan, kuinka käyttää parannuskykyään säästeliäästi eikä hänen enää tarvitse keskittyä tekemiseensä niin tarkasti kuin ennen. Lisäksi hän kykenee parantamaan useampaa kohdetta samanaikaisesti; käytännöllinen esimerkiksi jos joku haavoittaa hänen ystäviään. Itseään hän ei kuitenkaan voi vielä parantaa - tosin hän palautuu parantamisesta nopeammin ja paremmin kuin ennen. Lisäksi parantamiskyky tulee yhdistymään eräänlaiseen sauvaan, jonka Lulu voi taikoa tyhjästä.
  Lulu alkaa myös harjoittaa taistelutaitojaan sen jälkeen kun hänen toinen siipensä revitään irti.

  SUHTEET
  -

  PELIT
  Lämmin vuoristotuuli - Lulu & Fabian (Castra), kesken
  Every rose has it's thorns - Lulu & EZriel (Cerberus), kesken

  Hahmo luotu: 18. kesäkuuta 2011
  Hahmon hyväksyi: Sinisilmä
  Pelaaja: Averia
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://eliisa-glisteningdreams.blogspot.com/
 
Lulu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: