Angel Island

Saari
 
PääsivuFAQHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Fabian

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Castra
Lähetti
avatar

Viestien lukumäärä : 438
Ikä : 23
Registration date : 25.01.2011

ViestiAihe: Fabian   Ti Kesä 14, 2011 5:38 pmNimi Fabian
Ikä: 16
Sukupuoli: Mies / UROS
Ammatti: -
Rotu: Taruolento | Kissa

Suhteet
Felina - Kaksoissisko

Keskeneräiset pelit:
Lämmin vuoristotuuli [Lulu]Ihmishahmossa
Fabian on Felinan kaksoisveli, joten siskonsa tapaan myös hän omaa harmaat, pörröiset hiukset, joiden päässä on tummemmanharmaan kuviot. Korvat ja häntä ovat myös harmaat, hännässä on leopardimaisia, tummanharmaita kuvioita. Silmät ovat haaleankeltaiset, ja päivisin pupillit ovat viirussa, kuten kissoilla yleensä.
Pituutta löytyy tällä hetkellä sellaiset 160 cm, mutta poika kasvaa luultavasti vielä.
Herran vaatetustyyliä voisi kuvata kai sanalla "prinssimäinen". Kissapoika nimittäin on erittäin suuresti mieltynyt usein nuoriin prinsseihin yhdistettäviin vaateparsiin, kuten avonaisiin, koristeltuihin takkeihin, kuvioituihin, noin polveen asti ulottuviin shortseihin, korkeisiin kauluksiin ja niin edespäin.
Ruumiinrakenteeltaan Fabian on pojaksi varsin naismainen ja hoikka. Tästä syystä hän ei ole miespuolisten olentojen mittapuulla fyysisesti niin vahva, kuin voisi olla.

Kissahahmossa
Pohjavärinä toimii harmaanvalkoinen. Valkoisia kohtia ovat tassut, vatsanalusta, 'leuka', posket ja pieni alue silmien välissä. Kuten siskollaan Felinalla, myös Fabianilla on solakka ja hoikka vartalo, sekä pitkät, sirot jalat. Kahossa, erityisesti selkäpuolella ja pään päällä, on useita tiikeri-tai leopardimaisia kuvioita, joita on myös kasvoissa esimerkiksi silmien alla ja päälaella.Fabian on perusluonteeltaan leikkisä ja rakastaa sekoittaa toisten päät ilmestymällä milloin mistäkin täysin ääettömästi. Hän hymyilee usein ja käyttäytyy erityisesti naispuolisia kohtaan varsin viekottelevasti. Poika on seurankipeä ja nauttii huomiosta, jonka eteen hän voi tehdä miltei mitä vain. Esillä oleminen on tälle hyvin tärkeää, ja kaikista eniiten hän nauttii siitä, jos joku silittää häntä hiuksista tai korvista, häntään hän ei anna koskea.

Kiipeilystä Fabian pitää monien kissojen tavoin, ja hänet voikin usein tavata jonkin puun oksalla loikoilemasta ja aurinkoa ottamasta. Hän pitää lämpimästä, mutta toisin kuin stereotypisesti kissoista oletetaan, hän ei myöskään hätkähdä kylmyyttä. Tämän lisäksi Fabian pitää uimisesta, ja on varsinainen vesipeto. Syy tähän kuitenkin lienee se, että nuori poika pitää kehonsa esittelemisestä, onhan hän kuitenkin hoikka ja rakenteeltaan hieman naismainen, josta useimmat naiset tuntuvat pitävän, ja sekös Fabianille kelpaa.

Poika ei ehkä näytä kovinkaan nokkelalta, enemmänkin vain huomionkipeältä tyhjäpäältä, mutta todellisuus on aivan toista. Keskittyessään Fabian usein tekee tarkkoja huomioita, ja siksi esimerkiksi ongelmanratkonta, kuten arvoitukset, ovat hänen erikoisuutensa.

Kunnianhimoisuudesta tai vastaavasta ei kissapoikaa pahemmin voi syyttää, sillä hän elää ainakin tällä hetkellä vain päivän kerrallaan, eikä hänellä ole varsinaista päämäärää. Optimistisena persoonana hän uskoo, että joka päivä voi sattua jotain uutta ja hauskaa.

Fabian on varsin tunneherkkä, ja toisen suru saattaa saada hänetkin surulliseksi tai alakuloiseksi. Poika yrittää lohduttaa muita aina parhaansa mukaan, mutta koska hän ei ole kovin hyvä puhumaan tällaisissa tilanteissa, hän lohduttaa usein puskemalla tai tekemällä jotain muuta fyysistä.Fabian vietti varhaislapsuutensa Vihermetsässä emonsa ja kolmen sisaruksensa kanssa. Erityisen rakkaaksi tälle kuitenkin tuli tämän identtinen - tai niin identtinen kuin tyttö ja poika voivat ulkonäöltään olla - sisko, Felina. Kun molemmat olivat täyttäneet 14, kaksoset jättivät entisen pesänsä ja läksivät katsomaan suurta maailmaa - tai ainakin Saaria. Kissakaksoset pysytteliat erittäin tiiviisti aina lähekkäin, eikä heitä nähnyt oikeastaan koskaan erikseen, missä Felina, siellä Fabian, ja toisin päin. Puoli vuotta kului, ja heidän välilleen syntyi astetta verisempi riita, jonka seurauksena he kulkivat hetken erillään. Fabian alkoi itsenäistyessään ymmärtää itsestään enemmän, ja toisin kuin ennen, hänelle alkoi myös hahmottua selkeämmät kiinnostuksen kohteet ja luonteenpiirteet, kuin aikaisemmin. Elantoaan Fabian hankki milloin työskennellen baarissa kupinkiillottajana (josta homma kuitenkin tuntui lopulta vaihtuvan naisasiakkaiden kanssa jutusteluun ja naurattamiseen, ja poika vieraili baarissa usein), milloin autellen toisia töissä. Raskaisiin hommiin hän ei kuitenkaan suostunut, sillä hivenen pinnallinen kun on, hän pelkäsi likaantuvansa.

Fabian kuitenkin mietti jatkuvasti siskoaan, sillä eihän siitä mihinkään päässyt, että 14 vuotta he olivat olleet koko ajan yhdessä. Kissapoikaa alkoi hävettää oma käytöksensä, ja lopulta hän etsintöjen jälkeen törmäsi Felinaan, jonka kanssa he sopivat riitansa. Siitä eteenpäin kaksoset ovat pysytelleet koko ajan yhdessä, tosin silloin tällöin heidät saattaa kyllä yksinäänkin nähdä, mutta mitä luultavammin toinen ei ole silti hirmuisen kaukana.Fabien voi tahdonvoimallaan vaihtaa hahmoaan joko oikeaan kissahahmoonsa tai pysytellä ihmismäisemmässä hahmossaan.

Taistelutilanteissa nuorukainen kykenee suurentamaan tassujaan kokoonsa nähden valtavan suuriksi, ja saa aikaan suurta tuhoa, jos pääsee kynsiensä kanssa huitomaan. Kissamaisen ketteryytensä ansiosta Fabianiin on vaikea osua, ja pojan tekniikka onkin lähinnä näännytystaistelu, kuin suora hyökkäys. Herra osaa kyllä taistella varsin kiitettävästi, muttei tykkää siitä, että tämän hiukset menevät sekaisin tai vaatteet sotkeutuvat naarmuista ja muista ruhjeista puhumattakaan.X Fabian viihtyy enemmän ihmishahmossaan, joten kissahahmon tämä ottaa ainoastaan äärimmäisessä pakkotilanteessa
X Herra on varsin mieltynyt siskoonsa ja käyttäytyy tämän lähellä usein niin, että hänen voisi luulla olevan rakastunut, mutta todellisuudessa Fabian vain tykkää osoittaa veljellistä kiintymystään kaksoissiskoonsa tällä hieman oudolla tavallaa. Hänellä ei siis ole mitään sisarusrakkautta suurempia tunteita siskoaan kohtaan, vaikka toisinaan siltä saattaisikin näyttää.
X Fabianin kädet ovat suurimman osan ajasta hivenen tassuja muistuttavat, sillä hän kiipeilee varsin usein, ja tarvitsee siihen myös kynsiään ja kokoonsa nähden hieman isompia 'käsiä'.
X Tunnusmusiikki: "Ah, it's wonderful cat's life"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.blue-eyewolf.deviantart.com
 
Fabian
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Angel Island :: Pelilliset asiat :: Hahmot-
Siirry: